з 09:00 до 21:00
Приціл Hawke Airmax 30 Touch
Приціл Hawke Airmax 30 Touch
ПРИЦІЛ HAWKE AIRMAX 30 TOUCH 0
ПРИЦІЛ HAWKE AIRMAX 30 TOUCH 1
ПРИЦІЛ HAWKE AIRMAX 30 TOUCH 2
ПРИЦІЛ HAWKE AIRMAX 30 TOUCH 3

Приціл Hawke Airmax 30 Touch

Код: 560059
Закінчився
Продано
Опис

Оптичні приціли Airmax підходять для установки на пневматичні гвинтівки будь-якого типу, а також на вогнепальну зброю будь-якого калібру. Витримують віддачу нарізної зброї поширених мисливських калібрів, аж до .338 Lapua Magnum.

Оптичний приціл Airmax 30 Touch SF призначений для установки на пневматична зброя, яка використовується під час спортивної стрільби. Міцний корпус виготовлений з міцного алюмінієвого сплаву. Повне багатошарове просвітління оптики (16 шарів) гарантує чітке і контрастне зображення. Зсередини приціл заповнений азотом, що запобігає конденсації вологи на поверхні лінз при перепадах температур. У моделях SF механізм відстройки паралаксу розташований збоку прицілу.

Витравлення на склі прицільна сітка AMX з підсвічуванням спеціально розроблена під потреби власників пневматичної зброї. Це удосконалений варіант сітки Mil Dot з додатковими горизонтальними перерізами, які сприяють більш точному прицілюванню на далекі дистанції. При менш або більш ніж 10-кратне збільшення лінійні і кутові розміри визначаються методом інтерполяції або за спеціальними таблицями. Безкоштовний балістичний калькулятор X-ACT (uk.hawkeoptics.com/x-act.html) дозволяє адаптувати сітку під конкретне збільшення, зброю і тип снаряда.

Особливістю моделі Airmax 30 Touch є застосування нової оптичної схеми. При малому значенні видалення вихідної зіниці, яке становить лише 30 мм, приціл має збільшене поле зору.

Характеристики
Основні
Тип прицілу
оптичний
Функціональність
фіксоване підсвічування прицільної сітки
Додаткові параметри
Додаткові характеристики
вибір прицільної сітки
Фізичні параметри
Діаметр осьової труби
30 мм
Вага
572 г
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Приціл Hawke Airmax 30 Touch
Приціл Hawke Airmax 30 Touch
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових