з 09:00 до 21:00
Пилосос Xiaomi 70mai Vacuum Cleaner Midriver PV01 Black (ручний)
Пилосос Xiaomi 70mai Vacuum Cleaner Midriver PV01 Black (ручний)
ПИЛОСОС XIAOMI 70MAI VACUUM CLEANER MIDRIVER PV01 BLACK (РУЧНИЙ) 0
ПИЛОСОС XIAOMI 70MAI VACUUM CLEANER MIDRIVER PV01 BLACK (РУЧНИЙ) 1
ПИЛОСОС XIAOMI 70MAI VACUUM CLEANER MIDRIVER PV01 BLACK (РУЧНИЙ) 2
ПИЛОСОС XIAOMI 70MAI VACUUM CLEANER MIDRIVER PV01 BLACK (РУЧНИЙ) 3
ПИЛОСОС XIAOMI 70MAI VACUUM CLEANER MIDRIVER PV01 BLACK (РУЧНИЙ) 4
ПИЛОСОС XIAOMI 70MAI VACUUM CLEANER MIDRIVER PV01 BLACK (РУЧНИЙ) 5
ПИЛОСОС XIAOMI 70MAI VACUUM CLEANER MIDRIVER PV01 BLACK (РУЧНИЙ) 6
Пилосос Xiaomi 70mai Vacuum Cleaner Midriver PV01 Black (ручний) 7

Пилосос Xiaomi 70mai Vacuum Cleaner Midriver PV01 Black (ручний)

Код: 196404
Закінчився
Продано
Опис

Ефективність збирання за рахунок потужного всмоктування 

Пилосос 70mai Vacuum Cleaner (Midriver PV01) – компактна зручна і продуктивна модель для якісного прибирання в автомобілі. Завдяки спеціальним насадкам ви зможете легко прибрати навіть важкодоступні місця під і між сидіннями, при цьому не залишаючи ніяких пошкоджень. Легкий, зручний, компактний автопилосос зробить рутинну роботу швидкою і ефективною. Потужне всмоктування не залишить сміття і справиться з будь-якими забрудненнями. Довга автономна робота робить цей пилосос незамінним помічником у прибиранні. 

Висока потужність всмоктування 

Пилосос 70mai Vacuum Cleaner (Midriver PV01) гарантує глибоке очищення будь-якій поверхні. Високотехнологічний мотор створює достатній тиск завдяки багаторівневому циклон напору повітря і вентиляційних спіральним лопатей. Висока потужність всмоктування 5000 Па забезпечує ефективну прибирання. За допомогою компактного ергономічного автомобільного пилососа 70mai швидко і легко збирається дрібне сміття, пил, залишки їжі, волосся тощо. 

Тривала автономна робота 

Пилосос 70mai Vacuum Cleaner (Midriver PV01) розроблений для максимального комфорту використання і оснащений відразу чотирма літій-іонними батареями з 2000 мАг. Повного заряду акумуляторної батареї досить для 24 хвилин роботи. За цей час ви легко зможете забезпечити ідеальну чистоту салону автомобіля. На корпусі є індикатор заряду батареї, тому ви легко будете контролювати рівень енергії. Роз'єм Type-C дозволяє швидко заряджати акумулятор за допомогою кабелю, що входить в комплектацію до пилососа.

Фільтрація повітря HEPA 

Пилосос 70mai Vacuum Cleaner (Midriver PV01) піклується про ваше здоров'я. Ви зможете підвищити якість повітря в салоні автомобіля в процесі збирання цим пилососом. Модель оснащена HEPA-фільтром, за рахунок якого очищається повітря, що виходить. Система подвійної фільтрації ефективно вловлює алергени, мікрочастинки пилу, тому повітря після прибирання в салоні стане чистішим. Крім того, потік повітря, що виходить спрямований вниз, тому прибирання буде максимально комфортною. 

Використовуйте додаткові насадки 

Пилосос 70mai Vacuum Cleaner (Midriver PV01) повністю укомплектований для ідеальної прибирання. Передбачені 2 додаткові насадки: плоска і насадка-щітка. Перша дозволяє проникнути і якісно прибрати навіть самі вузькі кути і місця. А друга дозволяє позбавиться від сміття, пилу, волосся на килимових покриттях. Насадки полегшують прибирання в автомобілі, при цьому акуратно і дбайливо впливаючи на поверхні. Ніяких пошкоджень і подряпин після потужної прибирання.

Компактність і ергономічність 

Пилосос 70mai Vacuum Cleaner (Midriver PV01) дуже зручний для зберігання. Він значно менше і легше звичайних пилососів, і запросто поміщається в підстаканнику, ящику підлокітника, бардачку. Зручна нековзна ручка і малу вагу забезпечують комфорт прибирання без необхідності витрачати додаткові зусилля. Автомобільний пилосос надзвичайно безшумний і рівень звуку при його роботі складає 65 дБ.

Характеристики
Основні
Тип
ручний пилосос
Вид прибирання
сухе
Максимальна потужність
80 Вт
Потужність всмоктування, Вт
80
Рівень шуму
65 дБ
Пилозбірник
контейнер
Об'єм пилозбірника
0.1 л
Конструкція
Насадки
насадка-щітка для пилу, щілинна насадка
Регулятор потужності
на корпусі
Живлення
Тип живлення
акумулятор
Час зарядки
3 год
Час роботи на одному заряді
25 хв
Фізичні параметри
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Пилосос Xiaomi 70mai Vacuum Cleaner Midriver PV01 Black (ручний)
Пилосос Xiaomi 70mai Vacuum Cleaner Midriver PV01 Black (ручний)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових