з 09:00 до 21:00
Рекордер Tascam DR-22WL
Рекордер Tascam DR-22WL
РЕКОРДЕР TASCAM DR-22WL 0
РЕКОРДЕР TASCAM DR-22WL 1
РЕКОРДЕР TASCAM DR-22WL 2
РЕКОРДЕР TASCAM DR-22WL 3
РЕКОРДЕР TASCAM DR-22WL 4
РЕКОРДЕР TASCAM DR-22WL 5

Рекордер Tascam DR-22WL

Код: 365951
Закінчився
Продано
Опис

Рекордер Tascam DR-22WL — легкий у використанні портативний рекордер із вбудованим Wi-Fi модулем для керування, передавання файлів і аудіо в смартфон або ноутбук, що має чудове звучання.

Звукозапис: де завгодно та коли завгодно
Портативний рекордер DR-22WL уміщує в себе комплект стереоконденсаторних мікрофонів, розташованих у закритому шаблоні XY для досягнення ідеального стереозвучання. Саме тому вам не доведеться морочитися з проблемою розміщення мікрофона — ви не пропустите важливий момент. Пристрій може витримувати до 120 дБ рівня звукового тиску й без проблем обробляє навіть дуже гучні джерела звуку. Variable Speed Audition змінює швидкість записуваного Вами аудіо без зміни висоти, що робить транскрипцію або навчання музиці вкрай зручним заняттям. Крім того, захоплення звуку за допомогою первісних АЦП/ЦАП із частотою 96 кГц/24 біти гарантує найвищу якість звуку.

Покращений мікрофонний передпідсилювач і A/D-конвертер для безшумної роботи
Підсилювач із програмованим коефіцієнтом підсилення (PGA) використовується для налаштування рівня аудіовходів. У багатьох пристроїв, рівень аудіокодека пов'язаний із контролем рівнів. У DR-22WL мікрофонна схема підсилення не залежить від конвертера A/D для зменшення шуму, а також програмованого посилення (ручне, автоматичне або через Wi-Fi).

Cirrus Logic CS42L52 використовується в пристрої як аудіокодек преміум-якості. Чип A/D — D/A характеризуються чудовою продуктивністю звуку та низьким енергоспоживанням для збільшення терміну експлуатації батареї. Вбудовані мікрофони та зовнішні входи проходять через цей ланцюг.

Сучасна технологія роботи через Wi-Fi
Є можливість дистанційного керування пристроєм зі смартфона або комп'ютера за допомогою Wi-Fi. Отже, ви можете зручно передавати файли через бездротову мережу, уникнувши метушні з кабелем USB. Уявіть собі можливість миттєво поділитися своїми записами онлайн або завантажити їх у хмару, навіть не торкаючись до самого рекордеру. На сьогодні немає жодного іншого рекордера, що може таке. Сумісний як з Mac, так і PC.

Великий дисплей і 4 функціональні клавіші
Рекордер обладнаний рідкокристалічним дисплеєм 128 х 128, що показує величезну кількість корисної інформації. Для керування меню пристрою є чотири спеціальні функціональні клавіші.

Інноваційна система керування режимами
Рекордер обладнаний 8-позиційним регулятором-перемикачем робочих режимів, схожим на колесо — проста система оптимізації запису відповідно до загальних сценаріїв роботи. Аналогічно цифровій камері, поворот диска активує один із режимів. Ця особливість максимально спрощує вашу роботу!

Характеристики
Інтерфейс
miniusb type-bmini-jakc 3.5 mmвхід для мікрофона
Вага, г
Внутрішня пам'ять
Додаткові характеристики
змінні карти пам'ятіпідключення до пк, кількість каналів (стерео): 2 входи та виходи: 1 x мікрофонний 1 x 3.5 мм лінійний стереов
Живлення
Час роботи
з лужними батареями: прибл. 17.5 годин (2-канальний wav. 44.1. 16 бітів. використовуючи вб
Частотні характеристики
bwf: 44.1/48/96 кгц. 16/24 біти wav: 44.1/48/96 кгц. 16/24 біти mp3: 44.1/48 кгц. 32/64/96
Час автономної роботи в режимі запису, год
Формат запису
Розміри
Підтримка карт пам'яті
Звукозапис
Колір
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Рекордер Tascam DR-22WL
Рекордер Tascam DR-22WL
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових