з 09:00 до 21:00
Фітнес-браслет Huawei Band 6 Sakura Pink
Фітнес-браслет Huawei Band 6 Sakura Pink
ФІТНЕС-БРАСЛЕТ HUAWEI BAND 6 SAKURA PINK 0
ФІТНЕС-БРАСЛЕТ HUAWEI BAND 6 SAKURA PINK 1
ФІТНЕС-БРАСЛЕТ HUAWEI BAND 6 SAKURA PINK 2

Фітнес-браслет Huawei Band 6 Sakura Pink

Код: 330538
Закінчився
Продано
Опис

Приголомшливий колір

Живіть яскраво з новим HUAWEI Band 6, оснащеним м'яким силіконовим ремінцем в 4 популярних кольорах. Кожен доповнить ваш сучасний стиль, щоб ви виділялися в натовпі або виглядали бездоганно на зустрічі. З вагою всього 18 г Цей браслет практично не відчувається на руці і створює повний комфорт завдяки неймовірно м'якій фактурі.

2 тижні активного моніторингу

Створений для життя на піку, HUAWEI Band 6 тепер працює до 2 тижнів без підзарядки. А це до 14 днів при звичайному використанні і аж до 10 днів в режимі активного моніторингу. А коли потрібно буде терміново його зарядити, то циклу швидкої 5-хвилинної зарядки вистачить для автономної роботи браслета ще до 2 днів. І це з новою технологією магнітної зарядки, яка відкриває новий формат ергономіки.

Контролює стан серця

Нова технологія TruSeen ™ 4.0 ще краще аналізує ритм вашого пульсу. Об'єднуючи потужні оптичні лінзи і розумні алгоритми AI, вона буде постійно контролювати серце, визначаючи ефективність тренувань і критичні навантаження. При цьому ви завжди отримаєте повідомлення в момент уповільнення або почастішання пульсу, щоб було ще простіше стежити за здоров'ям.

Вимірює рівень кисню SpO2

Слідкуйте за своїм самопочуттям 24/7, легко визначаючи навіть найменші коливання SpO2. Тепер фітнес-браслет буде вібрувати на руці, коли визначить проблеми з диханням і критичне зниження рівня кисню в крові. Так буде ще простіше контролювати фізичні навантаження, стежити за якістю відпочинку і самопочуттям в будь-якій ситуації.

Визначає рівень стресу

Керуйте своїм диханням з розумним браслетом HUAWEI Band 6, який допомагає знизити хвилювання. Розроблений на базі технології TruRelax ™ , він точно визначає стан стресу і дає докладні рекомендації по відновленню спокійного ритму. І вже через кілька хвилин дихальних вправ ви зможете заспокоїтися і розслабитися після сильного напруження.

Стежить за якістю сну

Відпочивайте правильно з новою технологією TruSleep ™ 2.0, створеної спеціально для HUAWEI. Вона буде ще краще визначати тривалість і всі фази сну, допомагаючи підвищити якість відпочинку. Точність аналізу тепер покращена до 96.3%, а це означає, що HUAWEI Band 6 тепер визначає тривалість глибокого, неглибокого, швидкого і денного сну, які впливають на стан бадьорості. Отримуйте кращі рекомендації по виробленню регулярних звичок сну і зберігайте енергійність для нових відкриттів.

Відстежує жіночі цикли

Новий HUAWEI Band 6 тепер стежить за жіночим здоров'ям, а це означає, що ви зможете все тримати під контролем. Залишайтеся в курсі всіх періодів циклу і точно плануйте свій графік зустрічей і тренувань для кожного тижня.

Мотивація на межі

Слідкуйте за своїм прогресом по кольоровим кільцям активності, які відображають кількість кроків, тривалість навантажень і рівень фізичного навантаження протягом дня. Ставте нові цілі і вдосконалюйтеся разом з HUAWEI Band 6, який завжди мотивує до більшого.

Ваш персональний тренер

Тренуйтеся так, як ви любите, з новим браслетом HUAWEI Band 6, який підтримує 96 режимів активності. Виходите ви на пробіжку, займаєтеся велоспортом, плаванням або боксом – він точно визначить ефективність будь-якого тренування і виведе на зап'ясті тривалість вправ, кількість спалених калорій і частоту пульсу. Тепер ви зможете легко відстежити свій прогрес і ставити нові цілі на шляху до своїх досягнень.

У ритмі вашого дня

Занурюйтеся в спорт і контролюйте все на зап'ясті з розумним фітнес-браслетом HUAWEI Band 6. Тепер він стане ідеальною парою для вашого телефону, відображаючи всі повідомлення про вхідні дзвінки та повідомлення месенджерів. При цьому ви завжди будете в курсі погоди, зможете управляти музикою в плейлисті і навіть робити фотографії прямо з екрану вашого фітнес-браслета.

Характеристики
Основні
Для кого
для жінок
Серія
Huawei Band 6
Сумісність
iOS, Android
Інтерфейси
Bluetooth 5.0
Екран
Тип дисплей
кольоровий
Матриця
AMOLED
Додаткові властивості
Датчики та активності
контроль серцевого ритму (ЕКГ), пульсоксиметр (кисень), відстеження сну, крокомір
Функціональність
повідомлення про вхідні події
Живлення
Час автономної роботи
до 7 діб
Фізичні параметри
Колір
рожевий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Фітнес-браслет Huawei Band 6 Sakura Pink
Фітнес-браслет Huawei Band 6 Sakura Pink
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових