10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Планшет Apple iPad mini 6 Wi-Fi 64GB Starlight (MK7P3) 8.3
Планшет Apple iPad mini 6 Wi-Fi 64GB Starlight (MK7P3) 8.3
18 999
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD MINI 6 WI-FI 64GB STARLIGHT (MK7P3) 8.3 0
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD MINI 6 WI-FI 64GB STARLIGHT (MK7P3) 8.3 1
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD MINI 6 WI-FI 64GB STARLIGHT (MK7P3) 8.3 2
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD MINI 6 WI-FI 64GB STARLIGHT (MK7P3) 8.3 3
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD MINI 6 WI-FI 64GB STARLIGHT (MK7P3) 8.3 4
Планшет Apple iPad mini 6 Wi-Fi 64GB Starlight (MK7P3) 8.3 5

Планшет Apple iPad mini 6 Wi-Fi 64GB Starlight (MK7P3) 8.3

Код: 494046
В наявності
24 999 грн
18 999 грн
Вбудована пам'ять: 64 ГБ
  •  64 ГБ 
  •  256 ГБ 
Колір: блідо-золотий

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Міць в елегантній оболонці 

Кожна деталь нового iPad mini приголомшує: витончені лінії, вишукана фактура корпусу, мінімалізм в лаконічному форматі. Родзинкою зовнішності став дисплей, протягнутий від краю до краю, за рахунок чого він займає практично всю площу передньої частини. При цьому рамки гранично вузькі, а края заокруглені в характерній для Apple манері. 

Дисплей Liquid Retina 

Неймовірна якість відображення картинки гарантує дисплей з технологією Liquid Retina. Він чудово захищений від відблисків і дає достатню яскравість навіть в умовах сонячного дня. Колірний обхват P3 здатний дати величезну кількість відтінків, які екран відображає на 25% ефективніше, ніж техніка, яка використовує sRGB. Текст буде чітким, під яким би кутом на нього не дивилися. Технологія True Tone підлаштовує підсвічування під поточний рівень освітленості. 

Зручний стилус 

Застосовуйте Apple Pencil, щоб створювати начерки, малювати ескізи або швидко робити нотатки. Конструкція стилуса дозволить прикріпити девайс на бічну рамку iPad mini, щоб здійснити підзарядку. Інструмент чутливий до сили натискання і нахилу, за рахунок чого стане відмінною «робочою конячкою» для ілюстраторів і дизайнерів. Перемикання з режиму малювання в ластик здійснюється подвійним кліком по чутливій ​​області. 

Технологія Touch ID 

Вбудований датчик зчитування відбитків пальців має багатофункціональне значення. Він вбудований у верхню кнопку, за рахунок чого користувачеві буде зручно його активувати і не зачепити випадково. Крім того, що інструмент підтримує безпеку самого девайса, здійснюючи розблокування тільки по знайомих відбитках, ви зможете використовувати його для роботи з окремими сайтами і додатками, оплати та ін. 

Інноваційний чіп A15 Bionic 

Використання сучасного чіпа A15 Bionic з 5-нм архітектурою зробило революцію в своїй сфері: колосальний приріст продуктивності при зниженні енергоспоживання відкриває кардинально нові можливості. Вимогливі до графіку гри, редагування зображень в Photoshop, зйомка у високій якості – для цього «заліза» немає нічого неможливого. На 40% більш потужний процесор і підвищилася в 2 рази здатність до навчання системи Apple Neural Engine зводить модель в ранг студійного обладнання. 

Вдосконалений акумулятор 

Літій-полімерна батарея нового зразка дає гаджету до 10 годин безперервного функціонування (перегляд відеоконтенту або інтернет-серфінг при підключенні до Wi-Fi). Користувач може вибрати тип сесії відновлення енергоресурсів – «рідним» зарядним пристроєм або через порт USB-C від ПК. 

Бездротовий зв'язок 

Підтримка бездротових форматів зв'язку особливо важлива для користувачів iPad mini. Так пристрій стає практично нічим не обмеженим у функціоналі, що дає вам повну свободу дій. Протокол Wi-Fi 6 забезпечує гранично швидку передачу даних за допомогою мережі інтернет. Підтримка LTE Advanced в поколінні 5G – запорука якісного зв'язку в будь-якому місці, де б ви не опинилися. 

Універсальний порт USB-C 

У новому iPad ви знайдете порт USB-C, що став універсальним засобом зарядки для портативної техніки.При цьому його також використовують для передачі даних з швидким обміном файлами і в якості роз'єму підключення всіляких аксесуарів. Урізноманітніть функціонал за допомогою допоміжних девайсів. 

Будьте в центрі уваги 

Функція "В центрі уваги" здійснює захоплення рухомого об'єкту, що робить відеодзвінок органічним і не змусить відволікатися на зміну положення камери. Ви можете переміщатися, не боячись випасти з кадру. Що цікаво, якщо в кадрі з'являються інші дійові особи, його область розширюється для їх захоплення. Інтелектуальний функціонал не упустить жодної деталі. 

Широкий обладнання 

Камера iPad mini з матрицею 12 Мп має ширококутну конструкцію, що доповнюється технологією Focus Pixels. Така діафрагма істотно полегшує процес створення знімків, дозволяючи їм стати ще чіткіше і більш насиченим. За рахунок процесора A15 Bionic в роботу вступає опція Smart HDR 3, яка відмінно деталізує всі об'єкти на освітлених і затемнених зонах. 

Ефективний спалах 

Задня панель планшету оснащена спалахом True Tone. Вона підбирає рівень інтенсивності при створенні знімка на основі даних про ступінь освітленості в даний момент. Фото, відео, сканування – будь-яке з цих завдань по силі цьому обладнанню. А можливість знімати відео 4К перетворює девайс в портативну студію. 

Операційна система iPadOS 

Взаємодія з основними інструментами відбувається в оболонці iPadOS. Вона володіє зрозумілим інтерфейсом, який не викликає труднощів ні на етапі освоєння, ні при подальшому використанні. База різноманітних жестових команд і підтримка технології Multi-Touch добре пристосували техніку до експлуатації в багатозадачному режимі.

Характеристики
Основні
Тип
ультратонкий
Операційна система
iPadOS 15
Серія
Apple iPad Mini 6
Дисплей
Діагональ дисплея
8.3"
Роздільна здатність екрана
2266 x 1488
Технологія дисплея
IPS
Процесор
Процесор
Apple A15 Bionic
Кількість ядер
6
Пам'ять
Оперативна пам'ять
4 ГБ
Вбудована пам'ять
64 ГБ
Підтримка карт пам'яті
не підтримується
Камера
Основна камера
12 Мп
Фронтальна камера
12 Мп
Підключення та мережа
Підтримка SIM-карт
відсутня
Бездротові технології
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0
Можливість здійснення дзвінків
без можливості здійснення дзвінків
Живлення
Ємність акумулятора (мАг)
5124 мАг
Ємність акумулятора (Вт/г)
19.3 Вт/год
Фізичні параметри
Роз'єми зарядки
USB Type-C
Матеріал корпуса
метал
Колір
блідо-золотий
Маса
293 г
Габарити
195.4 x 134.8 x 6.3 мм
Додаткові роз'єми
відсутні
Умови товару
Стан товару
Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
Планшет Apple iPad mini 6 Wi-Fi 64GB Starlight (MK7P3) 8.3
Планшет Apple iPad mini 6 Wi-Fi 64GB Starlight (MK7P3) 8.3
24 999 грн 18 999 грн