з 09:00 до 21:00
Радіатор охолодження EKWB EK-Quantum Surface P360M Black
Радіатор охолодження EKWB EK-Quantum Surface P360M Black

Радіатор охолодження EKWB EK-Quantum Surface P360M Black

Код: 705656
Закінчився
Продано
Опис

При товщині 44 мм поверхневі радіатори EK-Quantum серії P є абсолютними універсалами, що забезпечують низький рівень шуму та високу продуктивність у всьому робочому діапазоні вентиляторів. Радіатор оснащений чотирма різьбовими з'єднувальними портами G1/4", що забезпечує додаткову універсальність при проектуванні контуру, а п'ятий порт G1/4", розташований на торцевому баку, є незамінним при зливі контуру та стравлювання повітря. Шістнадцять мідних трубок шириною 2 мм по всій довжині радіатора забезпечують оптимальний потік рідини, що охолоджує, не створюючи навантаження на контур охолодження. Високоякісні лужні мідні ребра з щільністю 18 FPI забезпечують найкращий баланс між теплопередачею та опором повітря, забезпечуючи оптимальну продуктивність навіть при роботі вентилятора на низькій швидкості.

Радиатор EK-Quantum Surface серии P обеспечивает максимальную производительность за счет использования нового сердечника радиатора. При сравнении производительности радиатора Surface P на 10% выше, чем у его предшественника CoolStream PE, благодаря улучшенной структуре ребер и оптимизированному сердечнику.
Радиаторы премиум-класса EK-Quantum Surface созданы на основе многолетних разработок и маркетинговых исследований, чтобы предоставить лучший продукт, который требуется рынку во всех возможных отношениях. Отделка материалов, механическая жесткость и производительность были выведены на новый уровень. Как и все остальные продукты Quantum Line, новые радиаторы EK Surface обеспечивают многочисленные улучшения характеристик, включая тепловые характеристики, ограничение потока охлаждающей жидкости и ограничение воздушного потока.
За допомогою гвинтів, що додаються, цей радіатор сумісний зі 120-мм вентиляторами, що мають стандартну товщину 25 мм. EK рекомендує використовувати вентилятори EK або аналогічні вентилятори із герметичними рамками. Класична, але ефективна квадратна форма корпусу вентилятора забезпечує оптимальну продуктивність як у режимі тяги (всмоктування), так і в режимі нагнітання (тиску) без будь-яких гідравлічних втрат, що гарантує оптимальну холодопродуктивність радіаторів рідинного охолодження.
Товсті торцеві кришки з екструдованого алюмінію з контрастним сріблястим оздобленням надають радіатору першокласного вигляду та відчуття. Вони закривають внутрішні елементи та з'єднують штамповані бічні пластини, створюючи жорстку конструкцію, з якою приємно поводитися. Бічні пластини з нержавіючої сталі покриті міцною напівглянсовою чорною фарбою, а ребра мають спеціальне чорне матове покриття з високим коефіцієнтом теплопровідності.
Оскільки будь-який контур рідинного охолодження збирається з декількох продуктів EK, найбільш цінна відмінність в естетиці і простоті використання досягається за рахунок суми всіх частин. Щоб вирішити цю проблему, компанія EK створила систему Matrix7, яка стандартизує розміри виробів, а також розташування портів та відстань між ними. Таким чином, ми робимо складання контуру рідинного охолодження більш інтуїтивно зрозумілою, і отримати чистий набір паралельних трубок простіше, ніж будь-коли раніше.
Всі радіатори EK-Quantum Surface сумісні з EK-Matrix7, що означає їхню легку інтеграцію з Reflection?, другим поколінням дистро-пластин Quantum. Це дозволяє користувачеві легко міняти місцями і модернізувати радіатори Surface серій S, P і X в одному корпусі (за умови, що корпус підтримує більш товсті радіатори в тому самому положенні).
Особливості:
Ребра з високоякісної міді 99,9%
Мідні трубки H90
Латунні камери торцевого бака H62
Бічні пластини з нержавіючої сталі
Екструдований алюміній Сріблясті анодовані
кришки

Радіатор охолодження EKWB EK-Quantum Surface P360M Black
Радіатор охолодження EKWB EK-Quantum Surface P360M Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових