з 09:00 до 21:00
Складаний ніж Cold Steel Crawford Model 1 (20MWC)
Складаний ніж Cold Steel Crawford Model 1 (20MWC)

Складаний ніж Cold Steel Crawford Model 1 (20MWC)

Закінчився
Код: 569690
Продано
Опис

Клинок ножа Crawford Model 1 - типу Clip Point, з високими прямими спусками. Ріжуча кромка звичайна, і, традиційно для ножів від Cold Steel, заточена в бритвеної гостроти. На рикассо клинка знаходяться два Фліппера: перший, побільше, відповідає за стандартний, якщо так можна висловитися, викид клинка, другий призначений для розкриття ножа в момент вилучення його з кишені. У розкритому стані два Фліппера формують упори подібні гарді, яка значно підвищує безпеку при роботах. Клинок виготовлений з японської нержавіючої сталі 4034SS, яка характеризується зносостійкістю, гарною ударною в'язкістю, а також довго тримає заточку.

Контур рукояті свідчить про трепетне ставлення містера Кроуфорда зокрема та компанії Cold Steel в цілому до ергономіки і зручності утримання ножа. Спинка рукоятки вигнута, що в комплексі з вираженими подпальцевымы виїмками, дозволяє назвати її анатомічно вивіреної. Особливо хочеться відзначити навершя. На відміну від більшості ножів, в яких вигин навершя впирається тільки в мізинець, в Crawford Model 1 «кинжалоподобный» контур цього елемента дає додатковий упор в ребро долоні. Це зручно і безпечно, як при звичайному, так і при зворотному хваті. Накладки из патентованного материала Zy-Ex ™ со специальными резиновыми вставками, которые в дополнение к конструкционным особенностям почти полностью блокируют возможность скольжения рукояти. Лайнер в этом ножи один, изготовленный из стали и служит основой для замка.

Замок Liner Lock с дополнительным механизмом, который, после раскрытия ножа, фиксирует пластину, надежным образом предотвращая срыв пяти клинка.

Стальная клипса надежно держит нож на поясе или в кармане, но, в силу задумки дизайнера, устанавливается только в одном положении.

Чим Crawford Model 1 компанія Cold Steel позиціонує як EDC, завдяки компактним розмірам, невеликій вазі, а також зручним і універсальним контурах клинка та руків'я.

Характеристики Складаний ніж Cold Steel Crawford Model 1 (20MWC)
Основні
Тип
складані, туристичні
Тип замка
Liner lock
Функціональні особливості
Довжина леза
88.9 мм
Фізичні параметри
Матеріал
zytel
Колір
зелений
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Складаний ніж Cold Steel Crawford Model 1 (20MWC)
Складаний ніж Cold Steel Crawford Model 1 (20MWC)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових