з 09:00 до 21:00
Ноутбук Dell XPS 17 9720 (N981XPS9720UA_WP) Platinum Silver
Ноутбук Dell XPS 17 9720 (N981XPS9720UA_WP) Platinum Silver
НОУТБУК DELL XPS 17 9720 (N981XPS9720UA_WP) PLATINUM SILVER 0
НОУТБУК DELL XPS 17 9720 (N981XPS9720UA_WP) PLATINUM SILVER 1
НОУТБУК DELL XPS 17 9720 (N981XPS9720UA_WP) PLATINUM SILVER 2
НОУТБУК DELL XPS 17 9720 (N981XPS9720UA_WP) PLATINUM SILVER 3
НОУТБУК DELL XPS 17 9720 (N981XPS9720UA_WP) PLATINUM SILVER 4
НОУТБУК DELL XPS 17 9720 (N981XPS9720UA_WP) PLATINUM SILVER 5
НОУТБУК DELL XPS 17 9720 (N981XPS9720UA_WP) PLATINUM SILVER 6
НОУТБУК DELL XPS 17 9720 (N981XPS9720UA_WP) PLATINUM SILVER 7

Ноутбук Dell XPS 17 9720 (N981XPS9720UA_WP) Platinum Silver

Код: 763925
Закінчився
Продано
Опис

Колосальна міць для творчості

  • Відчуйте міць. Високопродуктивні процесори Intel Core та потужні графічні адаптери NVIDIA допомагають вирішувати найскладніші творчі завдання.
  • Встигайте більше. Процесор Intel Core став потужнішим за рахунок більшої кількості ядер і потоків, підтримує технологію швидкого підключення Wi-Fi 6 і гігабітні швидкості завантаження файлів і дозволяє переміщати великі файли з надвисокою швидкістю завдяки інтерфейсу Thunderbolt 4. Він підтримує безперервний творчий процес, так що ви можете насолоджуватися улюбленою справою. Процесор Intel Core забезпечує продуктивність на рівні настільного комп'ютера, дозволяючи працювати з ресурсомісткими дизайнерськими програмами (2D та 3D) на зручному ноутбуці.
  • Творчість на новому рівні. Підніміть свої творчі проекти на новий рівень з допомогою графічних процесорів GeForce RTX серії 30. Вони забезпечують прискорення з урахуванням алгоритмів штучного інтелекту для популярних графічних додатків. З платформою NVIDIA Studio ви отримуєте спеціалізовані драйвери та унікальні інструменти. І можете виконувати роботу в рекордно короткий термін. Йдеться про рендеринг складних 3D-сцен, редагування відео в роздільній здатності 8K або прямі трансляції з високою якістю кодування та зображення. Продуктивність графічних процесорів GeForce RTX дозволить вам на повну силу реалізувати ваші творчі ідеї. XPS 17 оснащений графічним адаптером GeForce RTX 3050.
  • Швидка пам'ять та ємне сховище даних. Система завантажується та відновлює роботу за лічені секунди завдяки зберіганню даних на твердотілому накопичувачі ємністю 1 ТБ. Пам'ять об'ємом 16 ГБ із частотою 4800 МГц забезпечує блискавичну швидкість роботи навіть ресурсомістких додатків у режимі багатозадачності.
  • Адаптер бездротового зв'язку Killer. Завдяки підтримці передової технології Wi-Fi 6 з теоретичною пропускною здатністю до 2,4 Гбіт/с адаптер Killer AX1650 майже втричі швидший, ніж пристрої попереднього покоління з підтримкою 80 МГц та 2x2 AC. Адаптер призначає відповідні пріоритети потоковому відео, обміну даними та ігровому трафіку в системі, забезпечуючи швидку та безперебійну роботу в Інтернеті.
  • Dell Power Manager. Ця програма дозволяє користувачам управляти характеристиками системи, такими як шум (швидкість роботи вентиляторів), час роботи від акумулятора та продуктивність, відповідно до своїх уподобань, Ця програма дозволяє користувачам керувати характеристиками системи, такими як шум (швидкість роботи вентиляторів), час роботи від акумулятора та продуктивність, відповідно до своїх переваг, а також вибирати різні режими: зі зниженим рівнем шуму, високою продуктивністю, посиленим охолодженням або оптимізований режим. Можливість вибору режиму дозволяє користувачеві змінювати продуктивність системи. Це рішення, розроблене Dell, динамічно забезпечує оптимальну продуктивність процесора, встановлюючи режим, що найбільш підходить для конкретного користувача, а також виконуючи інтелектуальний моніторинг та регулювання температури системи. Завдяки новітній технології Intel Dynamic Tuning Technology ноутбук динамічно регулює продуктивність процесора. Це дозволяє оптимізувати робоче навантаження і за необхідності збільшити швидкодію.
  • Розширена система терморегуляції. Ноутбук XPS 17 забезпечує високу продуктивність у неймовірно тонкому корпусі. Опціонально виділений графічний адаптер оснащений унікальними вентиляторами із двома вихідними отворами, розташованими навпроти один одного. Така конструкція збільшує повітряний потік приблизно на 30% та забезпечує передачу охолодженого повітря в обох напрямках, що покращує загальну вентиляцію та знижує температуру поверхні ноутбука. Потужна камера випаровування на всю ширину ноутбука додатково покращує тепловідведення, запобігаючи перегріву пристрою і допомагаючи досягти більшої продуктивності в режимі Turbo.

