з 09:00 до 21:00
Скибкорізка Gorenje R401W
Скибкорізка Gorenje R401W
СКИБКОРІЗКА GORENJE R401W 0
СКИБКОРІЗКА GORENJE R401W 1
СКИБКОРІЗКА GORENJE R401W 2
СКИБКОРІЗКА GORENJE R401W 3
СКИБКОРІЗКА GORENJE R401W 4
Скибкорізка Gorenje R401W 5

Скибкорізка Gorenje R401W

Код: 474944
Закінчився
Продано
Обраний колір: Picture
Опис

Безпека з Gorenje R 401 W

Представлена ломтерезка від компанії Gorenje здатна забезпечити максимум безпеки під час її експлуатації. Виробник подбав про те, щоб кожен цикл роботи з цим пристроєм був захищений: якщо ви закінчили користуватися ломтерезкой, досить вивернути ручку, за допомогою якої налаштовується товщина скибочок, положення з позначкою «Про», що убезпечить ваш подальшу взаємодію з виробом.

Простий і швидкий догляд за пристроєм

Крім того, що скиборізка Gorenje R 401 W (RAP11ST) полегшує роботу на кухні, вона задоволена проста і в догляді. Представлений прилад дуже легко зібрати і розібрати, завдяки чому користувач витрачає мінімум часу до початку чи завершення роботи з подрібнення продуктів. Також за рахунок простоти конструкції процес її очищення проходить швидко, а невеликий розмір корпусу дозволяє зберігати її навіть на кожній кухні, незалежно від площі приміщення.

Кращі характеристики

Потужність пристрою становить 110Вт, чого залишково для нормального функціонування скиборізки Gorenje R 401 W (RAP11ST). Це допомагає отримати максимум віддачі від пристрою і при цьому оптимально використовувати ресурси. На наявною швидкості користувач може без проблем подрібнити заморожені продукти і не тільки завдяки міцному ножа з нержавіючої сталі з діаметром 170мм. Заточення у нього хвилеподібної форми, яка дає можливість нарізати продукт на товщину до 17мм.

Комфорт в кожній деталі

Для більш зручної роботи передбачені гумові ніжки, які будуть стійкими навіть при самих тривалих циклах роботи пристрою. Присутній також система відключення мотора, якщо завантаження перевищує допущену норму. Для більшої зручності виробник додав піддон для нарізки, за рахунок якого можна обробити велику кількість сировини, не піклуючись про додаткових контейнерах.

Характеристики
Тип ножа
Товщина нарізки
Матеріал корпусу
Стан товару
Новий
Максимальна товщина нарізки, мм

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Скибкорізка Gorenje R401W
Скибкорізка Gorenje R401W
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових