з 09:00 до 21:00
Складаний ніж Ganzo D727M-GR Green
Складаний ніж Ganzo D727M-GR Green
1 380
СКЛАДАНИЙ НІЖ GANZO D727M-GR GREEN 0
СКЛАДАНИЙ НІЖ GANZO D727M-GR GREEN 1
СКЛАДАНИЙ НІЖ GANZO D727M-GR GREEN 2
СКЛАДАНИЙ НІЖ GANZO D727M-GR GREEN 3

Складаний ніж Ganzo D727M-GR Green

Код: 553117
В наявності
1 380 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 1 місяць
Опис

Сфера застосування Ganzo 727m досить широка завдяки тому, що це кишеньковий ніж, цілком безпечно переносити та зручно використовувати. Його можна взяти як помічника на риболовлю чи в туристичний похід, на полювання, на пікнік або велопрогулянку. У місті ніж також може виявитися дуже корисний, якщо вам знадобиться розрізати яблуко, паковання своїх покупок або виконати інші завдання.
Лезо ножа зроблене з неіржавкої сталі, також великий плюс для ножа, який використовується на природі. У цій моделі використовується марка сталі D2, яка, крім високої опірності корозії, вирізняється ще й досить високою стійкістю (60 одиниць Роквелла). Заточений ніж гладко, що дає можливість різати ним практично будь-які продукти та матеріали. Ganzo 727m довго залишається гострим і легко заточується навіть за допомогою кишенькового точила в польових умовах. Розміри клинка становлять 8,9 см за загальних габаритів ножа 21 см. Зате в складеному положенні інструмент має розміри лише 12 см. Товщина леза в зоні обуха становить 3,5 мм.
Колодка цієї моделі оформлена за допомогою сучасного композитного матеріалу — пластику G10. Він характеризується великою довговічністю, міцністю і стійкістю до механічних або хімічних впливів. Доступні кольори для ножа Ganzo 727m — жовтогарячий, камуфляжний, чорний і темно-зелений. Також важливо сказати, що на колодці передбачена кліпса для страхувального закріплення ножа під час перенесення й отвір для протягування темляка.
Положення клинка ножа фіксується за допомогою одного з найнадійніших механізмів — замка AxisLock. Цей замок виключає випадкове спрацьовування й дає змогу відкрити ніж за допомогою якоїсь однієї руки.
особливість:
ніж складаної конструкції;
довжина леза становить 89 мм;
загальний розмір готового до роботи ножа 210 мм;
для клинка обрана сталь D2;
задекларована твердість металу — -+60HRC;
накладки для колодки — склопластик G10;
фіксатор клинка — AxisLock.
Гарантія: Для ножів Ganzo 727m компанія-виробник встановила гарантійний термін експлуатації впродовж 1 року з дня їхньої купівлі.

Характеристики Складаний ніж Ganzo D727M-GR Green
Основні
Тип
складані, туристичні
Тип замка
AXIS ()
Функціональні особливості
Довжина леза
89 мм
Фізичні параметри
Матеріал
g10
Колір
зелений
Вага
117 г
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Складаний ніж Ganzo D727M-GR Green
Складаний ніж Ganzo D727M-GR Green
1 380 грн