з 09:00 до 21:00
Штатив Yunteng VCT-668 Black
Штатив Yunteng VCT-668 Black
ШТАТИВ YUNTENG VCT-668 BLACK 0
ШТАТИВ YUNTENG VCT-668 BLACK 1
ШТАТИВ YUNTENG VCT-668 BLACK 2
ШТАТИВ YUNTENG VCT-668 BLACK 3
ШТАТИВ YUNTENG VCT-668 BLACK 4
ШТАТИВ YUNTENG VCT-668 BLACK 5
ШТАТИВ YUNTENG VCT-668 BLACK 6
ШТАТИВ YUNTENG VCT-668 BLACK 7
ШТАТИВ YUNTENG VCT-668 BLACK 8
ШТАТИВ YUNTENG VCT-668 BLACK 9
ШТАТИВ YUNTENG VCT-668 BLACK 10

Штатив Yunteng VCT-668 Black

Код: 649073
Закінчився
Продано
Опис

Штатив-тринога Yunteng VCT-668 для фото/відео з'йомки професійний. Трипод розсувний VCT-668 1,5 метра 

Штатив-тринога Yunteng VCT-668 з максимальною висотою 1,5 метра являє собою компактний і універсальний пристрій для ведення фото і відео зйомки. Даний трипод полюбився як професіоналам, так і любителям фото і відео зйомки, блогерам і ютуберам.

Завдяки легкій вазі, компактному розміру і простоті у використанні, цей штатив можна використовувати абсолютно будь-якому місці - вдома, в студії, офісі і на вулиці. А враховуючи те, що на нього можна встановити практично будь-яку фото/відео камеру, телефон, світлодіодне кільце Light Ring, екшн-камеру, деякі будівельні прилади і будь-яке інше пристрій з кріпленням 1/4" даний трипод користується дуже великою популярністю.

Штатив-тринога Yunteng VCT-668 це більш сучасна і функціональна модифікація аналогічних триподов бюджетного сегмента. Дана модель відрізняється від своїх попередників значно більшою максимальною висотою (1500 мм), ніжки зроблені у формі квадрата з більш товстостінного алюмінію, що додає міцності конструкції, а висота вертикальної штанги плавно регулюється шляхом обертання спеціальної ручки. Так само цю модель оснастили більш потужної головною частиною і знімною посадкової майданчиком для фіксації фото/відео пристроїв, на яку без проблем можна встановити практично будь-яку "зеркалку","мильницю", відео камеру, екшн-камеру, сэлфи-кільце і навіть смартфон.

Кожна нога трипода складається з трьох розсувних секцій, які фіксуються на необхідному для роботи рівні за допомогою надійних пластикових засувок. На кінці кожної ніжки є прогумована антиковзка підніжка яка, завдяки шарнірному з'єднанню, може змінювати кут нахилу в потрібну сторону. Завдяки цьому штатив варто більш стійко і впевнено на нерівній поверхні.


На верхньому стику ніжок розташовані спеціальна поворотна рукоятка для плавного і точного регулювання висоти вертикальної штанги, а так само гвинт для її фіксації на необхідній висоті. З протилежної частини штатива розташувався пузырковый рівень, для більш точного позиціонування трипода. Для більшої зручності роботи з триногою передбачена рукоятка, що дозволяє обертати головну частину по вертикальній осі, а так само регулювати нахил камери вперед і назад.


На самому верху знаходиться знімна посадкова площадка, яка фіксується спеціальним пластиковим пружним важелем. Посадочний майданчик оснащена стандартним кріпленням для фото/відео камер, а саме 1/4" металевим гвинтом і пластиковим пружинним стопором. У підстави трипода Yunteng VCT-668 розташувався гвинтовий фіксатор, за допомогою якого ви зможете надати конструкції більшої міцності. Для цього вам варто лише розкласти штатив і провернути фіксатор за годинниковою стрілкою до упору.Під гвинтовим фіксатором знаходиться спеціальний пластиковий гак для підвішування обтяжувача. Дана опція стане в нагоді вам при роботі з важкими камерами і дуже вітряну погоду.


В розкладеному вигляді максимальна висота штатива становить 1500 мм, мінімальна - 450 мм, максимальне навантаження на трипод - 3 кг. В комплекті до штатива-триподу йде пружинний тримач для телефону, який кріпиться на гвинт 1/4" і здатний надійно утримувати будь-смартфон шириною не більше 8 див., а так само тканинний чохол з ручкою для зберігання і транспортування штатива і аксесуарів.


Характеристики:

  • Тип: штатив-тринога розсувний
  • Бренд: Yunteng
  • Модель: VCT-668
  • Матеріал: алюмінієвий сплав, пластик
  • Кріплення: гвинт 1/4"
  • Сумісність: дзеркальні фотоапарати, відео камери, екшн-камери, "мильниці", смартфони (шириною до 8 см), будівельні прилади, світлодіодні кільця Light Ring
  • Максимальна висота: 1500 мм
  • Мінімальна висота: 450 мм
  • Розмір в складеному вигляді: 460 мм
  • Максимальне навантаження: 3 кг
  • Кількість секцій: 3
  • Рівень: бульбашковий
  • Особливості: компактний розмір, легка вага, швидко розбирається і збирається, підйом вертикальної штанги простим обертанням спеціальної рукоятки, гвинтовий фіксатор положення, антиковзні ніжки, гак для обтяжувача, тримач для телефону і чохол для зберігання в комплекті
  • Вага: 1,3 кг
  • Колір: чорний
  • Країна виробник: Китай

Комплектація:

  1. Штатив-тринога Yunteng VCT-668
  2. Пружинний тримач для смартфона
  3. Чохол тканинний на блискавці для зберігання та транспортування
  4. Оригінальна картонна коробка

Характеристики
Конструкція
трипод
Максимальна висота
148 см
Мінімальна висота
46 см
Максимальне навантаження
3 кг
Тип голів
3D головка
Кількість секцій
Особливості
з гвинтом під штативне гніздо камери, із змінним майданчиком
Колір
чорний
Вага
1.3 кг
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Штатив Yunteng VCT-668 Black
Штатив Yunteng VCT-668 Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових