з 09:00 до 21:00
Підставка для навушників Asus 90YH01L0-B2UA00
Підставка для навушників Asus 90YH01L0-B2UA00
ПІДСТАВКА ДЛЯ НАВУШНИКІВ ASUS 90YH01L0-B2UA00 0
ПІДСТАВКА ДЛЯ НАВУШНИКІВ ASUS 90YH01L0-B2UA00 1
ПІДСТАВКА ДЛЯ НАВУШНИКІВ ASUS 90YH01L0-B2UA00 2
ПІДСТАВКА ДЛЯ НАВУШНИКІВ ASUS 90YH01L0-B2UA00 3
ПІДСТАВКА ДЛЯ НАВУШНИКІВ ASUS 90YH01L0-B2UA00 4

Підставка для навушників Asus 90YH01L0-B2UA00

Код: 353073
Закінчився
Продано
Опис

Яскравий стиль
ROG Throne — це не просто підставка для гарнітури. Вбудований ЦАП із підсилювачем ESS дає змогу під'єднувати гарнітуру безпосередньо до неї, отримуючи чудову якість звуку. Також вона має кілька портів USB 3.1 для високошвидкісного під'єднання й заряджання периферійних пристроїв. Все це доповнено барвистою підсвіткою, яку можна синхронізувати з іншими продуктами, сумісними з технологією Aura Sync.

Звук найвищого класу
У підставці ROG Throne є вбудований ЦАП і підсилювач ESS 9118, який забезпечить чудову якість звуку під час під'єднання гарнітури в іграх, прослуховування музики й перегляду фільмів. У ній також реалізована ексклюзивна технологія Hyper Grounding: завдяки використанню багатошарової друкованої плати аудіосигнал відділений від сигналів підсвітки, що сприяє зменшенню перешкод і робить звук ще більш динамічним, чистим і деталізованим.

Повноколірна підсвітка Asus Aura
Стильна світлодіодна підсвітка Aura, реалізована в підставці ROG Throne, пропонує насолодитися мільйонами колірних комбінацій у поєднанні із шістьма візуальними ефектами, що зачаровують. Підсвітка розділена на 18 зон, кожну з яких можна регулювати окремо.

Синхронізація підсвітки
Завдяки технології Aura Sync підсвітка цієї підставки може синхронізуватися з підсвіткою інших Aura-сумісних пристроїв*, щоб створити справжню симфонію світла.
* Потрібна Aura-сумісна материнська плата ASUS.

Більше інтерфейсів
ROG Throne — це ще і USB-концентратор із двома портами USB 3.1, що забезпечують високошвидкісне під'єднання й заряджання периферійних пристроїв із силою струму 1.5 А.

Вивірена форма
Верхня частина підставки оброблена протиковзним гумовим матеріалом, щоб гарнітура надійно трималася на місці. Велика площа зіткнення гарантує рівномірний розподіл ваги гарнітури, запобігаючи у такий спосіб можливій деформації її наголов'я.

Armoury II
Armory II — це програмне забезпечення з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, за допомогою якого можна легко настроїти всі параметри підставки ROG Throne. Також у ньому створюються й застосовуються аудіопрофілі з різними наборами параметрів, оптимізовані під конкретні сценарії використання пристрою та ігри різних жанрів.

Характеристики Підставка для навушників Asus 90YH01L0-B2UA00
Колір
чорний
Додатково
вбудований цап і підсилювач від ess, підставка для гарнітури rog throne: просторовий звук у форматі 7.1; два порти usb 3.1; син, програма armoury ii для налаштування звуку та підсвітки, підсвітка aura, яка налаштовується за 18 окремими зонами і синхронізується з іншими пристр, два порти usb 3.1 (1.5 а) для під'єднання периферійних пристроїв і підзаряджання гаджетів, надійно утримує гарнітуру завдяки продуманій формі
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Підставка для навушників Asus 90YH01L0-B2UA00
Підставка для навушників Asus 90YH01L0-B2UA00
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових