з 09:00 до 21:00
Пилосос Xiaomi Dreame V10 Cordless Vacuum Cleaner White
Пилосос Xiaomi Dreame V10 Cordless Vacuum Cleaner White
ПИЛОСОС XIAOMI DREAME V10 CORDLESS VACUUM CLEANER WHITE 0
ПИЛОСОС XIAOMI DREAME V10 CORDLESS VACUUM CLEANER WHITE 1
ПИЛОСОС XIAOMI DREAME V10 CORDLESS VACUUM CLEANER WHITE 2
ПИЛОСОС XIAOMI DREAME V10 CORDLESS VACUUM CLEANER WHITE 3
ПИЛОСОС XIAOMI DREAME V10 CORDLESS VACUUM CLEANER WHITE 4
Пилосос Xiaomi Dreame V10 Cordless Vacuum Cleaner White 5

Пилосос Xiaomi Dreame V10 Cordless Vacuum Cleaner White

Код: 238226
Закінчився
Продано
Опис

ПИЛОСОС DREAME V10 CORDLESS VACUUM CLEANER

Тепер прибирання у вашому будинку буде максимально простим та ефективним! Продуктивний пилосос з потужністю двигуна в 450 Вт здатний розвивати силу всмоктування до 22000 Па, що дозволяє захоплювати весь пил та сміття з будь-якої поверхні з першого разу. Ємний акумулятор дає можливість пристрою пропрацювати від одного заряду до 60 хвилин, а відсутність необхідності підключати шнур до розетки значно спрощує процес прибирання. А легкий корпус вагою всього 1.5 кг дуже зручно тримати в одній руці без будь-якої напруги або втоми.

ІННОВАЦІЙНИЙ ДВИГУН

Оновлений електромотор Space 3.0 Turbo відрізняється покращеною продуктивністю. Порівняно зі своїм попередником, цей двигун працює на 16% ефективніше.

ЧУДОВА ПРОДУКТИВНІСТЬ

Двигун пилососа здатний розвивати потужність всмоктування до 140 AW. Це дає можливість розвивати тиск усередині камери до 22000 Па — таке сильне втягування повітря з легкістю підніме з підлоги або килима будь-які частинки бруду, шматочки їжі, волосся і шерсть домашніх тварин.

ОНОВЛЕНИЙ КОНТРОЛЬНИЙ ЧІП

Ефективність електродвигуна значно збільшується за рахунок правильного контролю його потужності. Новий чіп, встановлений у двигуні Space 3.0 Turbo, здатний якісніше оптимізувати його роботу. І тепер пилосос легко розвиває потужність 450 Вт, забезпечуючи до 100000 оборотів двигуна за хвилину! Така продуктивність значно прискорює процес прибирання, заощаджуючи ваш час та зусилля.

ВИСОКА АВТОНОМНІСТЬ

Місткість акумулятора Dreame V10 Cordless Vacuum Cleaner складає 2500 мАг. При роботі у стандартному режимі пилосос зможе пропрацювати до однієї години. Якщо ви запустите змішаний режим, то від одного заряду пристрій протримається близько 30 хвилин, а підключивши Turbo пилосос пропрацює до 10 хвилин.

УПРАВЛІННЯ ЖИВЛЕННЯМ

Просунута система контролю енергоспоживання постійно відстежує стан акумулятора та живлення. Це дозволяє оптимально використовувати ресурси батареї, продовжуючи термін роботи двигуна від одного заряду. У сукупності з оновленим електромотором та контрольним чіпом Dreame V10 Cordless Vacuum Cleaner значно покращив показники автономності. У порівнянні з попередніми моделями термін роботи від одного заряду акумулятора підвищився в середньому на 25%.

НАДІЙНА СИСТЕМА ОХОЛОДЖЕННЯ

Повітря, яке втягується пилососом, додатково проходить спеціально спроектованими каналами. Даний канал розміщений поряд з акумуляторними осередками і електродвигуном, завдяки чому повітря, що проходить, ефективно відводить від цих компонентів зайве тепло. Таким чином, навіть після тривалої роботи пилосос не буде перегріватися, а його двигун і акумулятор працюватимуть набагато довше і надійніше.

ЗМЕНШЕНИЙ РІВЕНЬ ШУМУ

Тиша під час роботи пилососа утворюється за допомогою використання спеціальної звукопоглинальної піни Gedebao. Вона розташована навколо основних компонентів пилососа, поглинаючи частину вироблених ними вібрацій та значно знижуючи загальний рівень шуму.

ЗАХИСТ ВІД АЛЕРГЕНІВ

Завдяки спеціальному валику розташованому в насадці, пилосос здатний видаляти найдрібніший пил, розташований навіть глибоко в шарах тканини. Dreame V10 Cordless Vacuum Cleaner здатний усунути до 99.9% всіх кліщів та алергенів, що захистить вас та ваше здоров'я від прояву небезпечних алергічних реакцій.

ЕФЕКТИВНЕ ПРИБИРАННЯ ПІДЛОГИ

Насадка оснащується м'яким валиком, який обертається високою швидкістю і ефективно змітає пил з будь-якої поверхні.

Характеристики
Основні
Тип
пилосос безмішковий, пилосос 2в1 (вертикальний + ручний)
Вид прибирання
сухе
Максимальна потужність
450 Вт
Потужність всмоктування, Вт
140
Рівень шуму
78 дБ
Пилозбірник
контейнер
Об'єм пилозбірника
0.5 л
Технології
Фільтр
HEPA
Режими роботи
автоматичний режим
Конструкція
Насадки
щілинна насадка, роликова статична щітка, насадка для паркету, насадка для м'яких меблів, текстилю, турбощітка
Паркування
вертикальне
Регулятор потужності
на ручці
Живлення
Тип живлення
акумулятор
Час зарядки
3.5 год
Час роботи на одному заряді
60 хв
Фізичні параметри
Колір
білий
Вага
1.5 кг
Додаткові властивості
Особливості
циклонна система
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Пилосос Xiaomi Dreame V10 Cordless Vacuum Cleaner White
Пилосос Xiaomi Dreame V10 Cordless Vacuum Cleaner White
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових