з 09:00 до 21:00
Планшет Xiaomi Pad 6 6/128GB Gold CN with Global Rom
Планшет Xiaomi Pad 6 6/128GB Gold CN with Global Rom
ПЛАНШЕТ XIAOMI PAD 6 6/128GB GOLD CN WITH GLOBAL ROM 0
ПЛАНШЕТ XIAOMI PAD 6 6/128GB GOLD CN WITH GLOBAL ROM 1
ПЛАНШЕТ XIAOMI PAD 6 6/128GB GOLD CN WITH GLOBAL ROM 2
ПЛАНШЕТ XIAOMI PAD 6 6/128GB GOLD CN WITH GLOBAL ROM 3
ПЛАНШЕТ XIAOMI PAD 6 6/128GB GOLD CN WITH GLOBAL ROM 4
ПЛАНШЕТ XIAOMI PAD 6 6/128GB GOLD CN WITH GLOBAL ROM 5
ПЛАНШЕТ XIAOMI PAD 6 6/128GB GOLD CN WITH GLOBAL ROM 6
Планшет Xiaomi Pad 6 6/128GB Gold CN with Global Rom 7

Планшет Xiaomi Pad 6 6/128GB Gold CN with Global Rom

Код: 812196
Закінчився
Продано
Вбудована пам'ять: 128 ГБ
  •  128 ГБ 
Колір: шампань
Опис

Робить все краще

Неймовірно тонкий. Цілісно металевий корпус

Xiaomi Pad 6 – міцний та елегантний одночасно. Його корпус товщиною всього 6,51 мм виготовлений з металу, а тому дуже витривалий і готовий до різних повсякденних випробувань. Сам же планшет важить всього 490 грамів, незважаючи на великий екран 11 дюймів і напрочуд потужну начинку. Тому легко можна покласти в сумку чи рюкзак, щоб завжди тримати під рукою. Усе це робить його чудовим супутником для різних користувачів від студентів до ділових людей.

Іде в ногу з вами

Оцініть виняткову швидкість та плавність роботи цього планшета. Потужний чипсет Snapdragon 870 забезпечує Xiaomi Pad 6 найкращу у своєму класі продуктивність. А у поєднанні з оперативною пам'яттю LPDDR5 об'ємом до 6/8 ГБ та швидким сховищем UFS 3.1 місткістю до 128/256 ГБ він робить апарат по-справжньому ефективним помічником буквально у всьому. З Xiaomi Pad 6 ви зможете насолоджуватися читанням, переглядом відео, малюванням, роботою та іграми без затримок.

Понад 2 дні автономної роботи

Завжди досягайте своєї мети в роботі або в грі з акумулятором на 8840 мАг, який може забезпечити планшету до 2 днів роботи без підзарядки при стандартному використанні або більш як 26 днів в режимі очікування. І будьте готові продовжити свій день завдяки швидкій зарядці потужністю 33 Вт, яка може забезпечити до 100% заряду лише за 100 хвилин.

Дивовижний 2,8К екран із частотою 144 Гц

Побачте кожну деталь на чудовому 11-дюймовому екрані з роздільною здатністю 2,8К, який призначений для повного занурення у розваги. Завдяки широкій колірній гамі DCI-P3 та підтримці розширеного динамічного діапазону HDR10, він здатний відображати понад 1 мільярд кольорів. Технологія Dolby Vision дозволить переосмислити глибину кольору, покращуючи враження від перегляду відео. А частота оновлення 144 Гц подарує справжню плавність та швидкість у всьому – від перегортання меню до миттєвої реакції в іграх. Крім того, адаптивна технологія AdaptiveSync буде підтримувати частоту оновлення відповідно до контенту, що переглядається, тим самим підвищуючи ефективність використання батареї. Тому з Xiaomi Pad 6 всі ваші улюблені сітки та фільми будуть чіткими, а ігри ще більш вражаючими та результативними.

Об'ємне звучання з Dolby Atmos

Насолоджуйтесь по-справжньому захоплюючим звуком із чотирма стереодинаміками зі зіставленням каналів, яке регулює виведення звуку відповідно до орієнтації екрана. Вони здатні відтворювати аудіо високої роздільної здатності та підтримують технологію Dolby Atmos, яка створює досконалу звукову сцену, переносячи вас на місце дії. Тому концерт це або телешоу або напружений бойовик ви зможете відчути себе учасником того, що відбувається.

Будьте завжди там, де потрібно

Вам важливо залишатися на зв'язку? Xiaomi Pad 6 подбає і про це. Він оснащений Wi-Fi 6, який забезпечує швидкий і стабільний бездротовий зв'язок навіть у сильно навантажених.
сигналами місцях. І має відмінну передню камеру з передовим програмним забезпеченням FocusFrame, яке дозволить вам будь-що-будь залишатися у фокусі. Зберігайте на згадку всі важливі моменти та записуйте ультрачіткі 4К відео за допомогою подвійної задньої камери з максимальною роздільною здатністю 13 Мп. А масив із 4 мікрофонів чуйно вловлює та точно передає мову, тому ви завжди будете почуті вашими співрозмовниками.

Керуйте всім з MIUI 14

Спростіть робочі процеси за допомогою різних інструментів, які зроблять ваше життя простішим. Xiaomi Pad 6 з продуманою та ефективною операційною системою MIUI 14 пропонують багато функцій, розроблених для того, щоб зробити багатозадачність по-справжньому комфортною. Так, поділ екрана дозволить запускати кілька програм паралельно та легко контролювати їх. А вікна, що плавають, дозволяють розміщувати вікна з додатками в тій частині екрана, де вам буде зручно. І це далеко не всі здібності. Просто відкрийте меню та легко налаштуйте свій планшет під себе.

Характеристики
Основні
Тип
ультратонкий
Операційна система
Android 13
Серія
Xiaomi Pad 6
Дисплей
Діагональ дисплея
11"
Роздільна здатність екрана
2880 x 1800
Технологія дисплея
IPS
Вид екрана
ємнісний
Процесор
Процесор
Qualcomm Snapdragon 870
Частота процесора
1 x 3.2 ГГц + 3 x 2.42 ГГц + 4 x 1.80 ГГц
Кількість ядер
8
Графічний процесор
Adreno 650
Пам'ять
Оперативна пам'ять
6 ГБ
Вбудована пам'ять
128 ГБ
Підтримка карт пам'яті
не підтримується
Камера
Основна камера
13 Мп
Додаткові функції основної камери
автофокус, спалах
Фронтальна камера
8 Мп
Підключення та мережа
Підтримка SIM-карт
відсутня
Бездротові технології
Wi-Fi, Bluetooth
Можливість здійснення дзвінків
без можливості здійснення дзвінків
Живлення
Ємність акумулятора (мАг)
8840 мАг
Фізичні параметри
Роз'єми зарядки
USB Type-C
Матеріал корпуса
метал
Колір
шампань
Маса
490 г
Габарити
254 x 165.2 x 6.5 мм
Додаткові роз'єми
відсутні
Додаткові властивості
Особливості
швидка зарядка 33 вт
Аудіо
вбудований динамік, вбудований мікрофон
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Планшет Xiaomi Pad 6 6/128GB Gold CN with Global Rom
Планшет Xiaomi Pad 6 6/128GB Gold CN with Global Rom
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових