з 09:00 до 21:00
Підсилювач для навушників Shanling UP4
Підсилювач для навушників Shanling UP4
ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ НАВУШНИКІВ SHANLING UP4 0
ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ НАВУШНИКІВ SHANLING UP4 1
ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ НАВУШНИКІВ SHANLING UP4 2

Підсилювач для навушників Shanling UP4

Код: 365664
Закінчився
Продано
Опис

Shanling UP4 — мобільний Bluetooth-ресивер, що поєднує вишуканий зовнішній вигляд, багатий функціонал і насичене музичне звучання. Крім того, продукт потішить покупця гарною автономністю й демократичною вартістю. Корпус девайса, вагою всього 37 г, виготовлений з алюмінію і скла (2.5D) — традиційних матеріалів виготовлення продуктів Shanling. Варто зазначити дуже приємний дизайн пристрою, досягнутий завдяки симбіозу високоякісних матеріалів збирання, плавних обрисів і фірмового елемента керування. До речі, крім мультифункційної кнопки ""Mode"" (режими посилення і фільтри ЦАПа) і всіма улюбленого рифленого регулятора гучності, що відпрацьовує натискання, корпус ресивера не має інших органів керування. Набір інтерфейсів приєднання (зі свого боку) представлений парою навушникових роз'ємів (3.5 і 2.5 мм), а також портом USB Type-C, який знадобиться для заповнення заряду батареї й приєднання Shanling UP4 до ПК як USB-ЦАП. За автономність роботи відповідає вбудований Li-Ion акумулятор ємністю 550 мА*год, ресурсу якого вистачить на ~15 годин аудіо під час використання 3.5-мм джека і ~10 годин — за активного балансного тракту.
Shanling UP4 обладнаний актуальним Bluetooth-транспортом CSR8675, а також парою мобільних ЦАПів ES9218PC, суміщених із підсилювальними схемами. Дуже надихає, що Bluetooth-чип використовує технологію 5-го покоління з підтримкою більшості популярних кодеків, включно з aptX HD і LDAC. Що стосується ЦАП/підсилювальних можливостей девайса, то тут ситуація така: максимально підтримувана роздільна здатність PCM-файлів (під час приєднання через дріт) — 24 біт/96 кГц; рівень сумарної видаваної потужності — 91 мВт для 3.5-мм виходу і 160 мВт — для балансного. На завершення розділу треба згадати про наявність на борту ресивера модуля NFC, який відчутно полегшує його з'єднання з мобільними джерелами, що підтримують аналогічну технологію.
Завдяки підбору виробником якісних комплектуючих у поєднанні з їх подальшим грамотним тюнингом, Shanling UP4 потішить свою аудиторію об'ємним музичним звучанням зі щільним енергійним басом, експресивною мелодійною серединою і дзвінкими, у міру детальними верхами. Показово, що інженери компанії вирішили акуратно акцентувати бас і дещо згладити атаки ВЧ, що в комплексі сприятливо вплинуло на загальну делікатність і толерантність звучання до слухового аналізатора. До того ж, підкреслений бас надає загальному звуковому почерку пристрою з Піднебесної додаткової м'якості, евфонічності й ефекту залучення. Завершує розповідь про аудіопотенціал ресивера його простора стереопанорама із симетрично представленими площинами віртуального простору.

Характеристики
Ємність акумулятору
Вага
Вихідна потужність
Додаткові характеристики
з акумулятором, nfc. двосторонній bluetooth. балансний вихід. ldac. lhdc. aptx hd. 15 годин роботи
Комплектація
8-300 ом
Регулятор гучності
Розміри
Співвідношення сигнал/шум
Частотний діапазон
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Підсилювач для навушників Shanling UP4
Підсилювач для навушників Shanling UP4
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових