з 09:00 до 21:00
Очищувач повітря SmartMi Air Purifier KQJHQ01ZM (FJY6003EU)
Очищувач повітря SmartMi Air Purifier KQJHQ01ZM (FJY6003EU)
ОЧИЩУВАЧ ПОВІТРЯ SMARTMI AIR PURIFIER KQJHQ01ZM (FJY6003EU) 0
ОЧИЩУВАЧ ПОВІТРЯ SMARTMI AIR PURIFIER KQJHQ01ZM (FJY6003EU) 1
ОЧИЩУВАЧ ПОВІТРЯ SMARTMI AIR PURIFIER KQJHQ01ZM (FJY6003EU) 2
ОЧИЩУВАЧ ПОВІТРЯ SMARTMI AIR PURIFIER KQJHQ01ZM (FJY6003EU) 3
ОЧИЩУВАЧ ПОВІТРЯ SMARTMI AIR PURIFIER KQJHQ01ZM (FJY6003EU) 4
Очищувач повітря SmartMi Air Purifier KQJHQ01ZM (FJY6003EU) 5

Очищувач повітря SmartMi Air Purifier KQJHQ01ZM (FJY6003EU)

Код: 681053
Закінчився
Продано
Опис

Корисна прикраса для дому

Збільшення потужності роботи очищувача повітря при оптимальному розмірі приладу – головне завдання розробників SmartMi Air Purifier, з якою вони впоралися на відмінно. Невеликий, компактний і стильний, він створює сприятливу атмосферу в кімнаті площею 48 м² і очищає до 400 м³ повітря за годину. Встановіть його у вітальні або кухні студії, коли готуєте і приймаєте гостей або віднесіть в спальню, щоб подарувати собі міцний і здоровий сон.

Комплексний підхід

Неприємні запахи, небезпечні забруднення, алергени і домашній пил, все це є в повітрі кожного будинку. Такий склад знижує якість життя і може завдати шкоди здоров'ю людини. Очищувач повітря нового покоління SmartMi Air Purifier розроблений для усунення неприємних запахів і видалення шкідливих компонентів, включаючи формальдегід з нових меблів, вуличні забруднення та інші небезпечні сполуки.

В кожен інтер'єр

Зовнішній вигляд очищувача простий і одночасно елегантний, він займе площу не більше паперового листа формату А4, що ніяк не відіб'ється на розміщенні меблів та інших предметів інтер'єру у вашому будинку. Сучасний дизайн в стилі всієї техніки Xiaomi ідеально вписується в будь-які дизайнерські рішення вашого будинку і служить додатковою прикрасою.

Просте управління

З OLED-дисплеєм у верхній частині очищувача повітря SmartMi Air Purifier вся інформація буде у вас на виду. Обирайте один з декількох режимів роботи: нічний, авто, 3 швидкості або обраний режим, очищення повітря на якому здається вам оптимальною за всіма параметрами. Дисплей має на увазі сенсорне управління або роботу жестами, також ви можете регулювати налаштування через додаток на смартфоні, включаючи очищувач, навіть якщо перебуваєте не вдома.

Три етапи фільтрації

На першому рівні фільтрації SmartMi Air Purifier затримує всі тверді частинки, включаючи волосся, пил і шерсть. Високоефективний HEPA фільтр High Efficiency працює на другому етапі фільтрації і затримує до 99,97% найдрібніших частинок до 3 мкм, включаючи алергени, пилок, віруси, бактерії. Останній вугільний фільтр очищення третього рівня позбавляє повітря у вашому домі від формальдегіду і багатьох інших шкідливих хімічних сполук.

Інноваційна система очищення

Система повітропроводу конструктивно змінена і оснащена абсолютно новим вентилятором з системою зворотного нахилу, який значно збільшує обсяг потоку повітря. Безщітковий двигун також забезпечує приплив потужності і примножує працездатність пристрою. Внутрішня поверхня повітропроводу відполірована до гладкості, що знижує опір і мінімізує втрати потужності, а велика решітка – гарантія рівномірного надходження повітря.

Лазерний датчик

Навіть найменший рівень забруднень буде видалений з очищувачем повітря SmartMi Air Purifier. Вбудований лазерний датчик високої точності на постійній основі проводить моніторинг повітря в приміщенні і фіксує його найменші зміни. Встановіть прилад в режим роботи "Авто", і він буде самостійно підлаштовуватися під рівень забрудненості, домагаючись ідеальної чистоти і свіжості без вашого втручання.

Безшумна робота

Очищайте повітря вдень або вночі, під час сну, високий рівень продуктивності не робить шумового забруднення, і ви можете користуватися SmartMi Air Purifier 24 години на добу. Рівень шуму при роботі в нічному режимі всього 32 дБ, тепер ви будете спати не тільки в тиші, але і в атмосфері свіжого повітря. За умови роботи цілодобово без виключення очищувач споживає всього 1кВт*год енергії, що навіть менш затратно, ніж енергозберігаюча лампочка.

Характеристики
Основні характеристики
Тип
очищувач повітря
Основний метод очищення
на основі повітряних фільтрів
Площа приміщення
48 м/кв
Споживана потужність
70 Вт
Рівень шуму, дБ
30 - 64
Тип керування
сенсорне
Спосіб встановлення
портативний
Комплектація
гарантійний талон, інструкція, фільтр HEPA, кабель живлення, очищувач повітря
Фізичні параметри
Розміри, мм
260 х 535
Вага, кг
4.9
Колір
білий
Функціональні можливості
Фільтри
фільтр попереднього очищення, вугільний (карбоновий) фільтр, НЕРА-фільтр
Оснащення і функції
дисплей, автоматичний режим очищення повітря, датчик забруднення фільтра, таймер, віддалене керування, захист від дітей
Додатково
сенсорне керування, Smart - управління, інтуїтивне управління жестами
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Очищувач повітря SmartMi Air Purifier KQJHQ01ZM (FJY6003EU)
Очищувач повітря SmartMi Air Purifier KQJHQ01ZM (FJY6003EU)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових