з 09:00 до 21:00
Складаний ніж Ganzo D704-BK Black
Складаний ніж Ganzo D704-BK Black
1 540
СКЛАДАНИЙ НІЖ GANZO D704-BK BLACK 0
СКЛАДАНИЙ НІЖ GANZO D704-BK BLACK 1
СКЛАДАНИЙ НІЖ GANZO D704-BK BLACK 2
СКЛАДАНИЙ НІЖ GANZO D704-BK BLACK 3

Складаний ніж Ganzo D704-BK Black

Код: 553114
В наявності
1 540 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 1 місяць
Опис

Ganzo 704 — дуже вдала модель туристичного ножа від компанії Ganzo, запропонована у двох кольорах колодки. Функціональний клинок класичної форми drop-point з прямим заточуванням виготовлений із висококласної сталі D2 60 HRC і фіксується механізмом Axis Lock.
Туристичний складаний ніж Ganzo 704 не тільки має привабливий вигляд, але й прекрасно збалансований. У робочому стані розмір ножа — 20 см, а на лезо відведено 8.5 см. Обрана довжина колодки та текстурування зовнішніх панелей є оптимальними рішеннями для зручного схоплення та комфортної роботи. На обуху є насічки, що забезпечують надійне зчеплення робочого пальця з обухом під час сильного тиску на інструмент. Матеріал колодки — композитний текстоліт G10 — наділений високими показниками міцності та зносостійкості.
Загалом, Ganzo 704 дуже зручний і мобільний — його розмір у зібраному стані всього лише 11.5 см, а вага — 134 г. У керуванні ніж теж вельми ергономічний і безпечний, завдяки надійному та міцному блокуванню Axis Lock модель легко відкривається й закривається однією рукою.
Загартована сталь клинка Ganzo 704 не схильна до корозії, а також має вкрай вдале співвідношення міцності та пластичності для того, щоб тримати заточення впродовж тривалої експлуатації й не піддаватися руйнуванню від навантажень. Таке лезо слугуватиме вам довго та якісно, а також не потребуватиме особливого заточування.
Кишеньковий складаний ніж Ganzo 704 — модель дуже приваблива для будь-якої активної людини або колекціонера. Виріб чудово проявить себе в поході, на природі, на пляжі, кемпінгу або в дорозі, а скромні габаритні розміри легко дають змогу використовувати ніж як повсякденний портативний інструмент.

Характеристики Складаний ніж Ganzo D704-BK Black
Основні
Тип
складані, туристичні
Тип замка
AXIS ()
Функціональні особливості
Довжина леза
85 мм
Фізичні параметри
Матеріал
g10
Колір
чорний
Вага
134 г
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Складаний ніж Ganzo D704-BK Black
Складаний ніж Ganzo D704-BK Black
1 540 грн