з 09:00 до 21:00
Сервер ARTLINE Business T81 (T81v02) Black
Сервер ARTLINE Business T81 (T81v02) Black
143 699
СЕРВЕР ARTLINE BUSINESS T81 (T81V02) BLACK 0
СЕРВЕР ARTLINE BUSINESS T81 (T81V02) BLACK 1
СЕРВЕР ARTLINE BUSINESS T81 (T81V02) BLACK 2

Сервер ARTLINE Business T81 (T81v02) Black

Код: 315593
В наявності
143 699 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 38 місяців
Опис

IT-інфраструктура будь-якої сучасної організації сьогодні ніяк не може обійтися без керувальної її роботою бази — сервера, в тому чи іншому вигляді. Це може бути як стандартний зовні комп'ютер зі спеціально налаштованим ПЗ, так і вельми спеціалізовані пристрої, що забирають часом цілі приміщення й обслуговуються великою групою адміністраторів та інженерів. Сервер — це справжнє серце вашої компанії, і коли воно перестає працювати — зупиняється весь бізнес. Тому дуже важливо вибрати саме той продукт, який дасть нагоду без збоїв і з мінімальними для вас витратами ефективно виконувати поставлені завдання.

Компанія ARTLINE має багаторічний досвід у складанні, настроюванні й обслуговуванні подібних пристроїв. Сервери ARTLINE Business стануть для вас надійним фундаментом у виконанні офісних і виробничих завдань, вони втілюють усе, що ви чекаєте від сервера: надійність, довговічність, продуктивність, економічність, простоту експлуатації. І, звісно ж, вигідну ціну.

Ретельно підібрана конфігурація ARTLINE Business T81v02 охоплює:

  • Формфактор класичної вежі, який дасть змогу інтегрувати цю модель у будь-який, навіть невеликий офіс без купівлі спеціалізованої серверної шафи. Оптимальний повітряний потік усередині корпусу забезпечить прекрасне охолодження всіх компонентів цього сервера. У результаті останній легко встановити, під'єднати й обслуговувати впродовж усього терміну експлуатації.
  • Серверний процесор другого покоління AMD EPYC 7302P, що пропонує ще більше продуктивності разом із новими можливостями. AMD EPYC 2Gen — це нові серверні CPU, що задають вищі стандарти для центрів оброблення даних. Завдяки гібридній багатокристальній архітектурі AMD Infinity Architecture і використанню найтоншого 7 нм техпроцесу, цей процесор із подвоєною щільністю ядер показує 4-кратний приріст продуктивності за виконання обчислень із плавальною точкою, проти процесорів AMD EPYC першого покоління. Водночас споживаючи вдвічі менше електроенергії. Додатковий захист оброблюваних у такий спосіб шифрування унікальними криптографічними ключами кожної віртуальної машини, допомагає зберегти конфіденційність інформації навіть у разі зовнішнього злому.
  • Нову системну плату ASUS KNPA-U16, призначену для побудови продуктивних серверів на апаратній платформі AMD. 16 слотів DIMM забезпечать кращу в своєму класі місткість і пропускну здатність пам'яті, даючи змогу наростити обсяг останньої до чималих 2048 Гігабайтів. Завдяки масштабувальній підтримці PCIe Lane процесорів AMD EPYC, забезпечується гнучка розширюваність у тих випадках, коли потрібна висока пропускна здатність для передання великих даних, як-от центр обробки даних, HPC, вебхостинг і корпоративне використання. Фірмова технологія ASUS Thermal Radar з датчиками температури для контролю внутрішньої й зовнішньої температури та динамічним регулюванням кривої вентилятора, дає змогу знизити споживання енергії системою охолодження до 20%, що й собі зменшить загальну вартість утримання — це ідеально для ЦОД з екстремальними робочими навантаженнями.
  • Кілька типів накопичувачів (HDD плюс SSD) мають запас для експлуатації за постійного навантаження.
  • Встановлений блок живлення Seasonic потужністю 400 Вт із сертифікатом 80+ Bronze, як один із найнадійніших БЖ на ринку. Це гарантує безпроблемну роботу сервера довгі роки.

Треба зазначити, що ARTLINE Business T81v02 обладнаний вбудованим модулем ASMB9-iKVM і постачається в комплекті з ексклюзивним ПЗ ASUS Control Center для комплексного керування сервером. Цей модуль підтримує видалені поновлення BIOS, керування вентиляторами, автономні KVM, запис відео та захоплення BSOD, забезпечуючи цілодобовий віддалений моніторинг та діагностику — навіть якщо ОС вимкнена або від'єднана — через зручний для користувача вебграфічний інтерфейс, який працює з усіма основними браузерами.

Купуючи сервер T81v02 від компанії ARTLINE, ви отримуєте професійно зібраний та надійний пристрій, забезпечений гарантійним пакетом Artline Premium з терміном ремонту в СЦ не більш ніж 3 дні, якісне технічне обслуговування безпосередньо від виробника.

Характеристики
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Сервер ARTLINE Business T81 (T81v02) Black
Сервер ARTLINE Business T81 (T81v02) Black
143 699 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових