з 09:00 до 21:00
Підсилювач для навушників Sennheiser GSX 300 Snow Edition
Підсилювач для навушників Sennheiser GSX 300 Snow Edition
ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ НАВУШНИКІВ SENNHEISER GSX 300 SNOW EDITION 0
ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ НАВУШНИКІВ SENNHEISER GSX 300 SNOW EDITION 1
ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ НАВУШНИКІВ SENNHEISER GSX 300 SNOW EDITION 2
ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ НАВУШНИКІВ SENNHEISER GSX 300 SNOW EDITION 3
ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ НАВУШНИКІВ SENNHEISER GSX 300 SNOW EDITION 4

Підсилювач для навушників Sennheiser GSX 300 Snow Edition

Код: 365666
Закінчився
Продано
Опис

Модель GSX 300 призначена, насамперед, для сучасного геймера, який бажає чути гру не такою, якою її здатна відтворювати вбудована саунд-карта його ігрового компа, а з належною якістю й деталізацією, тобто саме такою, якою її задумали розробники. Зовнішня звукова карта GSX 300 і програмний комплекс EPOS Gaming Suite в поєднанні з відповідного рівня ігровою гарнітурою гарантовано забезпечують найвищу якість цифрового оброблення аудіосигналу та настроюваний 7.1-канальний звук.

Одна маленька звукова карта для компа — і гігантський стрибок у якості звучання будь-якої гри
Epos/Sennheiser GSX 300 Snow Edition орієнтована на досвідченого геймера, у якого вже є або запланована найближчим часом гарна ігрова гарнітура (або навушники), і до неї тепер потрібна якісна та надійна звукова карта, що дає змогу повною мірою реалізувати весь аудіопотенціал як гарнітури, так і будь-якого ігрового застосунка.

GSX 300 як ключовий сполучний аудіоелемент між комп'ютером та ігровою гарнітурою гарантовано відтворює високоякісний звук і в стереорежимі, і в розширеному режимі об'ємного звучання 7.1. Адже, як прекрасно знає кожен геймер, чи то справжній профі, чи то просто аматор, у сучасних іграх тільки якісний звук може забезпечити необхідний рівень реалістичності та допомагає своєчасно й ефективно реагувати на стрімко мінливу ситуацію.

Тому регулюючи за допомогою своєї нової GSX 300 глибину звукової сцени, ви завжди зможете домогтися повнішого передавання фізичних просторів у процесі гри та правильного позиціювання віртуальних джерел звуку в ігровому середовищі, а також із потрібною точністю сфокусувати звучання ігрового світу.

Основні переваги моделі:

  • звук із високою роздільною здатністю в стереофонічному режимі;
  • вдосконалена система керування;
  • настроювана смарт-кнопка швидкого перемикання режимів відтворення;
  • програмний комплекс EPOS Gaming Suite забезпечує високоякісний і настроюваний 7.1-канальний звук.

Особливості моделі Epos/Sennheiser GSX 300 Snow Edition
Зовнішня звукова карта, яка відтворює аудіо високої роздільної здатності в стереофонічному режимі. Підіймаємо якість звуку в грі до 24 біт/96 кГц у режимі стерео або до 16 біт/48 кГц у режимі об'ємного звучання 7.1.

Автосинхронізація з операційною системою Windows 10
Модель GSX 300 Snow Edition автоматично визначається Windows, тому рівень гучності звуку в грі подивитися або настроїти можна в будь-який момент.

Смарт-кнопка швидких параметрів
З її допомогою перемикання між режимами стерео й об'ємного відтворення, а також між різними аудіопрофілями відбувається в буквальному сенсі за один дотик.

Лаконічний, але стильний дизайн
GSX 300 Snow Edition у будь-яких умовах (і в будь-якому інтер'єрі) має достатньою мірою технологічний та привабливий і водночас — ненав'язливий та доречний вигляд.

Характеристики
Вага
Розміри
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Підсилювач для навушників Sennheiser GSX 300 Snow Edition
Підсилювач для навушників Sennheiser GSX 300 Snow Edition
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових