з 09:00 до 21:00
Поїлки для тварин Kitten Puppy Water Dispenser (MG-WF001)
Поїлки для тварин Kitten Puppy Water Dispenser (MG-WF001)
ПОЇЛКИ ДЛЯ ТВАРИН KITTEN PUPPY WATER DISPENSER (MG-WF001) 0
ПОЇЛКИ ДЛЯ ТВАРИН KITTEN PUPPY WATER DISPENSER (MG-WF001) 1
ПОЇЛКИ ДЛЯ ТВАРИН KITTEN PUPPY WATER DISPENSER (MG-WF001) 2
ПОЇЛКИ ДЛЯ ТВАРИН KITTEN PUPPY WATER DISPENSER (MG-WF001) 3

Поїлки для тварин Kitten Puppy Water Dispenser (MG-WF001)

Код: 429575
Закінчився
Продано
Опис

Перевірено провідними організаціями інспекційними

Для підтримання нормального водного балансу організму, ваш домашній вихованець повинен регулярно пити якісну воду. Kitten Puppy – диспенсер, який пройшов перевірку компетентними інспекційними організаціями, такими як APOLLO, HAYCARB, WACKER і DOW, і сертифікований як якісний і безпечний для здоров'я тварин.

Якісна конструкція

Kitten Puppy Water Dispenser виготовлений з високоякісного ABS-пластику, що володіє міцною і зносостійкою конструкцією. Поїлки для тварин має спеціальне прозоре віконце, яке допомагає спостерігати за рівнем води і своєчасно доливати її в пристрій.


Крім того, диспенсер має захисну кромку, яка запобігає перелив води. Поїлка Kitten Puppy оснащена функціоналом, завдяки якому вона виявляє підвищення рівня води і автоматично відключається.

З турботою про вашого вихованця

Домашні тварини часто низько нахиляються під час їжі і пиття, що може привести до проблем з хребтом і порушення травлення. Kitten Puppy MG-WF001 має оптимально підібраний кут нахилу 7? найбільш підходящий для структури тіла вихованця.

Чотирирівнева система фільтрації

MG-WF001 з чотирирівневої системою фільтрації води з 4 передовими фільтруючими шарами допомагає поліпшити якість води.

Зокрема, неткане полотно буде фільтрувати забруднення або великі об'єкти, такі як пісок і шерсть, тим самим уникаючи розлади травної системи тварин. Бавовняний шар, відфільтрує надлишковий вміст хлору у воді.

Завдяки активированному вугілля з шкаралупи кокосового горіха, поїлка Kitten Puppy здатна фільтрувати іони важких металів, забезпечуючи чистоту води. Одночасно з остаточним фільтруванням шар буде пом'якшувати структуру води і «підсилювати» її смак. У результаті, ваш вихованець, п'є воду високої якості.

Інтегровані індикатори

Дозатор воды Kitten Puppy оборудован индикаторами, которые помогают легко ориентироваться в работе устройства.

В частности, при нажатии кнопки питания красный и оранжевый свет включаются на 2 секунды, а затем выключаются. Когда красный свет постоянно включен, устройство находится в состоянии недостаточного количества воды и перестанет работать, поэтому вам нужно добавить больше воды.

При замене фильтров, необходимо нажать и удерживать кнопку питания в течении 3-х секунд. Оранжевые индикаторы указывают на то, что срок годности фильтра истек и его необходимо вовремя заменить, чтобы на выходе ваш питомец получал качественную воду пригодную для питья.

Тихая работа и низкое энергопотребление

Володіючи потужністю 2,5 Вт, дозатор води працює дуже тихо з показником рівня шуму рівнем менше 40 дБ. Пристрій відрізняється дуже економним енергоспоживанням, всього близько 1 кВт / год за 10 днів. Kitten Puppy оснащений інтерфейсом micro-USB, за допомогою якого можна заповнити заряд акумулятора пристрою.
Характеристики
Основні
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Поїлки для тварин Kitten Puppy Water Dispenser (MG-WF001)
Поїлки для тварин Kitten Puppy Water Dispenser (MG-WF001)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових