з 09:00 до 21:00
Підсилювач для навушників Shanling BA1
Підсилювач для навушників Shanling BA1
ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ НАВУШНИКІВ SHANLING BA1 0
ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ НАВУШНИКІВ SHANLING BA1 1
ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ НАВУШНИКІВ SHANLING BA1 2
ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ НАВУШНИКІВ SHANLING BA1 3

Підсилювач для навушників Shanling BA1

Код: 381874
Закінчився
Продано
Опис

Shanling BA1 USB DAC Bluetooth Receiver — стильний, доступний Bluetooth-ресивер зі збалансованими характеристиками. Може використовуватися в ролі USB-ЦАП, передпідсилювача або підсилювача для навушників.

Корпус пристрою передбачає як алюмінієві, так і пластикові деталі, завдяки чому досягнуто баланс практичності й естетизму зовнішнього вигляду пристрою. Схема елементів керування представлена лише вінтажним тумблером подавання живлення, тоді як тонше керування аудіомовлення здійснюється за допомогою фірмового застосунку, доступного до безоплатного завантаження. Набір комунікацій (так само) об'єднав порт USB type-C для під'єднання BA1 до ПК у ролі USB-ЦАП (в цьому режимі девайс живиться через USB) або для живлення від адаптера живлення (5V/1A). Важливо також зазначити наявність акуратного дисплея, що відбиває найбільш релевантну інформацію про нюанси роботи ресивера.

Shanling BA1 обладнаний досить популярним комбінованим ЦАПо-підсилювальним чипом ESS Sabre ES9218P, що підтримує читання PCM-файлів із роздільною здатністю ?24 біт/96 кГц; вихідна потужність схеми: 1.41 В — для навушникового виходу і 2.0 В — для RCA. Щодо застосовуваного Блютуз-процесора, то тут виробник зовсім не став економити, обладнавши свій продукт найбільш актуальним чипом п'ятого покоління (v.5.0) з підтримкою безлічі кодеків, зокрема aptX LL і LDAC. До речі, Блютуз-модуль працює тільки на приймання, на що варто звернути увагу.

Завдяки застосуванню якісних компонентів ланцюга, що звучить, Shanling BA1 порадує свою аудиторію насиченим, об'ємним і енергійним звучанням, що поєднує барвисті, вагомі звукові образи, гарну роздільну здатність на всьому частотному діапазоні, а також належний контроль баса і ВЧ. Крім того, комбайн, що оглядається, вміє будувати досить простору, коректно організовану стереопанораму, що неодмінно оцінять користувачі, наприклад, у разі під'єднання ресивера до активної акустики. Завершує розповідь про аудіопотенціал BA1 опція цілком функційного еквалайзера, доступна в застосунку Shanling Controller.

Характеристики
Вага
Вихідна потужність
Додаткові характеристики
підтримка ldac. lhdc-hwa. aptx hd. aptx ll. aptx. aac. sbc, вбудований цап, підтримка 24 біти/96 кгц. dsd64. dsd128. dsd256, цап ess 9018p
Коефіцієнт нелінійних спотворень (КНС, THD)
Комплектація
8 - 150 ом, кабель usb-a - usb type-c, пристрій
Регулятор гучності
Розміри
Співвідношення сигнал/шум
Частотний діапазон
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Підсилювач для навушників Shanling BA1
Підсилювач для навушників Shanling BA1
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових