з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch 3 45mm Silver (SM-R840NZSA)
Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch 3 45mm Silver (SM-R840NZSA)
СМАРТ-ГОДИННИК SAMSUNG GALAXY WATCH 3 45MM SILVER (SM-R840NZSA) 0
СМАРТ-ГОДИННИК SAMSUNG GALAXY WATCH 3 45MM SILVER (SM-R840NZSA) 1
СМАРТ-ГОДИННИК SAMSUNG GALAXY WATCH 3 45MM SILVER (SM-R840NZSA) 2
СМАРТ-ГОДИННИК SAMSUNG GALAXY WATCH 3 45MM SILVER (SM-R840NZSA) 3

Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch 3 45mm Silver (SM-R840NZSA)

Код: 208759
Закінчився
Продано
Опис

Витончений дизайн

Оцініть лаконічний сучасний дизайн Galaxy Watch 3, обирайте більш комфортний розмір циферблата і один з доступних вишуканих кольорів корпусу. Циферблат Galaxy Watch 3 обрамлений поворотним обідком, елегантний ремінець з натуральної шкіри підкреслює преміальний статус пристрою. Годинник Watch 3 став на 15% легше і тонше попередньої версії, на великому екрані тепер ще простіше побачити потрібну інформацію.

Багато ідей для персоналізації

Вибирайте один з безлічі доступних циферблатів, щоб зробити розумний годинник Galaxy Watch 3 максимально функціональним і привабливим. Створіть індивідуальну комбінацію елементів для розміщення на циферблаті, яка забезпечить вам миттєвий доступ до найбільш затребуваних додатків і актуальної інформації.

Контролюйте якість вашого відпочинку

Дізнавайтеся про свій сон більше, щоб відпочивати краще. Galaxy Watch 3 відстежує ваш сон, розбиваючи його фази, і всі дані заносить у журнал, щоб ви змогли вивчити отримані дані і поліпшити якість свого відпочинку.

Моніторинг здоров'я

Вимірюйте тиск за допомогою інтелектуальної програми Samsung Health Monitor, а також відстежуйте частоту серцевих скорочень, щоб піклуватися про своє здоров'я і не запускати можливі проблеми. Всі отримані дані зберігаються на вашому смартфоні для аналізу і предметного вивчення. Спеціальна функція контролю падіння автоматично фіксує непередбачену ситуацію і відправляє повідомлення обраному вами контакту.

Відстежуйте свій прогрес

Galaxy Watch 3 - це персональний тренер на вашому зап'ясті. До 120 встановлених програм домашніх тренувань дозволять вам підтримувати відмінну спортивну форму. Виводите зображення на екран, щоб тренуватися з максимальною ефективністю і контролювати стан організму під час виконання вправ. Годинник Watch 3 допоможе вам удосконалити техніку бігу: він аналізує ваші рухи і дає рекомендації в режимі реального часу, які зроблять тренування більш продуктивними і безпечними.

Всі додатки на вашому зап'ясті

Навіть коли ваш телефон недоступний, читайте повідомлення і статті, слухайте музику, замовляйте таксі за допомогою модуля GPS і робіть багато іншого. Вибирайте потрібне з величезної кількості додатків, вбудованих в Galaxy Watch 3. Функція «розумної» відповіді сформулює на вибір кілька коротких відповідних повідомлень з урахуванням тематики і аналізу вхідного повідомлення, щоб ви могли підтримати розмову, навіть коли зайняті і не можете дати розгорнуту відповідь.

Музика завжди з вами

Перемикайтеся між пристроями і слухайте улюблені хіти, не перериваючись. Доторкніться до піктограми сервісу Spotify на смартфоні або годиннику, щоб переключити відтворення.

Надійність і довговічність

Galaxy Watch 3 розроблені за військовим стандартом MIL-STD-810G і мають високий показник пиловологозахисту IP68. Стійкість годинника до зовнішніх чинників дозволить вам вести активний спосіб життя в будь-яку погоду.

Характеристики
Основні
Тип годинника
смарт-годинник
Для кого
для дорослих
Серія
Samsung Galaxy Watch 3 45mm
Інтерфейси
Beidou, A-GPS, Bluetooth 5.0, NFC, Wi-Fi, GLONASS, GPS, Galileo
Екран
Матриця
Super AMOLED
Тип дисплею
кольоровий
Діагональ
1.4 "
Роздільна здатність
360 x 360
Живлення
Ємність акумулятора
340 мАг
Час роботи
до 6 днів
Додаткові можливості
Датчики та активності
пульсометр, контроль серцевого ритму (ЕКГ), моніторинг фізичної активності, відстеження сну, оксиметр
Функціональність
повідомлення про виклики, події календаря, електронна пошта, повідомлення про SMS, вхідні дзвінки, прослуховування музики, функція гучного зв'язку, повідомлення соціальних мереж, повідомлення з додатків
Фізичні параметри
Захищеність корпуса
IP68 (повний пилозахист, захист від занурення більше ніж на 1 метр на тривалий час)
Колір ремінця
чорний
Колір корпусу
сірий
Вага
48 г
Технічні
Тип процесора
Exynos 9110
Оперативна пам'ять
1024 Мб
Вбудована пам'ять
8 Гб
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch 3 45mm Silver (SM-R840NZSA)
Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch 3 45mm Silver (SM-R840NZSA)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових