з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Honor Watch ES Meteorite Black (55026052)
Смарт-годинник Honor Watch ES Meteorite Black (55026052)
2 699
СМАРТ-ГОДИННИК HONOR WATCH ES METEORITE BLACK (55026052) 0
СМАРТ-ГОДИННИК HONOR WATCH ES METEORITE BLACK (55026052) 1
СМАРТ-ГОДИННИК HONOR WATCH ES METEORITE BLACK (55026052) 2
СМАРТ-ГОДИННИК HONOR WATCH ES METEORITE BLACK (55026052) 3

Смарт-годинник Honor Watch ES Meteorite Black (55026052)

Код: 296365
В наявності
2 699 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Більше можливостей на твоєму зап'ясті

Прямокутний AMOLED-екран Honor Watch ES з діагоналлю 1,64 дюйма та високою роздільною здатністю 280 × 456 пікселів забезпечує чітке зображення та широкий кут огляду. Автоматичне регулювання яскравості дозволяє краще бачити екран під прямим сонячним промінням, тоді як шість циферблатів-заставок дають свободу у виразі стилю та настрою.

Прокачай свій стиль

Персоналізація теми дозволяє гармонійно поєднувати ваш повсякденний стиль із різноманітними варіантами кольорового оформлення циферблату. На додаток до офіційних тем, у Магазині циферблатів до вашої уваги представлений широкий вибір циферблатів з оригінальним дизайном. Також ви можете створити свою індивідуальну тему, використовуючи будь-яку фотографію з мобільного пристрою.

Вирази свою індивідуальність

Тепер ви можете легко налаштувати на циферблаті важливі віджети. Теми, які мають для вас найбільше значення, такі як погода, пульс, кроки, заряд батареї та інші можуть бути обрані та розташовані в зручному порядку.

Особистий тренер у вашому розпорядженні

Почніть тренування в будь-який час за допомогою Honor Watch ES і позбавтеся необхідності шукати відеозаписи тренувань. Цей годинник підтримує 12 видів тренувань з анімованими підказками, таких як «Тренування на роботі», «Повний комплекс розтяжки», «Тренування м'язів преса», що включають демонстрацію 44 стандартних вправ. Продуктивно використовуйте свій вільний час, кава-брейки або годинник відпочинку у вихідні, щоб підтримувати хорошу фізичну форму з розумним годинником.

96 режимів тренувань

Honor Watch ES надають точні показники тренувань в режимі реального часу для 11 професійних видів спорту, включаючи біг, плавання та їзду на велосипеді. 85 режимів користувача дозволяють вам розкрити свій потенціал, як у заняттях йогою, так і у високоінтенсивних інтервальних тренуваннях. Годинник також здійснює в реальному часі моніторинг вашого пульсу, підрахунок калорій і вимірює тривалість тренування.

Відчуй свій ритм

Завдяки вбудованому датчику GPS, класу водонепроникності 5 ATM, алгоритму розрахунку пульсу та інноваційним датчикам Honor Watch ES ідеально підходять для будь-яких фізичних вправ. З годинником ви можете тренуватися продуктивніше, покращувати показники, отримувати оцінку ефективності тренувань та професійне керівництво в режимі реального часу.

Моніторинг рівня насичення крові киснем

Дуже низький рівень насичення крові киснем (SpO2) може спричинити проблеми зі здоров'ям. Надягніть Honor Watch ES і почніть моніторинг SpO2 одним дотиком. Всього кілька секунд, і годинник покаже точну інформацію. Турбота про себе ніколи не буває зайвою!

Правила здорового сну

Завдяки вимірюванню пульсу та технології HUAWEI TruSleep 2.0 цей годинник здатний точно реєструвати стан сну та аналізувати його якість, а також надавати понад 200 наукових порад щодо покращення якості сну.

Безперервний моніторинг пульсу

Завдяки технології моніторингу пульсу HUAWEI TruSeen 4.0, розумний годинник точно відстежить пульс у режимі реального часу протягом дня, навіть коли ви спите. У разі перевищення допустимого діапазону серцевого ритму годинник вчасно визначить і надішле вам повідомлення. Ваш пульс під контролем.

Стрес під контролем

Технологія HUAWEI TruRelax та алгоритм відстеження стресу протягом усього дня дозволяють ефективно відстежувати рівень стресу, щоб переконатися, чи відчуваєте ви напругу. Коли вам потрібно розслабитися, виконайте дихальні вправи, що рекомендуються годинами.


 

Завжди на зв'язку

Надаючи своєчасні повідомлення про SMS-повідомлення, вхідні дзвінки, події в календарі та повідомлення в соціальних мережах, Honor Watch ES дозволяють вам більше не пропускати важливі події.

Ваш персональний помічник

Ви можете краще керувати відтворенням музики, зробити знімок дистанційно за допомогою камери смартфона або одночасно знайти смартфон за допомогою розумного годинника. Вибирайте функції, які потрібні саме вам: Погода, Будильник, Таймер, Секундомір, Ліхтарик та багато іншого. Тепер все потрібне у вас на зап'ястя.

Характеристики
Основні
Для кого
для дорослих
Серія
Honor Watch ES
Інтерфейси
Bluetooth
Сумісність
iOS, Android
Екран
Форма дисплею
прямокутна
Матриця
AMOLED
Тип дисплею
кольоровий
Діагональ
1.64 "
Роздільна здатність
454 x 280
Живлення
Час роботи
до 10 діб
Додаткові можливості
Датчики та активності
оксиметр, контроль серцевого ритму (ЕКГ), відстеження сну
Функціональність
події календаря, повідомлення про виклики, повідомлення про SMS, повідомлення соціальних мереж
Фізичні параметри
Захищеність корпуса
5 ATM (бризки, дощ, душ і плавання на невеликій глибині)
Розмір корпусу
46 х 30 х 10.7 мм
Колір ремінця
чорний
Вага
21 г
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смарт-годинник Honor Watch ES Meteorite Black (55026052)
Смарт-годинник Honor Watch ES Meteorite Black (55026052)
2 699 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових