з 09:00 до 21:00
Напувалка для тварин Xiaomi W2
Напувалка для тварин Xiaomi W2
НАПУВАЛКА ДЛЯ ТВАРИН XIAOMI W2 0
НАПУВАЛКА ДЛЯ ТВАРИН XIAOMI W2 1
НАПУВАЛКА ДЛЯ ТВАРИН XIAOMI W2 2

Напувалка для тварин Xiaomi W2

Код: 394769
Закінчився
Продано
Опис

Поїлка для домашніх тварин Petwant W2

Постійний доступ до чистої води

Поїлка для домашніх тварин Petwant W2 забезпечить вашому вихованцеві вільний доступ до питної води, що позитивно позначиться на його самопочуття і здоров'я. Вона вміщує у собі 1,5 літра рідини і вчасно сповіщає про її брак. При цьому ефективна УФ-дезінфекція подбає, щоб кожен ковток був повністю безпечний.

Ефективна очистка

Конструкція поїлки складається з ефективної системи фільтрації, яка включає в себе активоване вугілля зі шкаралупою кокоса, іонообмінну смолу, а також мінералізатор. Завдяки циркуляції вода проходить крізь всі етапи очищення, тому на 99% позбавляється від шкідливих бактерій та інших мікроорганізмів.

Високий рівень комфорту

Ємність для пиття має глибину 2 см, а також невелику прозору кришку, яка розміщена під кутом 15 градусів. Це не тільки дозволяє вихованцеві комфортно пити, але і запобігає розбризкування рідини. Разом з тим рівень шуму від роботи Petwant W2 не перевищує 40 дБ, тому ви не відчуєте дискомфорту.

Сучасний дизайн

Зовнішній вид поїлки для тварин Petwant W2 представлений естетичним дизайном, який не тільки радує око, але і відмінно вписується в кімнатний інтер'єр. Невеликі розміри поїлки надають широкі можливості для розміщення, а складна конструкція забезпечить легкість очищення. Корпус пристрою зроблений з високоякісного АБС-пластику, який не боїться пошкоджень і не вбирає запахи.

Характеристики
Основні
Фізичні параметри
Розміри
20 x 20 x 20.7 см
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Напувалка для тварин Xiaomi W2
Напувалка для тварин Xiaomi W2
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових