з 09:00 до 21:00
Робот-пилосос для вікон Hobot 288 Black
Робот-пилосос для вікон Hobot 288 Black
РОБОТ-ПИЛОСОС ДЛЯ ВІКОН HOBOT 288 BLACK 0
РОБОТ-ПИЛОСОС ДЛЯ ВІКОН HOBOT 288 BLACK 1

Робот-пилосос для вікон Hobot 288 Black

Код: 103438
Закінчився
Продано
Опис

Hobot 288 - Ідеально чиста поверхня

Hobot 288 - це робот-пилосос для вертикальних поверхонь. Завдяки надпотужному двигуну-насосу пристрій не падає, якщо приставити його до скла. За допомогою електронних чіпів і програмних алгоритмів прилад автоматично виконує прибирання і сам повертається на місце, в якому був встановлений. Як і моделі-попередники, Hobot 288 здатний мити не тільки вікна, але і будь-які вертикалі: стіни, дзеркала, шафи і навіть стелі.

Робот не тільки сам прибирає, але і зв'язується з користувачем через Bluetooth, відправляючи push-повідомлення на смартфон - це, до речі, ще одне нововведення в порівнянні з класичним Hobot 268.

Дизайн

Пилосос має квадратну форму площею 40 х 40 см. Це дещо більше, ніж у овальних моделей компанії, але тут слід враховувати можливості Hobot 288: вміння мити кути і високу швидкість роботи за рахунок конструкції гусениць. Робот плоский і досить тонкий, лише по центру висота збільшена до 10 см - тут розташовується вакуумний двигун. Важить модель 1,2 кг, що всього на 30 грамів більше, ніж у компактного Hobot 188.

Корпус виготовлений з протиударного AБC-пластика, чорного кольору з глянсовою обробкою. Темний тон розбавляють блакитні елементи: ободок на підставі, деталі ручки і мікрофіброві серветки.

Зовнішній вигляд Hobot 288 традиційно лаконічний, а кількість елементів на зовнішній стороні корпусу зведено до мінімуму.

В цілому Hobot 288 прекрасно зібраний: кожен елемент міцний, а корпус відчувається монолітним і цільним. Пристрій приємно брати в руки: свіжий дизайн, зручна перевірена форма і привабливий гладкий пластик зіграли свою роль.

Принцип роботи

Hobot 288 підключається до мережі за допомогою мережевого адаптера і подовжувача. Екстремальна потужність двигуна 80 Вт вимагає великої напруги струму, тому вбудованого акумулятора недостатньо для автономної роботи. Подавши струм, пристрій необхідно тільки активувати і приставити до скла - все, більше нічого не потрібно, пилосос залишиться на поверхні. Втім, якщо робот з якоїсь причини знеструмиться, вбудований акумулятор не дасть йому впасти – пилосос пропрацює ще 20 хвилин, а звукові сигнали з push-повідомленням сповістять вас про близьку розрядку.

Після старту необхідно активувати один з трьох режимів руху: звивистий, вертикальний / горизонтальний або режим подвійного проходу. Останній необхідний при сильному забрудненні або при сухому чищенню із зовнішнього боку вікна.

Робот починає рух за допомогою гусеничних коліс. Якісна гума майже не залишає слідів на поверхні, але про всяк випадок від них додатково страхує наступна за гусеницею частина мікрофіброві серветки. Hobot 288 - найшвидший вертикальний робот з усіх нам відомих. Рухи робота самостійні, але під час прибирання можна корегувати їх. Без ручного управління пристрій відновить рух по запрограмованому маршруту.

Пилосос укомплектований двома видами серветок - для сухого та вологого прибирання. Жовті серветки мають щільний укорочений ворс і призначені для сухого прибирання при сильному забрудненні. Сині серветки з довгим м'яким ворсом здійснюють вологе прибирання. На них перед роботою наноситься невелика кількість миючої рідини. Після основного прибирання слід знову змінити серветки і скористатися режимом сухого очищення, щоб остаточно позбутися плямів і відполірувати поверхню.

можливості

Удосконалена модель Hobot 288 може похвалитися інноваційною прошивкою AI Technology V3 Giro, що відрізняється від тієї, якою оснащені моделі 198 і 268. Новинка оснащена відразу 4 лазерними датчиками, встановленими по кутах. Вони відповідають за визначення гаджетом перешкод.

Швидке обчислення і велика швидкість - гідність оновленої прошивки. Робот поводиться легко на різних гладких поверхнях.

Фішкою домашнього мийника вікон є вміння прибирати нерівні поверхні. Мікрофіброва серветка кріпиться до платформи - це компенсує нерівності, і ворс щільно прилягає до скла. В дії на ребристому вікні, кахельної плитки і нерівній стіні - Hobot 288 впорався з усіма випробуваннями.

управління

Як і у випадку з Hobot 198, моделлю 288 можна управляти через додаток на смартфоні. Віртуальні кнопки дублюють можливості пульта дистанційного керування: включення / відключення пилососа, управління рухом робота і зміна алгоритму маршруту. Зв'язок по Bluetooth стабільний і швидкий.

Так само в цілях більшого контролю над діями пристрою існує режим ручного управління, який здійснюється чотирма клавішами управління рухом на пульті або в інтерфейсі мобільного додатку. Застосовуючи ручний режим можна за бажанням пересунути робота в будь-яку частину вікна не чекаючи закінчення автоматичного режиму прибирання.


Висновок

Hobot-288 увібрав в себе плюси минулих моделей, але при цьому він позбавлений їх недоліків, які були істотні для деяких користувачів.

Швидкість збирання становить 1 квадратний метр за 2,4 хвилини. Акумулятор робота забезпечує 20 хвилин автономної роботи. Індикатор рівня заряду попереджає користувача про те, що робота пора поставити на зарядку.

Мийник вікон однозначно буде корисний власникам котеджів і приватних будинків, особливо з великими панорамними вікнами. До речі, після закінчення роботи він сам повернеться в точку, в яку ви його встановили спочатку.

Характеристики
Основні
Тип покриття
дзеркало, скло
Споживана потужність
75 Вт
Рівень шуму
71 дБ
Тип прибирання
вологе
Комплектація
пульт управління + батарейки. чистячі насадки - 3 шт., інструкція користувача, робот пилосос, мережева зарядка
Технології
Дистанційне керування
пульт, смартфон
Режими руху та прибирання
вверх - вниз, вправо - вліво
Живлення
Тип живлення
акумулятор
Тип акумулятора
Li-Ion
Час роботи від акумулятора
20 хв
Фізичні параметри
Розмір
240 x 240 x 100 мм
Вага
1.2 кг
Колір
чорний
Додатково
Підключення до зарядки
Ручне
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Робот-пилосос для вікон Hobot 288 Black
Робот-пилосос для вікон Hobot 288 Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових