з 09:00 до 21:00
Пилосос Deerma Suction Vacuum Cleaner DEM-BY200
Пилосос Deerma Suction Vacuum Cleaner DEM-BY200
5 999
ПИЛОСОС DEERMA SUCTION VACUUM CLEANER DEM-BY200 0
ПИЛОСОС DEERMA SUCTION VACUUM CLEANER DEM-BY200 1
ПИЛОСОС DEERMA SUCTION VACUUM CLEANER DEM-BY200 2

Пилосос Deerma Suction Vacuum Cleaner DEM-BY200

Код: 842818
В наявності
5 999 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Так часто буває, що в результаті повсякденного та інтенсивного використання домашніх меблів вони потребують ретельного очищення. Сучасний пилосос для меблів Deerma Suction Vacuum Cleaner розроблений та сконструйований спеціально для цих цілей, а також має функцію миття. Пристрій можна застосовувати для очищення різних поверхонь меблів, покриттів для підлоги різного типу в різних ситуаціях і за найнепередбаченіших обставин.

У конструкції пилососа встановлено спеціальний пристрій для подачі гарячої води для ополіскування поверхні, що очищається, за рахунок чого покращується і полегшується процес очищення меблів і покриттів. Гарячий струмінь води під встановленим тиском проникає вглиб матеріалів та очищає їх від складних забруднень. Цьому сприяє вакуумна сила всмоктування, яка збирає забруднену рідину і поміщає її в контейнер для збору сміття.

Щоб усунути бруд, що в'ївся, і забруднення на тканинах і оббивці ви можете застосувати функцію очищення з гарячою водою. У процесі такого чищення пилосос розпорошує гарячу воду на поверхню матеріалу, розм'якшує волокна та абсорбує забруднення. Після чого механічна щітка робить додатковий вплив на забруднення для кращого ефекту очищення. Система нагрівання PTC відповідає за своєчасне нагрівання води до певної температури, а вбудований сенсор температури NTC регулює нагрівання для подачі гарячої води з постійною температурою незалежно від частоти використання функції вологого очищення.

Вбудований насос забезпечує постійну подачу попередньо нагрітої води під тиском 1 бар. Що дозволяє теплій волозі проникати глибоко в структуру тканин та волокон. Щітка із щетиною високої щільності сприяє кращому очищенню без зайвого фізичного впливу.

Пилосос обладнаний потужним мотором та турбіною, яка створює потужне всмоктування повітря та вологи. Потужність всмоктування у двох режимах досягає показника 8000 і 11500 Паскалей, що дорівнює 400 Ваттам. Потужність двигуна становить при цьому 850 Ватт. Такої потужності достатньо для швидкого очищення забруднень будь-якого віку і складності. При цьому пилосос Deerma здатний працювати на благо вашої родини стільки, скільки вам знадобиться. Для тривалого чищення слід стежити за контейнерами для чистої та відпрацьованої води та вчасно обслуговувати їх.

У конструкції пилососа передбачені два резервуари для води об'ємом 1600 та 1400 мілілітрів. Один бак розрахований для чистої води, другий для збирання в нього відпрацьованої та брудної рідини зі сміттям. Роздільний метод збирання та зберігання рідини дозволяє сміливо використовувати пилосос Deerma BY-200 для прибирання різних поверхонь і матеріалів.

На нижній частині корпусу пилососа встановлені колеса для зручного та плавного переміщення агрегату по вашому будинку чи квартирі. Також на корпусі розташовані спеціальні петлі для зручного зберігання гнучкого трубопроводу. Працює пилосос від мережі 230 Вольт за допомогою вбудованого кабелю живлення загальною довжиною 500 сантиметрів із функцією автозмотування та зберігання у корпусі. Зовнішність пилососа цілком впізнавана і відрізняється від моделей інших виробників, основна частина корпусу пофарбована синім кольором і має рукоятку на верхній частині корпусу. Елементи керування розташовані безпосередньо під ручкою.

Характеристики
Основні
Тип
миючий пилосос
Вид прибирання
збір рідини, вологе, сухе
Максимальна потужність
850 Вт
Потужність всмоктування, Вт
400
Пилозбірник
контейнер
Об'єм пилозбірника
1.4 л
Ємність для миючого засобу
1.6 л
Конструкція
Насадки
насадка для вологого прибирання м'яких меблів, текстилю, насадка для скла, насадка для вологого прибирання килимів
Паркування
горизонтальне
Регулятор потужності
на корпусі
Довжина шнура
5 м
Живлення
Тип живлення
мережа
Фізичні параметри
Матеріал корпусу
метал, пластик
Колір
синій
Вага
8 кг
Додаткові властивості
Особливості
відсутні
Тип трубки
довга пряма
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Пилосос Deerma Suction Vacuum Cleaner DEM-BY200
Пилосос Deerma Suction Vacuum Cleaner DEM-BY200
5 999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових