з 09:00 до 21:00
Рушник Xiaomi Blue 76*34
Рушник Xiaomi Blue 76*34
РУШНИК XIAOMI BLUE 76*34 0
РУШНИК XIAOMI BLUE 76*34 1

Рушник Xiaomi Blue 76*34

Код: 560101
Закінчився
Продано
Опис

Для найвимогливіших
Рушники ZSH виконані за особливою технологією, при якій тканий матеріал створюється з попередньо пофарбованого сировини, що дозволяє краще зберегти насиченість і довговічність кольору. Усього доступно 5 м'яких кольорів: теплий оранжевий, таємничий фіолетовий, чистий білий, спокійний синій і весняний зелений. Кожен день Ви можете підбирати колір під настрій!

Унікальний шведський матеріал Polygiene ефективно бореться з будь-якими бактеріями, осідають на тканині рушники.
Крім того, він запобігає розмноженню шкідливих колонобактерий і збудників золотистого стафілокока, водночас не завдаючи шкоди природним бактеріям шкіри людини.

Маленьке так удаленькое
Добірний аватский бавовна - довговолокнистий матеріал найвищої якості. Основа і головний компонент пряжі для виготовлення рушників - аватский бавовна. Цей матеріал високо цінується за довжину волокон і свою рідкість - у всьому обсязі світового виробництва бавовни аватский бавовна становить лише 1%. Він росте в регіонах, де в рік кожна рослина отримує більше 3000 сонячних годин. Ми спеціально 3 рази пройшли по 12 000 кілометрів, щоб висадити понад 3000 гектарів бавовнику, який дасть тільки кращий аватский бавовна для рушників.

Для особи і для рук
Вбираючі властивості бавовни залежать від ступеня зрілості його волокон. Зрілість волокон аватского бавовни, що росте в сонячних регіонах, значно вище показників звичайного бавовни. Інноваційна технологія обробки пряжі з застосуванням натуральних компонентів допомагає надовго зберегти природні вбираючі властивості матеріалу.

Зручно і легко віджимати
Спеціально для комфортного використання рушники ZSH виконані в стандартній квадратної форми з довгою боку 34 див. Воно не тільки зручно для щоденного використання, але і зручно в догляді - навіть тендітним дівчатам і дітям буде по силам віджати його після використання або прання.

Характеристики
Стан товару
Новий
Розміри

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Рушник Xiaomi Blue 76*34
Рушник Xiaomi Blue 76*34
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових