з 09:00 до 21:00
Промисловий пилосос Einhell TC-VC 1820 SA
Промисловий пилосос Einhell TC-VC 1820 SA
ПРОМИСЛОВИЙ ПИЛОСОС EINHELL TC-VC 1820 SA 0
ПРОМИСЛОВИЙ ПИЛОСОС EINHELL TC-VC 1820 SA 1
ПРОМИСЛОВИЙ ПИЛОСОС EINHELL TC-VC 1820 SA 2
ПРОМИСЛОВИЙ ПИЛОСОС EINHELL TC-VC 1820 SA 3

Промисловий пилосос Einhell TC-VC 1820 SA

Код: 653511
Закінчився
Продано
Опис

Новий вакуумний пилосос є високоякісним універсальним багатоцільовим пилососом. Ви можете використовувати його для сухого та вологого прибирання (засмоктування розлиті рідини), а також для роботи разом з електроінструментом Einhell . Його двигун досягає високого рівня всмоктування 180 мБар. 2-смугова система для відпрацьованого повітря і охолодження двигуна чистим повітрям знижує навантаження на двигун.

Пилосос відмінно очищає будь-яку поверхню, крім того автоматично вимикається при всмоктуванні рідини завдяки поплавковому вимикача. Поролоновий (спінений) фільтр захищає двигун від забруднення під час всмоктування рідини.

Пилосос має вбудовану розетку потужністю 2200 Вт (16А) для підключення електроінструменту з функцією автоматичного включення як тільки підключений інструмент включений і відключення пилососа з затримкою близько 5 сек. після того, як інструмент вимкнений, так що пил видаляється повністю. Приєднавши шланг до адаптера воздуходуви, Ви можете очистити Ваші доріжки в саду від сторонніх предметів, здувши їх в сторону. Для зручності роботи і мобільності є ручка для перенесення і 4 ролика.

Характеристики
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Промисловий пилосос Einhell TC-VC 1820 SA
Промисловий пилосос Einhell TC-VC 1820 SA
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових