з 09:00 до 21:00
Ноутбук HP Victus 15-fa1093dx (7N3S2UA)
Ноутбук HP Victus 15-fa1093dx (7N3S2UA)
40 399
НОУТБУК HP VICTUS 15-FA1093DX (7N3S2UA) 0
НОУТБУК HP VICTUS 15-FA1093DX (7N3S2UA) 1
НОУТБУК HP VICTUS 15-FA1093DX (7N3S2UA) 2
НОУТБУК HP VICTUS 15-FA1093DX (7N3S2UA) 3
НОУТБУК HP VICTUS 15-FA1093DX (7N3S2UA) 4
Ноутбук HP Victus 15-fa1093dx (7N3S2UA) 5

Ноутбук HP Victus 15-fa1093dx (7N3S2UA)

Код: 802363
В наявності
40 399 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

У світі сучасних технологій ноутбуки стають не лише незамінними інструментами для роботи та навчання, а й універсальними платформами для захопливої гри. Даний представник серії HP Victus відзначається своїм потужним апаратним забезпеченням і стильним дизайном, забезпечуючи користувачам розширені можливості для найзахопливіших ігрових вражень.



Мобільні процесори Intel Core i5



Сучасний потужний процесор Intel Core i5 13 покоління дає змогу отримати високий рівень продуктивності та розподіляти ресурси ноутбука ефективно, забезпечуючи швидкість і якість там, де це необхідно. Більше не потрібно йти на компроміс під час вибору ігрового ноутбука.


Відеокарта NVIDIA GeForce RTX 3050



Оціни міць RTX на ноутбуках із відеокартою GeForce RTX 3050. Це мобільна відеокарта, заснована на архітектурі Turing, в якій було вдосконалено кеш-пам'ять (нова уніфікована архітектура пам'яті з подвоєним об'ємом, порівняно з Pascal). Це дає на 50% більшу продуктивність на такт і на 40% менше енергоспоживання, як порівняти з Pascal.



Якісний дисплей для кращого візуального досвіду



Можете назавжди забути про затримки у відображенні мультимедійного контенту та просідання чіткості й деталізації картинки. Завдяки сучасному Full HD дисплею з частотою 144 Гц ви зможете насолоджуватися ігровим і робочим процесом без зайвих перешкод.

За приємну ціну ви отримаєте екран з витонченими рамками, які практично непомітні в процесі взаємодії з ноутбуком. Завдяки спеціальній технології DC Dimming і покриттю з антивідблиском, перегляд контенту на дисплеї стає ще більш комфортним за будь-яких умов.







Важливо, що виробник подбав не лише про користувачів, забезпечивши для них усі умови для приємного геймінгу та продуктивної роботи, а й про довкілля. Ноутбук виконано з відновлюваних матеріалів і переробленого пластику, що позитивно впливає на світову екологію.


Сучасний погляд на звичний ноутбук


На пристрої встановлено останню версію Windows 11, що забезпечує якісний візуальний досвід і приємне користування без помилок і проблем із сумісністю програм і додатків. Купити в кредит ноутбук HP даної моделі - отримати потужний девайс зі швидкою зарядкою.

Завдяки технології Fast Charge, підзарядити пристрій до 50% можна всього за півгодини. З цим доповненням вам більше не потрібно буде весь час шукати вільні розетки і можливість підключити ноутбук до мережі. Заряджається швидко, тримає заряд довгий час - все для вашого комфорту і зручності у використанні гаджета.


Надійне охолодження для тривалих баталій


Ефективна система охолодження не допустить перегріву навіть під час найспекотніших битв.



Нове покоління потужних гаджетів для гри



Пристрій оснащений цікавим доповненням. OMEN Gaming Hub - зручна панель управління, де ви знайдете безліч додаткових функцій і цікавих режимів, які покликані підвищити ефективність і приємність вашого ігрового процесу.

Окрема перевага даної моделі - чистий і високоякісний звук за будь-яких обставин. Надпотужні динаміки забезпечують чудове звучання в процесі гри, перегляду улюблених фільмів або прослуховування музики.

Завдяки мультисенсорній панелі Imagepad є можливість керувати девайсом жестами одразу 4 пальцями з різними конфігураціями та налаштуваннями. Клавіатура має вбудовану цифрову панель і якісне підсвічування.

Це дає змогу використовувати девайс навіть в умовах низького освітлення без жодного дискомфорту. Ціна ноутбука повністю виправдана його продуктивністю та цікавим функціоналом, що задовольнить потреби навіть найвибагливіших користувачів.


Чому варто обрати ноутбук HP Victus 15?



Купити цю модель гаджета варто з кількох вагомих причин. Цей пристрій оснащений потужним процесором і відеокартою, що забезпечують високу продуктивність у найвимогливіших іграх і програмах.

Крім того, його яскравий і чіткий дисплей з високою частотою оновлення гарантує плавність геймплея і відтворення різних видів мультимедійних файлів. Не менш важливою перевагою є стильний дизайн, та додаткові функції, як-от велика кількість портів і підсвічування клавіатури, які роблять користування ноутбуком ще зручнішим і приємнішим.

Характеристики
Основні
Серія
HP Victus
Клас
для геймерів
Операційна система
Windows 11 Home
Тип
ігровий, класичний
Дисплей
Діагональ дисплея
15.6"
Покриття дисплея
матове
Тип дисплея
IPS
Роздільна здатність
1920 x 1080
Частота оновлення екрану
144 Гц
Процесор
Модель процесора
Intel Core i5-13420H
Тип процесора
Intel Core i5
Кількість ядер
8
Мінімальна частота процесора
3.4 ГГц
Максимальна частота процесора
4.6 ГГц
Відеокарта
Серія відеокарти
NVidia GeForce RTX 3050
Об'єм відеопам'яті
6 ГБ
Тип пам'яті відеокарти
GDDR6
Відеоадаптер, виробник
NVIDIA
Пам'ять
Тип оперативної пам'яті
DDR4
Частота оперативної пам'яті
3200 МГц
Оперативна пам'ять
8 ГБ
Накопичувач
Тип вбудованої пам'яті
SSD
Об'єм HDD
без HDD
Об'єм SSD
512 Гб
Роз'єми і підключення
Бездротові можливості
Bluetooth 5.2, Wi-Fi 6 802.11ax
Роз'єми і порти
1 x 3.5mm combo audio jack, 1 x HDMI, 1 x USB 3.1 Type-C, 2 x USB 3.0 Type-A
Оптичний привід (дисковод)
без оптичного приводу
Живлення
Потужність батареї
70 Вт/год
Додаткові можливості
Особливості
з підсвіткою клавіатури, веб-камера, картрідер, вбудований мікрофон, вбудовані динаміки, Ethernet (LAN), клавіатура з цифровим блоком
Фізичні параметри
Вага
2.3 кг
Колір
синій
Матеріал корпусу
алюміній, пластик
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Ноутбук HP Victus 15-fa1093dx (7N3S2UA)
Ноутбук HP Victus 15-fa1093dx (7N3S2UA)
40 399 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових