з 09:00 до 21:00
Ноутбук Dell XPS 15 9530 (B0CBKZQM34) Platinum Silver
Ноутбук Dell XPS 15 9530 (B0CBKZQM34) Platinum Silver
НОУТБУК DELL XPS 15 9530 (B0CBKZQM34) PLATINUM SILVER 0
НОУТБУК DELL XPS 15 9530 (B0CBKZQM34) PLATINUM SILVER 1
НОУТБУК DELL XPS 15 9530 (B0CBKZQM34) PLATINUM SILVER 2
НОУТБУК DELL XPS 15 9530 (B0CBKZQM34) PLATINUM SILVER 3
НОУТБУК DELL XPS 15 9530 (B0CBKZQM34) PLATINUM SILVER 4

Ноутбук Dell XPS 15 9530 (B0CBKZQM34) Platinum Silver

Код: 847555
Закінчився
Продано
Опис

Ваше бачення. Ще яскравіше.

Ноутбук XPS 15, що поєднує в собі потужність і портативність, забезпечує чудове зображення та неймовірний звук. Тепер ваші таланти мають пристрій для потокової передачі відео, редагування фотографій або створення наступного шедевра.

Приголомшливий дисплей

Зануртеся в контент завдяки яскравим, насиченим кольорам панелям з високою роздільною здатністю та великим простором для перегляду, що забезпечує вашу продуктивність. Вбудована технологія дисплея Eyesafe зменшує шкідливе синє світло, зберігаючи при цьому яскраві кольори. Додатковий OLED-дисплей робить яскраві кольори на чорному тлі. Приголомшливий чотиристоронній дисплей InfinityEdge забезпечує великий екран із співвідношенням сторін 16:10 та співвідношенням екрану до корпусу 92,9%.

  • 16:10 - Великий екран створений для більшої продуктивності
  • OLED - Кольори виділяються на тлі справжнього чорного кольору з коефіцієнтом контрастності 100 000:1
  • 3.5K - Висока точність та чіткість деталей (3456 x 2160)

Потужна продуктивність для творчості

Розкрийте своє натхнення за допомогою процесорів Intel 13-го покоління, які забезпечують високу продуктивність ваших творчих додатків. Редагуйте відео та експортуйте їх швидше за допомогою додаткових графічних процесорів для ноутбуків серії NVIDIA GeForce RTX 40, призначених для геймерів та авторів. Ці графічні процесори, створені на основі надефективної архітектури NVIDIA Ada Lovelace, забезпечують квантовий стрибок у продуктивності завдяки DLSS 3 на базі штучного інтелекту та дозволяють створювати реалістичні віртуальні світи з повним трасуванням променів. Крім того, набір технологій Max-Q оптимізує продуктивність системи, потужність, час автономної роботи та акустику для досягнення максимальної ефективності. Dell Performance дозволяє налаштувати продуктивність вашого ноутбука в чотирьох режимах: тихий, надпродуктивний, прохолодний або оптимізований. Оптимізований режим забезпечує найкращий баланс продуктивності та температури. У режимі надпродуктивності система може нагріватися, а вентилятори працювати гучніше. Режим охолодження обмежує температуру або знижує шум вентилятора, що може вплинути на продуктивність системи.

Створено для творців

Конфігурації XPS, позначені знаком Creator Edition, були ретельно відібрані для тих, хто захоплений створенням контенту — чи це фотографія, графічний дизайн, створення музики чи щось інше. Підійміть свої творчі проекти на новий рівень за допомогою NVIDIA Studio. Серія RTX 40, оснащена новим спеціалізованим обладнанням, відкриває неперевершену продуктивність ноутбука в 3D-рендерингу, редагуванні відео та графічному дизайні. Випробуйте багатофункціональне прискорення RTX у кращих творчих додатках, драйвери NVIDIA Studio світового класу, розроблені для забезпечення максимальної стабільності, та набір ексклюзивних інструментів, які використовують можливості RTX для творчих робочих процесів за допомогою штучного інтелекту.

Приголомшлива майстерність

XPS 15 виготовлений з матеріалів преміум-класу і має прецизійну форму, що надає йому елегантного вигляду — і все це в міцному і легкому корпусі.