Творчість у яскравих фарбах

  • Чудовий екран. Чотиристоронній дисплей InfinityEdge 16:10 забезпечує більш високу продуктивність і приголомшливу якість зображення на периферії.
  • Неперевершена якість картинки. Скористайтеся всіма перевагами відтворення контенту HDR за допомогою технології Dolby Vision, яка забезпечує кольору, раніше недоступну для дисплеїв SDR на ПК.
  • Турбота про ваші очі. Дисплей з технологією Eyesafe знижує рівень шкідливого синього свічення та зберігає яскраві кольори. Це перша панель, яка ефективно розподіляє енергію джерела світла, вибірково знижуючи рівень шкідливого синього світіння та розсіюючи його за оптичним спектром.

Мистецтво майстерності

  • Високоточна обробка. Шасі пристрою виконано виключно шляхом обробки на верстаті з ЧПУ. Завдяки застосуванню фрезерованого на високоточному ЧПУ-верстаті алюмінію цей ноутбук має елегантним дизайном, а його корпус міцніше, ніж аналоги з магнієвого сплаву або пластику.
  • Легкий і прохолодний на дотик. Матеріал опорної панелі – чорне вуглецеве волокно, запозичене з авіаційно-космічної промисловості. Цей матеріал був обраний за свою високу міцність та малу вагу.
  • Чудовий екран. Нова модель покриття Corning Gorilla Glass 6 (доступно на сенсорній панелі) відрізняється високою міцністю, а також стійкістю до ударних навантажень та подряпин.
  • Блискучі торці. Анодування поверхні забезпечує чудову стійкість до подряпин, при цьому краї занурюють електроліт двічі, щоб додатково захистити їх від пошкодження в процесі багаторазового підключення і відключення периферійних пристроїв. Така Процедура дозволяє надати ноутбуку потрібний відтінок без використання фарби, яка з часом схильна до сколів.
  • Деталі мають значення. Логотипи вирізаються лазером з листа нержавіючої сталі та вкладаються у вирізані верстатом виїмки та вручну вкладаються у вирізані верстатом виїмки.
  • Розмір має значення. XPS 17 оснащений широким дисплеєм, великим зручним тачпадом та клавіатурою з більшими клавішами та підсвічуванням.
  • Зручно відкривати. Петля із запресованою здвоєною пружиною дозволяє максимально збільшити співвідношення площі екрану та корпусу та зменшити рамку дисплея з чотирьох сторін за рахунок використання технології InfinityEdge. Завдяки новій конструкції петля простіше відкривається та зберігає стійке положення при використанні сенсорного екрану.
  • Революційна конструкція веб-камери. Компактна веб-камера (всього 2,25 мм) має 4-елементним об'єктивом (більше, ніж у звичайній веб-камері), щоб забезпечити чіткість зображення по всьому кадру. А для тимчасового зниження шуму використовуються розширені функції шумозаглушення, що значно підвищує якість відео, особливо при тьмяному освітленні. Складання об'єктива здійснюється на високоточному обладнанні, тому кожен міліметр зображення залишається у фокусі.

Пориньте у звукову атмосферу

  • Серйозне ставлення до звуку. Чотири динаміки з технологією об'ємного звучання Waves Nx створюють приголомшливий звуковий ландшафт. Глибина та потужність звуку під час прослуховування музики, перегляду фільму та гри начебто суперечать законам фізики. XPS 17 – перший в історії ноутбук з технологією об'ємного звучання Waves Nx для динаміків, налаштованих продюсером Джеком Джозефом Пуїгом, багаторазовим володарем премії Grammy Award.
  • Перевірка мікрофонів. Мікрофони, що розташовані зверху, забезпечують високу якість звуку під час конференц-дзвінків Skype і при використанні Кортани з технологією далекого поля на відстані до 4 метрів від ноутбука.

Завжди готові до роботи

  • Миттєве увімкнення. Завдяки вбудованому в кришку датчику ноутбук завантажується за лічені мілісекунди після відкриття кришки незалежно від того, в якому режимі живлення до цього пристрою.
  • Ви і є пароль. У вашому розпорядженні два надійні індивідуальні способи входу в систему. Завдяки інфрачервоній камері з функцією Windows Hello можна розблокувати ноутбук XPS за допомогою надійної технології розпізнавання облич. Сканер відбитків пальців, вбудований в кнопку живлення, дозволяє увійти до систему одним дотиком.
  • Зручність у дорозі. Відмовитися від основних компонентів заради тоншого корпусу? Ні в якому разі! Чотири порти Thunderbolt 4, роз'єм Dell для стикування за допомогою одного кабелю, роз'єм для навушників забезпечують високошвидкісне підключення, живлення та передачу файлів, коли ви в дорозі.

* Технічні характеристики залежать від конкретної моделі продукту.

* Усі зображення служать лише з метою ілюстрації.

Характеристики
Основні
Серія
Dell XPS
Клас
для геймерів
Операційна система
Windows 11 Pro
Тип
ігровий, ультрабук
Дисплей
Діагональ дисплея
17"
Покриття дисплея
матове
Тип дисплея
IPS
Роздільна здатність
1920 x 1200
Частота оновлення екрану
60 Гц
Процесор
Модель процесора
Intel Core i7-12700H
Тип процесора
Intel Core i7
Кількість ядер
14
Відеокарта
Тип відеокарти
дискретна
Серія відеокарти
NVidia GeForce RTX 3050
Об'єм відеопам'яті
4 Гб
Відеоадаптер, виробник
NVIDIA
Пам'ять
Тип оперативної пам'яті
DDR5
Частота оперативної пам'яті
4800 МГц
Кількість слотів ОЗП
2 слоти
Оперативна пам'ять
16 Гб
Накопичувач
Тип вбудованої пам'яті
SSD
Об'єм HDD
без HDD
Об'єм SSD
1000 Гб
Роз'єми і підключення
Бездротові можливості
Wi-Fi 6 802.11ax, Bluetooth 5.2, Bluetooth, Wi-Fi
Роз'єми і порти
4 x Thunderbolt 4, 1 x Thunderbolt
Оптичний привід (дисковод)
без оптичного приводу
Живлення
Потужність батареї
97 Вт/год
Додаткові можливості
Особливості
вбудовані динаміки, сканер відбитку пальця, веб-камера, з підсвіткою клавіатури
Фізичні параметри
Розміри
374.45 x 248.05 x 19.5 мм
Вага
2.42 кг
Колір
сріблястий
Матеріал корпусу
алюміній
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Ноутбук Dell XPS 17 9720 (N981XPS9720UA_WP) Platinum Silver
Ноутбук Dell XPS 17 9720 (N981XPS9720UA_WP) Platinum Silver
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових