10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Пов'язка на голову Fenix AFH-10 Black
Пов'язка на голову Fenix AFH-10 Black
ПОВ'ЯЗКА НА ГОЛОВУ FENIX AFH-10 BLACK 0
ПОВ'ЯЗКА НА ГОЛОВУ FENIX AFH-10 BLACK 1

Пов'язка на голову Fenix AFH-10 Black

Код: 553687
Закінчився
Продано
Опис

Спортивна пов'язка на голову відомої торгової марки Fenix. Виріб було розроблено для полегшення життя активних і енергійних людей. Воно спеціалізоване для випадків, коли ви займаєтеся інтенсивними пробіжками. При довготривалих і високих фізичних навантаженнях певну проблему представляє потовиділення. Проте, при наявності зручною пов'язки Fenix ??AFH-10 ви забудете про такі неприємності. Все, що залишиться & ndash; це відчуття легкості і свободи, а також позитивні враження від занять тренуваннями.

Заради цього модель забезпечили усіма необхідними характеристиками. По-перше, вона еластична, зроблена із застосуванням силікону. Чудово підлаштовується під анатомію голови власника, прекрасно сідає, і не ковзає при активних рухах. Пов'язка ультралегкая, і без проблем пропускає повітря. Шкіра дихає, і не схильна до подразнення. Крім того, пов'язка делікатно стосується голови, не натирає, що не здавлює, і ви відчуваєте тільки комфорт.

Для більшої безпеки в темний час доби виріб забезпечено світиться вставкою. Це логотип з назвою фірми-виробника. Пов'язка надзвичайно еластична, не деформується навіть при сильному розтягуванні. Запросто стирається, тому в разі забруднення почистити її не викликає особливих проблем. У складі Fenix ??AFH-10: 30% спандекс і 70% нейлон.

Для більшої різноманітності можна вибирати різні варіанти кольору. Пов'язка на голову для спорту представлена ??в чотирьох версіях: в помаранчевому, сірому, блакитному і чорному відтінках.

Характеристики моделі:

  • пов'язка на голову для спорту;
  • в складі: 30% спандекс і 70% нейлон;
  • еластична, включає в себе силікон;
  • є світиться вставка;
  • на вибір чотири варіанти кольору.

Характеристики
Стан товару
Новий
Колір

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Пов'язка на голову Fenix AFH-10 Black
Пов'язка на голову Fenix AFH-10 Black