з 09:00 до 21:00
Органайзер для кабелю Incarne Charger Gray
Органайзер для кабелю Incarne Charger Gray
949

Органайзер для кабелю Incarne Charger Gray

Код: 853957
В наявності
949 грн
Обраний колір: Gray

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 3 місяця
Опис

Органайзер для проводів "Charger" - мастхев для людини, що володіє технікою. Чохол має якісну та надійну блискавку та тримач. Можна носити як у рюкзаку, так і окремо. Зробіть свій робочий простір компактним та зручним: в офісі, вдома, у подорожі. Виготовлений із натуральної шкіри Crazy Horse.

Матеріали високої якості

При виготовленні виробів INCARNE завжди використовується лише натуральна шкіра Crazy Horse. Ця шкіра виготовляється з використанням натурального воску, який надає їй унікального «вінтажного» ефекту з дрібними потертостями та подряпинами. Особливість цієї шкіри полягає в тому, що вона зберігає всі природні нерівності, невеликі подряпини та складки, що робить її ще більш автентичною та оригінальною.

Шкіра Crazy Horse вважається найміцнішою та довговічнішою зі всіх видів шкіри. При правильному догляді, будь-який виріб, виготовлений з неї, прослужить вам десятки років. Для того, щоб зберегти вашу улюблену річ у належному вигляді, вам необхідно лише іноді обробляти її кремом для шкіри або натуральним воском.

Фурнітура

INCARNE співпрацює зі світовим лідером із продажу фурнітури, японським брендом YKK, продукція якого вважається найякіснішою у світі. Фурнітуру від YKK використовують дизайнери та бренди більш ніж у 71 країні світу, серед яких Brooks Brothers, Uniqlo і навіть Gucci.

Характеристики
Кількість
Колір
Матеріал
шкіра
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Органайзер для кабелю Incarne Charger Gray
Органайзер для кабелю Incarne Charger Gray
949 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових