з 09:00 до 21:00
Планшет Lenovo Tab P12 Pro 8/256 5G Gray + Pen
Планшет Lenovo Tab P12 Pro 8/256 5G Gray + Pen
34 999
ПЛАНШЕТ LENOVO TAB P12 PRO 8/256 5G GRAY + PEN 0
ПЛАНШЕТ LENOVO TAB P12 PRO 8/256 5G GRAY + PEN 1
Планшет Lenovo Tab P12 Pro 8/256 5G Gray + Pen 2

Планшет Lenovo Tab P12 Pro 8/256 5G Gray + Pen

Код: 665023
В наявності
34 999 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Ваш ключ до успіху

Планшет Lenovo P12 Pro став уособленням продуктивності, укладеної в скромну оболонку, що дозволяє досягти вражаючих висот як на офісній ниві, так і в мобільному геймінгу чи творчій діяльності. Екран AMOLED 2.6 дюйма дозволить презентувати візуал у найкращому вигляді. Начинка дає базу для швидкої роботи без затримок. Гранична портативність та відчутний запас енергії не дадуть простоювати девайсу без діла. Клавіатура і стілус, що додаються, істотно розширюють можливості пристрою.

Кінематографічна картинка

Насолоджуйтеся переглядом контенту в кінематографічній якості, що забезпечується дисплеєм AMOLED з роздільною здатністю 2560x1600 пікселів. Спектр кольорів, що відображаються на екрані 2К вражає своїм охопленням. Кожен відтінок соковитий за рахунок яскравості рівня 600 ніт. Технологія Dolby Vision додатково опрацьовує візуальні ефекти, щоб вони були динамічними та плавними. Сертифікація TUV підтверджує, що з дисплеєм комфортно працювати годинами поспіль, навіть у яскравий сонячний день.

Деталізоване аудіо

На окрему увагу заслуговує звуковий супровід. Для створення обладнання компанія об'єдналася з брендом JBL, що скомпонував 4 ідеально налаштованих динаміка для втілення в життя концепції об'ємного звучання. 4 аудіоканали занурюють у те, що відбувається, транслюючи неймовірний захоплюючий звук, здатний суперничати з реальним. При цьому технології Dolby Atmos і Lenovo Premium Audio роблять його насиченим та красивим – у найкращих традиціях аудіофільської техніки.

Крутий геймінг

Для любителів підкорити віртуальний простір планшет Lenovo P12 Pro може стати ідеальним інструментом дозвілля та навіть заробітку. Він «заточений» під геймінг за рахунок частоти оновлення екрану 120 Гц: новітні ігри класу ААА покажуть всю красу своєї графіки в плавній чіткій динаміці. Швидкість реакції максимально збільшена завдяки чіпу Snapdragon 870 від Qualcomm. Його ключовими рисами є підтримка Wi-Fi 6 стандарту, що дозволяє встановити надійне стабільне з'єднання.

Підвищена мобільність

Забезпечення віддаленого робочого місця, де б ви знаходилися, здійснюється ідеально: наявність акумулятора, що дає запас на тривалу роботу, підтримка технології швидкої зарядки стандарту 45 Вт і оболонка вагою всього 565 г стали ідеальними характеристиками для портативної машини. Алюмінієвий метал формує міцний корпус. Автономну роботу без перебоїв протягом дня забезпечено.

Творчість на кінчиках пальців

На додаток до Lenovo P12 Pro можна придбати стілус Precision Pen 3. Він створює ідеальні умови для використання техніки як полотна, щоденника та мультимедійного майданчика – все в одній портативній оболонці. Також можна скористатися додатковою клавіатурою, оснащеною трекпадом для полегшення роботи з текстовою інформацією, редагуванням звітів, написанням наукових праць. Стілус використовує бездротову зарядку для заповнення енергії акумулятора.

Синхронізація з лептопом

Використовуючи переваги програми Lenovo Extend, ви зможете перетворити представлений планшет на дублюючий екран для свого лептопа. Це дуже зручний спосіб працювати і творити, маючи під рукою одночасно 2 екрани. На дисплеї з роздільною здатністю 2К деталізовано та насичено подається зображення, а з елементами можна взаємодіяти за допомогою сенсорного та рукописного введення. Мобільність, яка не знає меж!

Набір затребуваного софту

Користувач має можливість оцінити масу сертифікованих перевірених програм від сервісу Google Play. Чим би ви не займалися, тут знайдеться те, що буде вам до душі: ресурси новин, месенджери, навчальні програми, софт із продажу речей та ін. Щоденна перевірка не дає помилкам і збоям перешкодити коректній роботі додатків.

Преміальна підтримка

Компанія дозволяє використовувати можливості преміальної служби підтримки Lenovo Premium Care. Відтепер у вас не буде складних завдань щодо технічного обслуговування: цілодобово працююча команда фахівців завжди вчасно надасть консультаційну підтримку та оперативно вирішить будь-які питання.

Безкоштовний бонус

Купуючи планшет Lenovo P12 Pro, ви отримуєте безкоштовний доступ на 3 місяці до софту Amazon Music Unlimited. Тут зосереджено понад 70 млн музичних творів, відсутня реклама, є можливість слухати подкасти на хвилі FM та ін. Відчуйте всі переваги преміального продукту та контенту, розробленого для вашого дозвілля, ставши новим передплатником.

Характеристики
Основні
Тип
ультратонкий
Операційна система
Android 11.0
Серія
Lenovo Tab P12 Pro
Дисплей
Діагональ дисплея
12.6"
Роздільна здатність екрана
2560 x 1600
Технологія дисплея
AMOLED
Процесор
Процесор
Qualcomm Snapdragon 870
Пам'ять
Оперативна пам'ять
8 ГБ
Вбудована пам'ять
256 ГБ
Підтримка карт пам'яті
MicroSD
Камера
Основна камера
13 Мп + 5 Мп
Фронтальна камера
8 Мп
Підключення та мережа
Підтримка SIM-карт
3G
Бездротові технології
Wi-Fi, без NFC, Bluetooth
Можливість здійснення дзвінків
з можливістю здійснення дзвінків
Живлення
Ємність акумулятора (мАг)
10200 мАг
Фізичні параметри
Роз'єми зарядки
USB Type-C
Колір
сірий
Додаткові роз'єми
3.5 mm headphone jack, слот для SIM-карти
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Планшет Lenovo Tab P12 Pro 8/256 5G Gray + Pen
Планшет Lenovo Tab P12 Pro 8/256 5G Gray + Pen
34 999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових