з 09:00 до 21:00
Бездротова кнопка Xiaomi Mi Smart Wireless Switch (YTC4040GL)
Бездротова кнопка Xiaomi Mi Smart Wireless Switch (YTC4040GL)
469
БЕЗДРОТОВА КНОПКА XIAOMI MI SMART WIRELESS SWITCH (YTC4040GL) 0
БЕЗДРОТОВА КНОПКА XIAOMI MI SMART WIRELESS SWITCH (YTC4040GL) 1
БЕЗДРОТОВА КНОПКА XIAOMI MI SMART WIRELESS SWITCH (YTC4040GL) 2
БЕЗДРОТОВА КНОПКА XIAOMI MI SMART WIRELESS SWITCH (YTC4040GL) 3
БЕЗДРОТОВА КНОПКА XIAOMI MI SMART WIRELESS SWITCH (YTC4040GL) 4
БЕЗДРОТОВА КНОПКА XIAOMI MI SMART WIRELESS SWITCH (YTC4040GL) 5
БЕЗДРОТОВА КНОПКА XIAOMI MI SMART WIRELESS SWITCH (YTC4040GL) 6
БЕЗДРОТОВА КНОПКА XIAOMI MI SMART WIRELESS SWITCH (YTC4040GL) 7
БЕЗДРОТОВА КНОПКА XIAOMI MI SMART WIRELESS SWITCH (YTC4040GL) 8
БЕЗДРОТОВА КНОПКА XIAOMI MI SMART WIRELESS SWITCH (YTC4040GL) 9
БЕЗДРОТОВА КНОПКА XIAOMI MI SMART WIRELESS SWITCH (YTC4040GL) 10

Бездротова кнопка Xiaomi Mi Smart Wireless Switch (YTC4040GL)

Код: 353819
В наявності
469 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 6 місяців
Опис

Розумний помічник

Бездротова кнопка Mi Wireless Switch дозволить легко управляти системою розумний будинок. Стильний і надійний контролер невеликих розмірів стане вірним помічником у сучасному господарстві та дозволить реалізовувати безліч сценаріїв роботи, пов'язаних зі світлом. Зручний в експлуатації та обслуговуванні пристрій покликаний розширити можливості системи розумного будинку, та зробити керування більш комфортним та оперативним.

Якість виконання

Традиційна непрохідна конструкція заснована на найпростішій схемі підключення, що визначає максимально безтурботне обслуговування. Механізм у зборі повністю готовий до монтажу та подальшої експлуатації. Високоміцний пластиковий корпус відповідає за безпеку пристрою та демонструє стійкість до зношування. Крім того, забезпечує повну герметизацію та захист від прямого контакту пальців користувача з оголеними частинами механізму.

Автономія

Пристрій працює від енергоємної батареї CR2032, що забезпечує економне витрачання заряду та безперебійну роботу протягом найближчих кількох років. Акумулятор герметично закритий на три міцні клямки спеціальною кришкою, яка забезпечує повну герметизацію системи та попереджує попадання вологи. Щоб відкрити корпус у робочому стані, досить легко провернути кнопку довкола своєї осі.

Простий монтаж

Контролер легко кріпиться в потрібному місці за допомогою двосторонньої клейкої стрічки, до переваг якої відносять надійність, міцність, стійкість до впливу ультрафіолетових променів, вологи, температури, розчинників, довговічність та якісна герметичність. Запасний скотч є в комплекті постачання, що позбавляє необхідності пошуку змінних аксесуарів. Легка та компактна кнопка демонструє стійкість кріплення та не зісковзує навіть з вертикальної поверхні.

Ергономіка та комфорт

Компактна Mi Wireless Switch діаметром всього 5 см і вагою 19 г виглядає стильно і сучасно, легко впишеться в будь-який інтер'єр. Smart-вимикач без проблем керує освітленням, додатково регулює яскравість та змінює відтінок підсвічування, переводить освітлення у режим нічника. Наявність лише однієї кнопки дуже полегшує керування пристроєм. Відгук системи на легкий дотик становить рекордні 15 мс, а яскраве світлодіодне підсвічування дозволяє знайти вимикач навіть у темряві.

Сучасне рішення

Модель із підтримкою протоколу ZigBee працює під управлінням універсального шлюзу Xiaomi Gateway у поєднанні з програмами Mi Smart Home або Apple HomeKit. Пристрій підтримує кілька сценаріїв роботи, для кожної комбінації натискань можна налаштувати індивідуальну функцію. Бездротова система підключення дозволяє монтувати пристрій без безпосереднього підключення до струмопровідної проводки.

Характеристики
Колір
Живлення
Розміри
Стан товару
Новий
Бездротовий зв'язок

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Бездротова кнопка Xiaomi Mi Smart Wireless Switch (YTC4040GL)
Бездротова кнопка Xiaomi Mi Smart Wireless Switch (YTC4040GL)
469 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових