з 09:00 до 21:00
Ручка Xiaomi Mi High-capacity Gel Pen 10 шт.
Ручка Xiaomi Mi High-capacity Gel Pen 10 шт.
249
РУЧКА XIAOMI MI HIGH-CAPACITY GEL PEN 10 ШТ. 0
РУЧКА XIAOMI MI HIGH-CAPACITY GEL PEN 10 ШТ. 1
Ручка Xiaomi Mi High-capacity Gel Pen 10 шт. 2

Ручка Xiaomi Mi High-capacity Gel Pen 10 шт.

Код: 559461
В наявності
249 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 1 місяць
Опис

Пише плавно і довго

Набір ручок Mi High-capacity Gel Pen з 10 штук - вигідне придбання. Завдяки особливій технології виробництва кожна гелева ручка працює в чотири рази довше, в порівнянні з традиційними екземплярами, а хід більш плавний і м'який. Кожен виріб проходить ряд досліджень і тестів: на 1,6 км лінії малювання і 180 тис. символів. Більше не доведеться довго розписувати нову ручку, досить зняти ковпачок і можна працювати.

Стійкий колір

Імпортовані з Японії високоякісні чорнила MiKuni гарантують яскраві, чіткі лінії без переривання, патьоків і розлучень. Насичений суцільний потік прекрасно проявляється на папері будь-якої якості і не втрачає інтенсивності з часом. Стабільний, рівний лист забезпечено завдяки особливому дизайну стержня і пишучого наконечника, а чорний колір чорнила - оптимальний варіант для основних завдань діловодства.

Ні плямам

Ретельно розроблена фірмова технологія виробництва і висококласна вихідна сировина забезпечують чорнила швидковисихаючі властивості і стійкість до утворення плям. Основний пігмент не розтікається і не залишає масляних плям, які не друкують на зворотну сторону паперу. Стійкі до вицвітання і промоканню чорнила відмінно підходять для відповідальних заходів, а також для повсякденних занять і хобі.

Висока точність

Високоякісний підпружинений наконечник діаметром 0,5 мм, виготовлений за технологією Swiss Mikron, і міцна пишуча кулька з карбіду вольфраму, забезпечують довговічність користування і точність листи. Спеціальна пружина кінчика пера щільно герметизирує канал подачі чорнил придавлюючи кульку, щоб навіть при тривалому простої ручка продовжувала писати, як нова. Навіть якщо ковпачок загублений, ручка Mi High-capacity Gel Pen пише ідеально завжди.

Ергономічний стиль

Частково прозорий корпус ручки з текстурованого пластика зручно лежить в руці, дозволяючи контролювати рівень чорнила в стрижні. Нековзний ефект і анатомічна форма корпусу забезпечують максимальний комфорт, навіть при тривалій письмовій роботі. При цьому вага кожної ручки не перевищує 8,5 г, що гарантує почуття легкості, і повністю виключає тиск на руку в процесі письма.

Разом вигідніше

Упаковка з десяти гелевих Mi High-capacity Gel Pen - вигідне придбання, адже за одну якісну ручку заплатити доведеться навіть менше 1 долара. Купуючи набором можна обезпечити себе на всі випадки життя. Такий ручкою зручно працювати або просто малювати для душі, а якщо запастися комплектом з 10 штук, то Mi High-capacity Gel Pen завжди можна запропонувати одному з колег, для спільного проведення часу.

Характеристики
Колір корпусу
Колір чорнила
Матеріал корпусу
Товщина лінії, мм
Кількість в упаковці, шт.
Змінність стрижня
Стан товару
Новий
В упаковці

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Ручка Xiaomi Mi High-capacity Gel Pen 10 шт.
Ручка Xiaomi Mi High-capacity Gel Pen 10 шт.
249 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових