з 09:00 до 21:00
Складаний ніж Ganzo FB7651-GY Gray
Складаний ніж Ganzo FB7651-GY Gray
СКЛАДАНИЙ НІЖ GANZO FB7651-GY GRAY 0
СКЛАДАНИЙ НІЖ GANZO FB7651-GY GRAY 1
СКЛАДАНИЙ НІЖ GANZO FB7651-GY GRAY 2
СКЛАДАНИЙ НІЖ GANZO FB7651-GY GRAY 3
СКЛАДАНИЙ НІЖ GANZO FB7651-GY GRAY 4

Складаний ніж Ganzo FB7651-GY Gray

Код: 569645
Закінчився
Продано
Опис

Компанія Ganzo презентувала нову модель ножа Firebird FB7651. новинку представили навесні 2019 року. виріб пропонується покупцям в трьох варіантах забарвлення - чорному, зеленому, сірому, все версії однакові. Відмінність полягає лише в кольорі і матеріалі накладок на рукоятки. Ножик є складаний повсякденний екземпляр, який можна застосовувати на природі в туристичному поході, на пікніку, будинки, в поїздці, на роботі. Невеликі габарити вироби дозволяють носити його з собою щодня, і застосовувати в найрізноманітніших ситуаціях. Довжина клинка новинки становить 8,3 сантиметра, повна довжина ножа - 19,9 сантиметра. Вага - трохи більше ста грам. Товщина клинка - 0,32 сантиметра.

Лезо інструменту зроблено зі сталі марки 440С з твердістю в 58 одиниць за шкалою HRC. Це нержавіюча сталь, яка має відразу кілька корисних характеристик. Одна з найбільш популярних марок, тверда і дуже міцна, і моделі з подібної стали відрізняються високим якістю. Ножі мають високі ріжучі властивості, досить довго тримають початкову заточку, не потребуючи обробці. Стійкість до соляної корозії - ще одна важлива якість подібного матеріалу. Відповідно, з ножем з цієї сталі можна вирушати на природу, не побоюючись, що підвищена вологість позначиться на виробі.

Рукоятку новинки формують сталеві лайнери, полімерний спейсер і накладки з композитного матеріалу G10, які фіксуються сталевими болтами під торкс. У дизайні рукояті передбачена знімна кліпса зі сталі, можна її встановлювати в двох положеннях. є великий отвір під темляк. повна довжина рукояті - 11,6 сантиметра.

G10 являє собою склотканина, з'єднану з епоксидною смолою. матеріал досить стійкий до впливів агресивного середовища. Витримує удари, вологонепроникний, при цьому добре піддається обробці і фарбуванню. Подібні риси G10 роблять його прекрасним вибором для використання при виробництві практичних і надійних ножів. Таким чином, ми отримуємо ніж, готовий до непростих випробувань, що заслуговує на довіру, і абсолютно безпечний. ергономічна ручка моделі зручно тримається в долоні користувача, і не вислизає з руки, навіть якщо вона мокра.

Клинок витягується з ножа за допомогою стандартних сталевих шпеньков і фіксується фірмовим замком, що має назву Axis Lock. За швидкість і плавність фліппованія відповідають осьові підшипники. форма клинка clip-point є дуже зручною для вирішення найрізноманітніших завдань в повсякденному побуті. Досить популярні ножі з подібним профілем серед мисливців і любителів екстремальних розваг. форма однаково хороша і для використання в побуті, і в якості засобу оборони.

Особливості:

  • складаний ніж для щоденного носіння;
  • форма клинка - clip-point;
  • довжина клинка - 8,3 сантиметра;
  • матеріал для леза - сталь 440С;
  • зручна рукоятка з G10;
  • замок для фіксації Axis Lock;
  • загальна вага ножа - 101 грам;
  • загальна довжина ножа - 19,9 сантиметра.

    Гарантія: На цей екземпляр виробники дають 1 рік гарантії.

Характеристики Складаний ніж Ganzo FB7651-GY Gray
Основні
Тип
складані, туристичні, кишенькові
Тип замка
AXIS ()
Фізичні параметри
Матеріал
g10
Колір
сірий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Складаний ніж Ganzo FB7651-GY Gray
Складаний ніж Ganzo FB7651-GY Gray
star
Дякуємо за реєстрацію!
тепер ви можете

Купувати легко та швидко

Відстежувати статус своїх замовлень

Бачити розмір персональної знижки

Мати доступ до спеціальних цін

Першим дізнаватися про акції

Забули пароль?

Для відновлення паролю вкажіть e-mail, або телефон, що ви вказали при реєстрації

smileEmail
Лист надіслано

Дотримуйтесь інструкцій, які було надіслано на вашу пошту

Лист не прийшов?