з 09:00 до 21:00
Розширена гарантія на ремонт Смарт захист 1 рік
Розширена гарантія на ремонт Смарт захист 1 рік
4 999

Розширена гарантія на ремонт Смарт захист 1 рік

Код: 573160
В наявності
4 999 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 0 місяців
Опис

Чи бувало таке, що як тільки забрав телефон з ремонту (заміна дисплею),  знову його розбив(. Особисто у нашого контент-менеджера таке було J. Доводилось знову відносити телефон в сервіс, ремонтувати, витрачати кошти. Щоб не бути як наш контент-менеджер, застрахуй себе з послугою «Ультразахист ремону».

Якщо заміняв дисплей, і знову розбив його протягом року, зможеш скористатися послугою, якщо ж цього разу постраждала камера, послугою нажаль скористатися не вдасться. Тобто послуга розповсюджується лише на той компонент девайсу, який був відремонтований.

Для постраждалого компоненту девайсу ми пропонуємо безкоштовний ремонт, навіть якщо поломка є НЕГАРАНТІЙНИМ ВИПАДКОМ, включно з чисткою від води, або ж повернення 75% вартості пристрою, якщо ремонт є недоцільним або неможливим.

Послугу можна придбати при видачі відремонтованого гаджету на місці, в будь якому магазині МТА, та забути про тривалі дороговартісні ремонти, а отримати натомість оперативний ремонт якісними запчастинами умілими руками досвідчених майстрів, спражвніх професіоналів своєї справи.

Також забезпечуємо приємну атмосферу в магазині, онлайн та телефонну підтримку під час гарантійного терміну та опісля його закінчення! Але це ще не все, якщо ремонтуємо телефон, можемо видати підмнний на час ремонту. Одна насолода – поки чекаєш свій девайс, користуєшся іншим, майже нічого не втрачаючи, та перебуваєш в приємному очікуванні! 

Довіряй свою справу професіоналам, таким чином заощаджуючи час та кошти!

Характеристики
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Розширена гарантія на ремонт Смарт захист 1 рік
Розширена гарантія на ремонт Смарт захист 1 рік
4 999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових