з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Garmin Venu 2S Slate Bezel with Graphite Case and Silicone Band
Смарт-годинник Garmin Venu 2S Slate Bezel with Graphite Case and Silicone Band
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN VENU 2S SLATE BEZEL WITH GRAPHITE CASE AND SILICONE BAND 0
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN VENU 2S SLATE BEZEL WITH GRAPHITE CASE AND SILICONE BAND 1
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN VENU 2S SLATE BEZEL WITH GRAPHITE CASE AND SILICONE BAND 2
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN VENU 2S SLATE BEZEL WITH GRAPHITE CASE AND SILICONE BAND 3
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN VENU 2S SLATE BEZEL WITH GRAPHITE CASE AND SILICONE BAND 4
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN VENU 2S SLATE BEZEL WITH GRAPHITE CASE AND SILICONE BAND 5
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN VENU 2S SLATE BEZEL WITH GRAPHITE CASE AND SILICONE BAND 6
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN VENU 2S SLATE BEZEL WITH GRAPHITE CASE AND SILICONE BAND 7

Смарт-годинник Garmin Venu 2S Slate Bezel with Graphite Case and Silicone Band

Код: 335405
Закінчився
Продано
Обраний колір: Slate
Опис

РОЗУМ І ТІЛО-ПОВ'ЯЗАНІ ГАРМІНОМ

Коли живеш здоровим, живеш краще. Ці розумні годинники з GPS мають розширені функції моніторингу здоров'я та фітнесу, які допоможуть вам краще зрозуміти, що відбувається всередині вашого тіла.

Нові функції годинника Venu 2 Plus:

  • Підтримка голосового помічника
  • Вбудований динамік та мікрофон для здійснення голосових викликів

Телефонні дзвінки прямо з годинника

Пропустили важливий дзвінок, бо не встигли витягти телефон із сумочки? Такого більше не повторити. При підключенні пристрою до сумісного смартфону ви зможете передавати та приймати телефонні дзвінки прямо з годинника.

Запитайте вашого голосового помічника

Руки зайняті? Ніяких проблем. Використовуйте голосовий помічник вашого парного смартфона (Siri, Google Assistant або Bixby) через Venu® 2 Plus для створення текстових повідомлень та відповіді на них, завдання запитань і навіть управління сумісними пристроями «розумний дім».

Функція Health Snapshot TM

Запишіть 2-хвилинну сесію для отримання основних статистичних даних, включаючи частоту пульсу, варіабельність частоти пульсу, пульсоксиметрію, дихання та стрес. Потім створіть звіт із цими даними для можливості передачі інформації через програму Garmin Connect TM на сумісному смартфоні.

Монітор енергії Body Battery TM

Переглядайте рівні енергії вашого організму протягом дня для визначення найкращого часу для активності та відпочинку.

Пульсоксиметр

За допомогою пульсоксиметра можна дізнаватись рівень насичення крові киснем у будь-який момент часу протягом дня або під час сну. Таким чином, ви знатимете, наскільки добре організм засвоює кисень.

Стеження за стресом

Дізнайтесь, яким був ваш день: спокійним, збалансованим чи повним стресу. Годинник навіть запропонує вам виконати коротку розслаблюючу дихальну вправу, якщо ваш рівень стресу занадто високий.

Відстеження жіночого здоров'я

Використовуйте програму Garmin Connect для відстеження менструального циклу або вагітності. Записуйте симптоми, отримуйте рекомендації щодо вправ та харчування тощо. Програма «Відстеження жіночого здоров'я» дозволяє переглядати та записувати інформацію безпосередньо за допомогою годинника.

Відстеження водного балансу

Записуйте кількість рідини, випитої протягом дня. Ви можете також встановити автоматичну мету по водному балансу, яка коригуватиметься в залежності від кількості поту, що виділяється під час занять.

Стеження за диханням

Дізнайтеся, як ви дихаєте протягом дня, під час сну, при виконанні дихальних вправ і занять йогою або під час сесії для отримання коротких даних здоров'я “Health Snapshot”.

Бали сну та розширене спостереження за сном

Отримуйте бали, що відображають якість вашого сну, та рекомендації щодо покращення сну. Пристрій дозволяє відслідковувати різні фази сну, а також частоту пульсу, рівень стресу, пульсоксиметрію та дихання.

Пульсометр на зап'ясті

Годинник безперервно вимірює частоту пульсу і видає попередження при отриманні занадто високих або низьких показань у стані спокою. Крім того, пульсометр дозволяє визначити рівень інтенсивності ваших занять (навіть під час плавання).

Дихальні вправи

Ви можете виконати дихальну вправу, щоб розслабитись або зосередитися. При цьому годинник відстежує рівень стресу і частоту дихання, дозволяючи вам дізнатися більше про те, як ви дихаєте.

Спортивний вік

Ця функція використовує реальний вік, кількість хвилин щотижневих інтенсивних занять, частоту пульсу в стані спокою та індекс маси тіла (BMI) або відсоток тілесного жиру 4 для оцінки того, чи є ваше тіло молодшим або старшим за ваш вік. Можна отримувати поради щодо зниження спортивного віку.

Анімовані екранні тренування

Годинник поставляється з передзавантаженими наочними анімованими тренуваннями для йоги, пілатесу, кардіо, силових тренувань та високоінтенсивних інтервальних тренувань (HIIT). Додаткові тренування можна завантажити із програми Garmin Connect.

Вбудовані спортивні програми

Слідкуйте за всіма заняттями за допомогою більш ніж 25 спортивних програм з використанням GPS та закритих приміщень, включаючи ходьбу, біг, велоспорт, плавання у басейні, гольф та інше.

Удосконалені силові тренування

Тепер цей профіль занять пропонує більше можливостей, включаючи особисті рекорди та графічні зображення із зазначенням залучених груп м'язів.

Тренування HIIT

Використовуйте цей новий профіль занять з різними таймерами для відстеження високоінтенсивних інтервальних тренувань (HIIT), включаючи AMRAP, EMOM, Tabata та тренування користувача. Задавайте кількість повторів, інтервали навантаження/відпочинку та інше.

Створення тренувань

Використовуючи більше 1600 різних вправ, ви можете створювати власні тренування у програмі Garmin Connect. Потім завантажуйте тренування на годинник.

Garmin Coach

Годинник пропонує скористатися особистим біговим тренером, який допоможе вам підготуватися до дистанції 5 км, 10 км або півмарафону.

Хвилини інтенсивних занять

Ми оновили функцію «Хвилини інтенсивних занять», щоб ви могли визначити, коли і під час якого заняття нараховані ці хвилини. Можна навіть переглядати цю інформацію як поля даних під час хронометрованих занять.

Оповіщення від смартфона

Отримуйте електронні листи, текстові повідомлення та попередження прямо на екрані годинника при поєднанні з сумісним смартфоном. Користувачі телефонів Android TM також можуть надсилати швидкі попередньо написані текстові відповіді або відповідати голосом.

Музика

Завантажуйте пісні та плейлисти з ваших облікових записів Spotify, Deezer або Amazon Music (може знадобитися передплата). Для прослуховування музики без телефону використовуйте бездротові навушники.

Функції безпеки та стеження

Якщо вам потрібна допомога, можна легко надіслати повідомлення з поточними координатами заздалегідь вибраним контактам; при цьому потрібне пару 5 між годинником і сумісним смартфоном. Також можна призначити контакт для екстреного зв'язку (наприклад, місцеву рятувальну службу) для дзвінків за допомогою годинника.

Безконтактні платежі Garmin Pay TM

Система безконтактних платежів Garmin Pay за допомогою провайдерів-учасників дозволяє швидко та зручно оплачувати покупки та проїзд у деяких системах транспорту.

Магазин Connect IQ

Додайте на сполучені години циферблати, поля даних та програми, використовуючи програму Connect IQ Store на сумісному смартфоні.

Синхронізація з Garmin Connect

За допомогою програми Garmin Connect можна переглядати інформацію про здоров'я та спорт. Крім того, ви можете взаємодіяти з онлайновою спортивною спільнотою, призначеною для спілкування, змагання та обміну даними.

Період роботи батареї та швидка підзарядка

Заряду батареї вистачає до 9 днів у режимі смарт-годин, до 24 годин у режимі GPS та до 8 годин у режимі GPS з музикою. Заряджання протягом 10 хвилин додає до 1 дня роботи в режимі смарт-годинника або 1 годину в режимі GPS з музикою.

Економічний режим батареї

Використовуйте це налаштування для отримання максимального періоду роботи від батареї вашого смарт-годинника.

Водонепроникність

Годинник має водонепроникність до 5 АТМ, що дозволяє не знімати пристрій у басейні, душі або косметичному салоні.

Характеристики
Основні
Тип годинника
спортивний годинник
Для кого
для дорослих
Серія
Garmin Venu 2S
Інтерфейси
GLONASS, Wi-Fi, ANT +, Bluetooth, GPS
Сумісність
iOS, Android
Екран
Форма дисплею
кругла
Матриця
AMOLED
Тип дисплею
кольоровий
Роздільна здатність
360 x 360
Живлення
Час роботи
режим gps + музика: до 7 годин, режим смарт-годинника: до 10 діб, режим gps без музики: до 19 годин
Додаткові можливості
Датчики та активності
контроль серцевого ритму (ЕКГ), альтиметр, відстеження сну, пульсоксиметр (кисень), пульсометр
Функціональність
повідомлення про виклики, повідомлення про SMS, вбудований плеєр, повідомлення з додатків
Спортивні режими
веслування в приміщенні, боулдерінг, лазіння по підлозі, скелелазіння, сходинки, велосипед, еліптичні тренування, дихальна гімнастика, серфінг, кардіо, пілатес, сноуборд, силові, йога, катання на лижах
Особливості
компас
Фізичні параметри
Захищеність корпуса
5 ATM (бризки, дощ, душ і плавання на невеликій глибині)
Розмір корпусу
40.4 х 40.4 х 12.1 мм
Колір ремінця
чорний
Вага
38.2 г
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смарт-годинник Garmin Venu 2S Slate Bezel with Graphite Case and Silicone Band
Смарт-годинник Garmin Venu 2S Slate Bezel with Graphite Case and Silicone Band
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових