з 09:00 до 21:00
Складаний ніж Cold Steel Luzon Medium (20NQL)
Складаний ніж Cold Steel Luzon Medium (20NQL)
2 390
СКЛАДАНИЙ НІЖ COLD STEEL LUZON MEDIUM (20NQL) 0
СКЛАДАНИЙ НІЖ COLD STEEL LUZON MEDIUM (20NQL) 1

Складаний ніж Cold Steel Luzon Medium (20NQL)

В наявності
Код: 569681
2 390 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 1 місяць
Опис

Клинок виготовлений з нержавіючої сталі марки 8Cr13MoV з твердістю 57-58 за Роквеллом, що дозволяє ножу довго тримати гостроту. Сталь не сприйнятливий до вологи, добре справляється з поздовжніми і поперечними навантаженнями, не потребує додаткового догляду. Завдяки вдалій формі клинка, в ножі поєднані якісний рез та відмінні колючі здібності.&a;nbsp;

Відкриватися ніж може різними способами - за двосторонній шпенек, за плавник або інерційно, коли плавець чіпляється за кишеню, з якої дістається ніж. Така кількість способів відкрити ніж було придумане не просто так - дизайнери хотіли зробити Cold Steel Luzon Medium 20NQL не просто універсальним ножем на кожен день, але і ножем, який, в разі крайньої необхідності, зможе врятувати вам життя.&a;nbsp;

Рукоять сформована сталевими лайнерами з накладками з нейлону GFN, стилізованими під бамбукове дерево. Цей елемент несе не лише естетичну навантаження. Завдяки місць на рукояті, ніж набагато впевненіше лежить в руці. Приємним бонусом буде і особлива система замикання. Звичайний замок Liner Lock був вдосконалений. Тепер він обладнаний кнопкою, яка притискає лайнер замку і не дає йому зіскочити з п'яти клинка навіть під дуже сильним навантаженням.

В буденності сучасної людини впевнено закріпилися складні ножі, що вміщуються в кишені штанів, куртки або невеликої сумки. Вони так сподобалися людям завдяки своєму компактному розміру і функціональності. Асортимент виробів рясніє різними моделями, що включають в себе як один ніж, так і безліч інших елементів.

По своїй конструкції складні моделі мало відрізняються від нескладних, хіба що додатковим механізмом, за рахунок якого гостра частина і ховається в ручку. Класичний варіант оснащений клинком з одностороннім заточуванням. Його обертання відбувається за рахунок площині рукоятки.

Cold Steel фірма яка володіє феноменальною популярністю у любителів ножів у всьому світі. Навіть якщо ви новачок в ножовий сфері, як би ви не намагалися, ви не зможете обійти увагою ножі цього американського бренду. Без перебільшення можна сказати, що сьогодні Cold Steel - це легенда ножовий галузі, вироби якої прикрашають колекції, виблискуючи "холодною сталлю" на полицях і сидять на кишенях в якості ножів повсякденного використання.

Характеристики Складаний ніж Cold Steel Luzon Medium (20NQL)
Основні
Тип
складані, кишенькові
Тип замка
Liner lock
Функціональні особливості
Довжина леза
102 мм
Фізичні параметри
Матеріал
gfn
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Складаний ніж Cold Steel Luzon Medium (20NQL)
Складаний ніж Cold Steel Luzon Medium (20NQL)
2 390 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових