з 09:00 до 21:00
Ноутбук Lenovo LOQ 15IRH8 (82XV00DRCK)
Ноутбук Lenovo LOQ 15IRH8 (82XV00DRCK)
НОУТБУК LENOVO LOQ 15IRH8 (82XV00DRCK) 0
НОУТБУК LENOVO LOQ 15IRH8 (82XV00DRCK) 1
НОУТБУК LENOVO LOQ 15IRH8 (82XV00DRCK) 2
НОУТБУК LENOVO LOQ 15IRH8 (82XV00DRCK) 3
НОУТБУК LENOVO LOQ 15IRH8 (82XV00DRCK) 4
НОУТБУК LENOVO LOQ 15IRH8 (82XV00DRCK) 5
Ноутбук Lenovo LOQ 15IRH8 (82XV00DRCK) 6

Ноутбук Lenovo LOQ 15IRH8 (82XV00DRCK)

Закінчився
Код: 905693
Продано
Опис

Процесори Intel Core. Неперевершена продуктивність

Нова гібридна архітектура Intel, поєднана з сучасними функціями та технологіями, відкриває безмежні можливості для комп'ютерних ігор. Трансляція ігор, створення контенту та бездоганна гра на полі бою – процесори Intel Core 13-го покоління готові впоратися з будь-якими завданнями.

Високопродуктивні відеокарти NVIDIA GeForce RTX. Максимальна швидкість роботи

Відеокарти NVIDIA GeForce RTX серії 40 відкривають перед кіберспортсменами та представниками творчих професій безпрецедентні можливості. Оснащена ультрапродуктивною архітектурою NVIDIA Ada Lovelace із підтримкою технологій штучного інтелекту, вона забезпечує фантастичне підвищення швидкодії та якості графіки. Відкрий для себе реалістичні віртуальні світи завдяки технології трасування променів, насолоджуйся неймовірним підвищенням продуктивності з DLSS 3 та отримай конкурентну перевагу завдяки рішенню Reflex. Скористайся найновішими технологіями для створення вражаючих мультимедійних матеріалів та неймовірного підвищення швидкості роботи. Технологія Max-Q оптимізує продуктивність системи, потужність, час автономної роботи та акустику для максимальної ефективності.

Насолоджуйся ігровим процесом завдяки технологіям ШІ

Випереджай суперників з рішенням Lenovo AI Engine+, що використовує чіп LA1 AI для точної настройки системи та покращення ігрового досвіду за допомогою численних датчиків. Спеціальний перемикач MUX із NVIDIA Advanced Optimus зменшує затримки, оптимізує час автономної роботи та збільшує частоту кадрів. Технологія Smart Engine допомагає залишатись непереможним та повністю розкриває твій ігровий потенціал.

Тиха робота системи навіть в розпал найспекотніших битв

Під час найінтенсивніших боїв рухайся абсолютно безшумно та наноси гучні удари завдяки системі охолодження Lenovo LOQ. Її інноваційний дизайн включає до 4 теплових трубок, два високошвидкісних вентилятора (85 мм, 12 В), на 28.6% більший повітрозабірник і на 24% більші випускні отвори. Ефективна вентиляція та підтримка TDP до 135 Вт забезпечують оптимальне охолодження та тиху роботу навіть у громадських місцях або тихих бібліотеках. Насолоджуйся безперебійними ігровими сесіями, не привертаючи небажаної уваги.

Міцна конструкція, мінімалістичний дизайн

Ноутбук Lenovo LOQ має міцний, практичний та елегантний корпус, а також фірмову ігрову панель вводу-виводу у задній частині. Користувачам доступний широкий набір портів з легким доступом на пристрої з мінімалістичним дизайном. Ноутбук поставляється у кольорі "Storm Gray" та з вбудованою камерою 720P або 1080P з електронною шторкою для більшої конфіденційності. Він створений відповідно до суворих військових стандартів США MIL-STD 810H, що гарантує його довговічність та міцність у будь-якій грі.

Висока якість зображення

Отримуй неймовірні враження від ігор на 15.6-дюймовому дисплеї стандарту WQHD. Твої ігри оживуть завдяки блискавично швидкій змінній частоті оновлення 165 Гц, реалістичним кольорам з 100% охопленням колірного простору sRGB та яскравості 350 ніт. Функція затемнення постійним струмом забезпечує низьке енергоспоживання та подовження часу автономної роботи під час тривалих ігор у дорозі. Поринай в захоплюючі ігри з неймовірним дисплеєм ноутбука Lenovo LOQ.

Ергономічність та висока точність управління

Клавіатура Lenovo LOQ відкриє для тебе нові можливості для друку та ігор. З класичним тактильним дотиком та ходом клавіш 1.5 мм ти насолоджуватимешся блискавично швидкою активацією та 100% захистом від помилкових спрацьовувань для неперевершеної точності управління. Повнорозмірні клавіші зі стрілками та цифровий блок допоможуть контролювати будь-яку ситуацію. Опційне 4-зонне підсвічування RGB дозволяє насолоджуватися ще більшим комфортом під час ігор.

Чудові можливості розширення

Переходь на новий рівень ігрового досвіду завдяки безмежним можливостям оновлення ноутбука Lenovo LOQ. Пристрій оснащений до 32 ГБ оперативної пам'яті DDR5 і накопичувачем PCIe Gen 4 ємністю 1 ТБ, тому ти можеш легко перемикатися між іграми, переглядом потокового відео та виконанням творчих завдань без затримок або повільного завантаження. Два слоти для твердотільних накопичувачів і відкритий слот M.2 дозволяють додавати другий накопичувач для ще більшого обсягу пам'яті. Тепер не потрібно видаляти улюблені ігри!

Необхідний рівень заряду для твоєї перемоги

Максимізуй час гри завдяки новітній технології швидкої підзарядки Super Rapid Charge. Заряджай акумулятор ємністю 60 Вт·год майже миттєво — від 0 до 30% за 10 хвилин, від 0 до 70% за 30 хвилин і від 0 до 100% за 80 хвилин. Підтримка живлення потужністю 140 Вт через інтерфейс USB-C дозволяє завжди мати достатній заряд для викликів суперникам, не відволікаючись на пошуки розетки.

Ігрова аудіосистема Nahimic Audio by SteelSeries

Піднімай якість звуку на новий рівень з аудіосистемою Nahimic by SteelSeries, розробленою спеціально для геймерів. Насолоджуйся неперевершеним 3D-звуком з ефектом занурення та високоякісним аудіозв'язком з іншими членами команди. Технології Nahimic роблять зведення та трансляцію потокового аудіо на рівні професійних стримерів легкими та ефективними.

Нові можливості в іграх з програмою Lenovo Vantage

Lenovo Vantage дозволяє оптимізувати налаштування пристрою, щоб розширити твої можливості у комп'ютерних іграх. Використовуй панель моніторингу продуктивності в реальному часі, контроль розгону та регулювання швидкодії за допомогою штучного інтелекту для бездоганної перемоги на полях ігрових боїв.

Характеристики Ноутбук Lenovo LOQ 15IRH8 (82XV00DRCK)
Основні
Серія
Lenovo LOQ
Клас
для геймерів
Операційна система
Windows 11 Home
Тип
ігровий
Комплектація
документація
Дисплей
Діагональ дисплея
15.6"
Покриття дисплея
антивідблискове
Тип дисплея
IPS
Роздільна здатність
2560 x 1440
Частота оновлення екрану
165 Гц
Процесор
Модель процесора
Intel Core i5-12450H
Тип процесора
Intel Core i5
Кількість ядер
8
Мінімальна частота процесора
1.5 ГГц
Відеокарта
Тип відеокарти
дискретна
Серія відеокарти
NVidia GeForce RTX 4060
Об'єм відеопам'яті
8 Гб
Відеоадаптер, виробник
NVIDIA
Пам'ять
Тип оперативної пам'яті
DDR5
Частота оперативної пам'яті
4800 МГц
Кількість слотів ОЗП
2 слоти
Оперативна пам'ять
16 Гб
Накопичувач
Тип вбудованої пам'яті
SSD
Об'єм HDD
без HDD
Об'єм SSD
512 Гб
Роз'єми і підключення
Бездротові можливості
Wi-Fi 6 802.11ax, Bluetooth
Роз'єми і порти
1 x роз'єм живлення, 1 x USB 3.2 Gen 1 Type-C, 3 x USB 3.2 Gen 1 Type-A, 1 x 3.5mm combo audio jack
Оптичний привід (дисковод)
без оптичного приводу
Живлення
Потужність батареї
60 Вт/год
Додаткові можливості
Особливості
вбудовані динаміки, Ethernet (LAN), веб-камера, з підсвіткою клавіатури, клавіатура з цифровим блоком, вбудований мікрофон
Фізичні параметри
Розміри
359.6 x 264.8 x 25.2 мм
Вага
2.4 кг
Колір
сірий
Матеріал корпусу
пластик
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Ноутбук Lenovo LOQ 15IRH8 (82XV00DRCK)
Ноутбук Lenovo LOQ 15IRH8 (82XV00DRCK)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових