з 09:00 до 21:00
Складаний ніж RUIKE M875-TZ
Складаний ніж RUIKE M875-TZ
7 320
СКЛАДАНИЙ НІЖ RUIKE M875-TZ 0
СКЛАДАНИЙ НІЖ RUIKE M875-TZ 1
СКЛАДАНИЙ НІЖ RUIKE M875-TZ 2
СКЛАДАНИЙ НІЖ RUIKE M875-TZ 3

Складаний ніж RUIKE M875-TZ

Код: 590703
В наявності
7 320 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 1 місяць
Опис

Це складне виріб, форма клинка якого - drop point, повна довжина становить 20,8 сантиметра. Довжина клинка досягає 8,9 сантиметра. Ножик зроблений із застосуванням преміальної австрійської стали N690Co. Сплав пройшов криогенну обробку при виробничому процесі. Особливість такої стали - в вдало підібраному хімічний склад і високих стандартах якості. Дуже схожа за властивостями на згадану N690Co австрійська сталь 440С. Однак в ній масова частка легуючих елементів (в основному, кобальту і молібдену) куди менше. Це позначається на деяких властивостях: здатності загартовуватися, твердості, пластичності. Твердість сталі складає 58-60 одиниць Роквелла, і це цілком добре, як для подібного типу інструментів. Примірник надійний, міцний, зносостійкий, і здатний чимало років прослужити своєму господареві. На початку обуха моделі присутні лінійні пропили для установки пальця при складній або точної маніпуляції. Зручний в застосуванні.

Клинок ножа витягується завдяки натискання на односторонню «гарду». Фіксація відбувається за рахунок замку типу Frame lock. Є фірмовий запобіжник Beta Plus. Сумний наконечник зі сталі захищає від стирання, деформації, а також заїдання під час контакту двох металів. Титанова рукоятка вироби має декоративні вставки з композитного матеріалу G-10. Особовий шар складається з вуглеволокна. Ергономічна форма рукоятки забезпечує зручність при захопленні і утриманні ножа. Для комфортного перенесення ножа в кишені і на екіпіровці передбачена збоку кліпса із спеціальним отвором. Отвір можна використовувати під різні шнурки і мотузки.

Вага виробу становить 110 грам. Квітів рукояті два - сірий і сріблястий. Товщина клинка становить 3,5 міліметра, матеріал рукоятки - TC4 (titanium). Відмінний варіант для туризму, поїздок, подорожей, для виконання побутових робіт в домашніх умовах. Ніж дуже компактний і легкий, можна брати всюди з собою. Якісний помічник буде завжди під рукою. Гарантія на екземпляр - 5 років з моменту придбання.

Характеристики Складаний ніж RUIKE M875-TZ
Основні
Тип
складані, туристичні
Тип замка
Framelock (monolock, integral lock)
Фізичні параметри
Матеріал
tc4
Колір
сірий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Складаний ніж RUIKE M875-TZ
Складаний ніж RUIKE M875-TZ
7 320 грн