Точне виробництво

100% корпусу виготовлено на верстаті з ЧПУ. Високоточне алюмінієве шасі механічної обробки створює елегантний дизайн, який міцніший і надійніший, ніж магній або пластик. Бічні стінки з алмазним огранюванням забезпечують стійкість поверхні до подряпин.

Прохолодний та легкий

Підставка для рук з чорного вуглецевого волокна, виконана в аерокосмічному стилі, створена так, щоб бути прохолодною на дотик, мати максимальну міцність і мінімальну вагу.

Підвищені вимоги

XPS 15 оснащений масивним дисплеєм, великою зручною сенсорною панеллю та клавіатурою з підсвічуванням від краю до краю та великими ковпачками клавіш для максимальної продуктивності.

Неймовірний звук для мікшування чи прослуховування

Перетворіть свою музику, фільм або гру на захоплюючий тривимірний звуковий ландшафт за допомогою нашої конструкції з чотирма динаміками та технології Waves Nx 3D Audio для динаміків, що забезпечує захоплюючий звук. XPS 15 оснащений 3D-звуком Waves Nx для динаміків, налаштованим продюсером, володарем кількох премій Греммі, Джеком Джозефом Пучем.

Швидкий вхід у систему та підключення

Завдяки безлічі технологій новий XPS 15 забезпечує більшу продуктивність та швидкість. Миттєвий вхід у систему завдяки вбудованому датчику кришки, який включає живлення ноутбука за мілісекунди. Крім того, безпечний вхід у систему завдяки розпізнаванню облич або сканеру відбитків пальців та Windows Hello.

За допомогою Dell Pair ви тепер можете легко та безпечно підключати свої Bluetooth-пристрої Dell одним клацанням миші. Оцініть до 16 годин автономної роботи з дисплеєм FHD+ при потоковій передачі улюблених шоу в Netflix для Windows 11 або до 9 годин з OLED-дисплеєм.

Екологічний

Наші пакувальні лотки складаються із пластику, видобутого в океані. 25% матеріалу складається з океанського пластику, зібраного в прибережних районах, а решта 75% - з іншого переробленого пластику.

XPS 15 сертифікований ENERGY STAR та зареєстрований EPEAT Gold. А 90% деталей ноутбука можна легко переробити чи використати повторно.

Візьміть під контроль свій світ

Встановіть пріоритети та організуйте навігацію за допомогою MyDell. MyDell – це наше програмне забезпечення для оптимізації на основі штучного інтелекту, яке надає інтелектуальні функції для автоматичного точного налаштування вашого ПК для забезпечення чудової якості звуку, відео, акумулятора та продуктивності.

Характеристики
Основні
Серія
Dell XPS
Клас
для бізнесу, для геймерів
Операційна система
Windows 11 Pro
Тип
ультрабук
Дисплей
Діагональ дисплея
15.6"
Покриття дисплея
матове
Тип дисплея
OLED
Роздільна здатність
3456 x 2160
Процесор
Модель процесора
Intel Core i7-13700H
Тип процесора
Intel Core i7
Кількість ядер
14
Мінімальна частота процесора
3.7 ГГц
Максимальна частота процесора
5.4 ГГц
Відеокарта
Тип відеокарти
дискретна
Серія відеокарти
NVidia GeForce RTX 4060
Об'єм відеопам'яті
8 Гб
Відеоадаптер, виробник
NVIDIA
Пам'ять
Тип оперативної пам'яті
DDR4
Частота оперативної пам'яті
2400 МГц
Оперативна пам'ять
32 Гб
Накопичувач
Тип вбудованої пам'яті
SSD
Об'єм HDD
без HDD
Об'єм SSD
1000 Гб
Роз'єми і підключення
Бездротові можливості
Wi-Fi 5 802.11ac, Bluetooth 5.2
Роз'єми і порти
1 x USB 3.2 Type-A, 1 x Thunderbolt 4, 1 x USB Type-C, 1 x 3.5mm combo audio jack
Оптичний привід (дисковод)
без оптичного приводу
Додаткові можливості
Особливості
з підсвіткою клавіатури
Фізичні параметри
Розміри
344.7 x 230.1 x 18 мм
Вага
1.9 кг
Колір
сріблястий
Матеріал корпусу
пластик
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Ноутбук Dell XPS 15 9530 (B0CBKZQM34) Platinum Silver
Ноутбук Dell XPS 15 9530 (B0CBKZQM34) Platinum Silver
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових