з 09:00 до 21:00
Парктронік Gazer CKR4400
Парктронік Gazer CKR4400
ПАРКТРОНІК GAZER CKR4400 0
ПАРКТРОНІК GAZER CKR4400 1
ПАРКТРОНІК GAZER CKR4400 2
ПАРКТРОНІК GAZER CKR4400 3
ПАРКТРОНІК GAZER CKR4400 4
ПАРКТРОНІК GAZER CKR4400 5
ПАРКТРОНІК GAZER CKR4400 6
ПАРКТРОНІК GAZER CKR4400 7
ПАРКТРОНІК GAZER CKR4400 8
ПАРКТРОНІК GAZER CKR4400 9

Парктронік Gazer CKR4400

Код: 365625
Закінчився
Продано
Опис

Універсальна система кругового огляду CKR4400 — трендова розробка від Gazer для безпечного руху та комфортного керування автомобілем. Модель - це багатозадачний пристрій, що виконує функцію кругового огляду, автомобільного відеореєстратора та обладнання для охоронного відеоспостереження в припаркованому авто.

Особливості:

  • Єдине панорамне зображення «краєвид зверху»
  • Комплект універсальних камер — сумісність із будь-яким автомобілем
  • Функція 4-канального відеореєстратора
  • Вбудований G-cенсор із налаштуванням чутливості
  • Режим паркування (автоматичний старт записування за сигналом G-cенсора у припаркованому автомобілі)
  • Контроль напруги бортової мережі
  • Відеокамери HD з cенсором 1/3"
  • Ступінь захисту корпусу камер IP67

Відеосистема має 4 універсальні відеокамери та спеціальний блок оброблення, який об'єднує відеосигнал із камер у єдине панорамне зображення. Усе, що відбувається навколо автомобіля, Ви бачите на моніторі в ракурсі «краєвид зверху» в реальному часі, без жодних сліпих зон. Відеосигнал із кожної з камер записується на micro SD карту пам'яті або USB накопичувач окремим каналом у циклічному режимі. Після вимкнення двигуна система записує ролики за умови спрацьовування датчика удару (G-cенсора), а функція контролю напруги бортової мережі запобіжить розряджанню автомобільного акумулятора.

Таке комплексне рішення забезпечує повний контроль ситуації навколо авто та перешкод у невидимих зонах, у рази підвищуючи безпеку під час руху заднім ходом, паркування в обмеженому просторі, повороту та інших маневрів. Завдяки багатофункціональному режиму роботи система Gazer CKR4400 замінює собою кілька пристроїв одночасно, додатково виконуючи завдання дорожнього свідка й охоронної відеосистеми авто.

Універсальне встановлення
Відеокамери системи Gazer CKR4400 призначені для універсального встановлення в будь-яку модель авто. 2 бічні камери інтегруються в нижні частини бічних дзеркал автомобіля. Передня відеокамера встановлюється в передній частині кузова (в емблему авто або решітку радіатора), задня — на бампер автомобіля, у плафон підсвітки номерного знака або ручку відкриття багажника. Процес монтажу займе мінімум часу та зусиль, а встановлені відеокамери не порушують ергономіки автомобіля й не будуть помітні для сторонніх.

Ультрагерметичні корпуси
Усі відеокамери виготовлені в мініатюрних ультрагерметичних корпусах із класом захисту IP67, що дає змогу повністю унеможливити потрапляння пилу та вологи всередину пристрою. Такі властивості в поєднанні із широким температурним діапазоном роботи забезпечують безперебійне функціонування відеокамер у найнесприятливіших умовах експлуатації: бруд, пил і незліченне миття під високим тиском.

Якісна оптика
Особливість відеокамер системи Gazer CKR4400 — максимально широкий кут огляду 180°, завдяки чому сигнал об'єднується в єдине панорамне зображення, а водій отримує повноцінний круговий огляд ситуації навколо автомобіля. Для передавання якісного інформативного відеосигналу в будь-який час доби, і навіть в повній темряві, усі камери побудовані на базі чутливого HD сенсора 1/3" (720х480) і передають зображення в роздільній здатності 580 ТВ-ліній. Система може передавати відеосигнал у стандартах PAL/NTSC, завдяки чому легко інтегрується з будь-яким відбивальним пристроєм.

Функція відеореєстратора
Одна з ключових переваг системи кругового огляду Gazer CKR4400 — відеореєстрація відбувається навколо автомобіля. Крім основного режиму роботи, система виконує функцію 4-канального автомобільного реєстратора. Водночас запис із кожної камери здійснюється окремим каналом у роздільній здатності D1 (704х576) з частотою 30 кадрів на секунду, а сам процес відеозапису відбувається безперервно завдяки функції циклічного перезапису. Ролики зберігаються на micro SD карті пам'яті обсягом до 32 ГБ або на USB накопичувачі.

Вбудований G-cенсор
Система кругового огляду Gazer CKR4400 обладнана вбудованим 3-вісним датчиком прискорення (G-cенсором), який фіксує будь-які зміни в характері пересування авто: різкі прискорення, гальмування або удари. Відеоролики, записані в момент спрацьовування G-cенсора, автоматично захищені від видалення під час циклічного перезапису. У такий спосіб водій може залишатися впевненим, що всі найважливіші відеофайли будуть надійно збережені.

Режим паркування
Крім кругового огляду та відеореєстратора, система Gazer CKR4400 підтримує функцію охоронного відеоспостереження в припаркованому авто. Після вимикання двигуна пристрій зупиняє запис і вимикається (водночас споживання струму у вимкненому режимі становить менш ніж 12 мА). Щойно спрацьовує датчик удару (G-cенсор), система автоматично вмикається і записує 120-секундний відеоролик, потім знову вимикається. Записаний файл автоматично захищений від видалення під час циклічного перезапису — видалити відеоролик можна тільки вручну.

Додатково в системі реалізована можливість адаптувати чутливість G-cенсора для максимально точної роботи залежно від погодних умов і ситуації навколо авто. Щоб уникнути розряджання акумулятора автомобіля, у системі передбачена функція контролю напруги бортової мережі: досягаючи значення в 11.7 В, пристрій повністю вимикається і відновлює свою роботу тільки за умови подальшого подавання сигналу АСС (запуск двигуна).

Характеристики
Горизонтальний кут визначення перешкод
Діапазон робочих температур
Додатково
камери задня камера: універсальна камера з регулюванням кута нахилу для встановлення в зад, камери ступінь захисту: ip67, камери роздільна здатність: 580 тв-ліній, камери сенсор: 1/3", система кругового огляду обсяг 1-хвилинного запису: 15 мб, система кругового огляду формат відеосигналу: pal/ntsc, система кругового огляду інтерфейси: 1 x microsd. 1 x usb, система кругового огляду контроль напруги бортової мережі. повне вимкнення при 11.7 в, камери права бічна камера: універсальна камера для встановлення в бічне дзеркало, камери ефективні пікселі: 720 х 480, камери кут огляду: 180°, система кругового огляду функція відеореєстратора. запис 4-х каналів, система кругового огляду режим паркування. початок запису під год спрацьовування g-сенсора, система кругового огляду оперативна пам'ять: 256 мб. ddr2, система кругового огляду формат запису: h264, камери мінімальна степінь освітленості: 0.1 люкс, камери ліва бічна камера: універсальна камера для встановлення в бічне дзеркало, система кругового огляду незалежний g-сенсор
Комплектація
інструкція, блок керування й обробки відео, універсальна камера заднього огляду з регулюванням кута нахилу, іч-приймач, фірмова карта пам'яті gazer microsd 8 гб (class 10), набір кабелів під'єднання, 2 універсальні бічні відеокамери для встановлення в бічні дзеркала, універсальна мініатюрна камера переднього огляду з регулюванням кута нахилу, пульт дистанційного керування
Робочий струм
Робоча напруга
Колір
Загальна кількість датчиків
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Парктронік Gazer CKR4400
Парктронік Gazer CKR4400
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових