з 09:00 до 21:00
Складаний ніж Opinel №8 Outdoor Yellow White
Складаний ніж Opinel №8 Outdoor Yellow White
СКЛАДАНИЙ НІЖ OPINEL №8 OUTDOOR YELLOW WHITE 0
СКЛАДАНИЙ НІЖ OPINEL №8 OUTDOOR YELLOW WHITE 1
СКЛАДАНИЙ НІЖ OPINEL №8 OUTDOOR YELLOW WHITE 2
СКЛАДАНИЙ НІЖ OPINEL №8 OUTDOOR YELLOW WHITE 3

Складаний ніж Opinel №8 Outdoor Yellow White

Закінчився
Код: 559366
Продано
Опис

Ніж Opinel №8 Outdoor сьогодні є однією з найбільш популярних і поширених моделей за доступною ціною. Поєднує в собі надійність, якість і привабливий зовнішній вигляд, чим і приваблює сучасних покупців.

Даний виріб – відмінна заміна вашому старому ножа, який давно вже вийшов з ладу. Ніж Opinel N°8 Outdoor можна брати з собою на рибалку, полювання, похід або на сімейний пікнік на свіжому повітрі. Він стане незамінним помічником при виконанні різних завдань завдяки гострому лезу, выдерживающему будь-які навантаження.

Конструкція виробу була розроблена з урахуванням вимог європейських стандартів, а також реального досвіду, тому він відрізняється зручністю використання, надійністю і міцністю. У рукоятці є свисток, який дозволить вам давати гучні сигнали у разі втрати на новій місцевості. Ніж Opinel N°8 Outdoor цілком покритий спеціальною речовиною, завдяки якому він стійкий до появи корозії і вологи. Таке покриття не шкідливе для вашого здоров'я, а також воно пристосоване для миття усіма кухонними засобами в посудомийній машині.

Сучасні виробники пропонують розкладні ножі в дійсно багатому спектрі видів, що дозволяє вибрати найкращий варіант не тільки для певної задачі, але і з огляду на розмір і особливості кисті користувача, вимоги до функціональності, якості сталі клинка, матеріалу рукояті, наявності темляка, індивідуальні естетичні уподобання.

Характеристики Складаний ніж Opinel №8 Outdoor Yellow White
Основні
Тип
складані, кишенькові
Тип замка
Viroblock ()
Функціональні особливості
Довжина леза
85 мм
Фізичні параметри
Матеріал
пластик
Колір
жовтий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Складаний ніж Opinel №8 Outdoor Yellow White
Складаний ніж Opinel №8 Outdoor Yellow White
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових