з 09:00 до 21:00
Ноутбук Lenovo Legion Slim 16IRH8 (82YA0048CK)
Ноутбук Lenovo Legion Slim 16IRH8 (82YA0048CK)
НОУТБУК LENOVO LEGION SLIM 16IRH8 (82YA0048CK) 0
НОУТБУК LENOVO LEGION SLIM 16IRH8 (82YA0048CK) 1
НОУТБУК LENOVO LEGION SLIM 16IRH8 (82YA0048CK) 2
НОУТБУК LENOVO LEGION SLIM 16IRH8 (82YA0048CK) 3
НОУТБУК LENOVO LEGION SLIM 16IRH8 (82YA0048CK) 4
НОУТБУК LENOVO LEGION SLIM 16IRH8 (82YA0048CK) 5
НОУТБУК LENOVO LEGION SLIM 16IRH8 (82YA0048CK) 6
НОУТБУК LENOVO LEGION SLIM 16IRH8 (82YA0048CK) 7
НОУТБУК LENOVO LEGION SLIM 16IRH8 (82YA0048CK) 8
Ноутбук Lenovo Legion Slim 16IRH8 (82YA0048CK) 9

Ноутбук Lenovo Legion Slim 16IRH8 (82YA0048CK)

Закінчився
Код: 914146
Продано
Опис

Процесори Intel® Core™ 13-го покоління: Неймовірна продуктивність

Нова гібридна архітектура Intel® у поєднанні з передовими функціями та технологіями відкриває найширші можливості в комп'ютерних іграх. Завдяки процесору Intel® Core™ 13-го покоління ти зможеш досягти того, що раніше здавалося неможливим. Реалізуй найсміливіші творчі ідеї, транслюй ігри та ставай абсолютним чемпіоном в ігрових баталіях завдяки новому рівню продуктивності від Intel®.

Високопродуктивні відеокарти NVIDIA® GeForce RTX™: Вражаюча швидкодія

Мобільна відеокарта NVIDIA® GeForce RTX™ серії 40 пропонує неймовірні можливості для геймерів та творчих людей. Створена на базі ультрапродуктивної архітектури NVIDIA® Ada Lovelace, вона забезпечує фантастичне збільшення швидкості роботи та якості графіки на основі технологій штучного інтелекту. Відкрий для себе реалістичні віртуальні світи завдяки підтримці технології трасування променів та DLSS 3. Технологія Reflex дозволяє миттєво реагувати на ігрові події, а набір технологій Max-Q оптимізує продуктивність системи та енергоспоживання, продовжуючи час автономної роботи та знижуючи рівень шуму.

Робота на піку продуктивності без перегріву компонентів

При проєктуванні цього ноутбука ми прагнули зробити його корпус максимально тонким, але не на шкоду продуктивності. Сучасна система охолодження Legion ColdFront 5.0 дозволить тобі зосередитися на іграх та творчості, не турбуючись про перегрівання пристрою. Legion Slim 5 підтримує передові технології охолодження та зниження шуму: термопаста фазового переходу, гібридна система з мідних теплових трубок, блок із двома вентиляторами з рідкокристалічного полімеру з турбонаддувом.

Поєднання елегантності та портативності

При вазі менше 2.3 кг і товщині 19.7 мм корпус цього ноутбука має високу міцність. Legion Slim 5 – це ідеальний баланс надійності, продуктивності та стилю. Його елегантний корпус доступний у кольорах «штормовий сірий» та «туманно-сірий». Завдяки веб-камері з роздільною здатністю 1080p з електронною захисною шторкою, безлічі портів і рознімів на задній панелі та зчитувачу карт пам'яті SD, ти зможеш фіксувати важливі моменти та реалізовувати творчі проєкти, швидко ділитися ними з усім світом.

PureSight – справжня пристрасть до досконалості

Підвищуй якість візуалізації в іграх та при виконанні творчих завдань завдяки 16-дюймовому дисплею Lenovo PureSight стандарту WQXGA зі співвідношенням сторін 16:10. Висока змінна частота оновлення (до 240 Гц) та підтримка технології NVIDIA® G-Sync® забезпечують плавний геймплей без затримок. Підтримка HDR 400 та технологія калібрування кольору X-Rite дозволяють промальовувати кожну деталь з приголомшливою чіткістю. Насолоджуйся багатством кольору, високою роздільною здатністю і великим робочим простором на екрані з коефіцієнтом активної площі 93%.

Надійний акумулятор

Ноутбук Legion Slim 5 оснащений потужним акумулятором ємністю 80 Вт∙год, який забезпечує повну зарядку та готовність до нових завдань у рекордно короткі терміни. Завдяки технології швидкої підзарядки Super Rapid Charge, його можна зарядити до 70% ємності всього за 30 хвилин або до 100% ємності за 80 хвилин через порт USB-C з підтримкою передачі електроенергії потужністю 140 Вт. Технологія Smart Battery 3.0 зберігає ємність акумулятора на максимальному рівні та забезпечує його довговічність.

Неперевершена швидкодія з Lenovo AI Engine+ та чіпом LA1 на базі ШІ

Піднімай ігровий процес на новий рівень завдяки Lenovo AI Engine+ з чіпом Lenovo LA1 на базі штучного інтелекту. Незалежно від того, чи ти граєш вдома, в кафе або в дорозі, ця інтелектуальна система допоможе оптимізувати продуктивність і знизити шум вентилятора завдяки датчикам, що динамічно розподіляють потужність між центральним та графічним процесором.

Клавіатура Legion TrueStrike

Приготуйся оволодіти точністю з клавіатурою Lenovo Legion TrueStrike. Велика сенсорна панель, цифровий блок та повнорозмірні клавіші зі стрілками допоможуть підняти рівень майстерності. Насолоджуйся плавністю натискання клавіш з ходом 1.5 мм та налаштовуй клавіатуру на свій смак за допомогою змінних ковпачків. Обирай між білим підсвічуванням або 4-зонним RGB-підсвічуванням Lenovo Legion Spectrum.

Аудіотехнології Nahimic® від SteelSeries

Технології Nahimic® від SteelSeries забезпечують якісний та насичений об'ємний звук. Насолоджуйся якістю звуку при спілкуванні з командою, легко міксуй звук та обмінюйся аудіопотоками, як професійний стример. З Nahimic® ти не просто гратимеш – ти повністю зануришся в атмосферу гри.

Скористайся перевагами Lenovo Vantage

Lenovo Vantage оптимізує налаштування пристрою для розширення можливостей у комп'ютерних іграх. Використовуй панель моніторингу продуктивності в реальному часі, контроль розгону та регулювання швидкодії за допомогою технологій штучного інтелекту для беззаперечної перемоги на ігрових полях.

Legion Arena – розважальний центр з необмеженими можливостями

Legion Arena синхронізується з популярними магазинами та ігровими платформами, щоб ти міг контролювати свою колекцію ігор. У цьому ігровому центрі всі улюблені ігри зібрані в одному місці, і тобі не потрібно перемикатися між програмами для пошуку потрібної гри.

Характеристики Ноутбук Lenovo Legion Slim 16IRH8 (82YA0048CK)
Основні
Серія
Lenovo Legion
Клас
для геймерів
Операційна система
FreeDOS
Тип
ігровий
Комплектація
документація
Дисплей
Діагональ дисплея
16"
Покриття дисплея
антивідблискове
Тип дисплея
IPS
Роздільна здатність
1920 x 1200
Частота оновлення екрану
144 Гц
Процесор
Модель процесора
Intel Core i5-13500H
Тип процесора
Intel Core i5
Кількість ядер
12
Мінімальна частота процесора
2.6 ГГц
Відеокарта
Тип відеокарти
дискретна
Серія відеокарти
NVidia GeForce RTX 4050
Об'єм відеопам'яті
6 ГБ
Відеоадаптер, виробник
NVIDIA
Пам'ять
Тип оперативної пам'яті
DDR5
Частота оперативної пам'яті
5200 МГц
Кількість слотів ОЗП
2 слоти
Оперативна пам'ять
16 Гб
Накопичувач
Тип вбудованої пам'яті
SSD
Об'єм HDD
без HDD
Об'єм SSD
512 Гб
Роз'єми і підключення
Бездротові можливості
Wi-Fi, Bluetooth
Роз'єми і порти
1 x роз'єм живлення, 2 x USB 3.2 Gen 1 Type-A, 1 x 3.5mm combo audio jack, 2 x USB 3.2 Gen 1 Type-C
Оптичний привід (дисковод)
без оптичного приводу
Живлення
Потужність батареї
80 Вт/год
Додаткові можливості
Особливості
веб-камера, клавіатура з цифровим блоком, з підсвіткою клавіатури
Фізичні параметри
Вага
2.4 кг
Колір
темно-сірий
Матеріал корпусу
пластик
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Ноутбук Lenovo Legion Slim 16IRH8 (82YA0048CK)
Ноутбук Lenovo Legion Slim 16IRH8 (82YA0048CK)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових