з 09:00 до 21:00
Складаний ніж RUIKE P843-W Sand
Складаний ніж RUIKE P843-W Sand
2 360
СКЛАДАНИЙ НІЖ RUIKE P843-W SAND 0
СКЛАДАНИЙ НІЖ RUIKE P843-W SAND 1

Складаний ніж RUIKE P843-W Sand

Код: 552977
В наявності
2 360 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 1 місяць
Опис

Торгова марка Ruike побачила світ в 1998 році. З тих пір компанія знайшла чималий досвід в створенні високоякісних ножів. За історію свого існування бренд став одним з найбільш популярних в сегменті ножовий продукції. Вироби, які відносяться до даного виробнику, володіють такими якостями, як надійність, оригінальність і ергономічність. Один з таких ножів - новинка Ruike P843-W.

Це складаний екземпляр з клинком форми clip-point і рукояткою пісочного відтінку. Ручка ножа має вигнуту форму, яка зручна для захоплення. Важить пристрій 145 грам, довжина його становить 20,8 сантиметра. Товщина леза ножа 3,1 міліметра, а довжина налічує 9 сантиметрів. В основі клинка - металевий сплав марки 12С27. Це шведська, захищена від корозії, сталь, специфіка якої полягає в ідеально підібраному поєднанні хімічних елементів. Хромована сталь пройшла криогенну обробку. Єдність вуглецю і хрому забезпечує виробу найважливіші експлуатаційні характеристики. У тому числі - стійкість до зношування і захист від корозії.

Ручка примірника зроблена з використанням склотекстоліти G10. Це не що інше, як поєднання склотканини і епоксидної смоли, з такими якостями, як міцність, ударостійкість і вологостійкість. Крім того, матеріал чудово піддається фарбуванню. Ножі з подібним компонентом, мабуть, найбільш надійні та безпечні при утриманні в руці. Також рукоятка доповнена нержавіючої сталлю 420.

З міркувань безпеки екземпляр забезпечений замком типу Liner lock. Цей механізм запобігає випадкове закриття клинка під час експлуатації, крім того, забезпечує швидке розкриття-закриття леза. Кульковий підшипник ножа забезпечує виробу міцність, стійкість до зношування, а крім того, тривалий термін служби. В основі підшипника - хромований металевий сплав, з великим вмістом вуглецю.

Використовувати даний ніж власник зможе довго і ефективно. Модель чудово захищена від впливу негативних факторів, і має продуману конструкцію з точки зору ергономіки. Форма клинка clip-point дає можливість ножу бути використаним на полюванні і в турпохід, в домашніх умовах він також може стати в нагоді. Підходить для застосування і в якості варіанту на кожен день. Зручний, мініатюрний ніж, який завжди під рукою. Металева кліпса вироби дозволяє закріпити його на одязі або причепити до кишені рюкзака.

Особливості:
  • складна модель;
  • форма леза clip-point;
  • вага новинки 145 грам;
  • довжина виробу 20,8 сантиметра;
  • ніж володіє замком Liner lock;
  • модель зроблена зі сталі 12С27;
  • в основі рукоятки - G10;
  • довжина леза 9 сантиметрів.

Характеристики Складаний ніж RUIKE P843-W Sand
Основні
Тип
складані, туристичні
Тип замка
Liner lock
Фізичні параметри
Матеріал
g10
Колір
пісочний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Складаний ніж RUIKE P843-W Sand
Складаний ніж RUIKE P843-W Sand
2 360 грн