з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Xiaomi Amazfit Bip S Lite Charcoal Black (711174)
Смарт-годинник Xiaomi Amazfit Bip S Lite Charcoal Black (711174)
СМАРТ-ГОДИННИК XIAOMI AMAZFIT BIP S LITE CHARCOAL BLACK (711174) 0
СМАРТ-ГОДИННИК XIAOMI AMAZFIT BIP S LITE CHARCOAL BLACK (711174) 1

Смарт-годинник Xiaomi Amazfit Bip S Lite Charcoal Black (711174)

Код: 347138
Закінчився
Продано
Опис

Заряду вистачить на місяць
Смарт-годинник Amazfit BipS Lite обладнаний високоємним акумулятором і підтримує ексклюзивні технології ефективного енергоспоживання, які забезпечують неймовірно тривалий час автономної роботи. Ви зможете користуватися пристроєм до 30 днів без підзаряджання за стандартного набору активних функцій. Вирушаючи у відпустку або відрядження, ви можете сміливо залишати зарядку вдома.

Ідеальний годинник для комфортного носіння
Amazfit BipS Lite разом із ремінцем важить усього 30 г. Уже за кілька хвилин ви перестанете відчувати годинник на руці під час носіння. М'який і міцний силіконовий браслет стійкий до забруднень. Ремінець не натирає шкіру, він делікатно та надійно фіксує годинник на зап'ястку.

Трансфлективний дисплей
На завжди активному кольоровому трансфлективному дисплеї будь-яка інформація легко сприймається з одного погляду. Годинник ідеально підходить для занять спортом на вулиці, він виводить яскраву та чітку картинку, яка легко читається навіть на яскравому сонці. У разі недостатнього освітлення ви можете скористатися підсвічуванням екрана.

Бути унікальним — це модно
Вибирайте будь-який циферблат зі 150+ варіантів для завантаження в застосунку, щоб зробити свій розумний годинник яскравим, стильним, креативним.

Не забувайте про спорт
З годинником Amazfit BipS Lite вам буде легше стежити за своїм спортивним прогресом. Годинник підтримує 8 спортивних режимів, вимірюючи швидкість, відстань і частоту серцевих скорочень під час тренувань. Водозахист корпусу 5 АТМ дає змогу плавати в прісній воді, не знімаючи годинника.

Цілодобовий контроль серцевого ритму
Для моніторингу серцевого ритму в Amazfit BipS Lite інтегрований сучасний оптичний датчик BioTracker PPG, зона зондування якого втричі більша, а сила світлодіода всемеро вища, ніж у аналогічних датчиків попереднього покоління. Точність вимірювання датчика підвищилася до 98% у разі істотного зниження енергоспоживання. Amazfit ідеально підходить для спостережень у режимі 24/7.

Система оцінки здоров'я huami-PAI
Комплексна система huami-PAI пропонує інноваційний підхід до питання оцінки здоров'я, який ґрунтується на збиранні інформації, її аналізі та виведення результатів у зручному для розуміння форматі. PAI всебічно вивчає вплив фізичної активності на ваше самопочуття й допомагає вести здоровий спосіб життя.

Здоровий сон для здорового життя
Amazfit BipS Lite визначають фази сну та їхню тривалість, щоб ви мали повну інформацію і виробили корисні звички, які допомагають підвищити якість нічного відпочинку.

Безліч корисних функцій на вашому зап'ястку
Смарт-годинник Amazfit BipS Lite виводить якість вашого життя на новий рівень. Керуйте музикою на смартфоні прямо з екрана годинника. Повідомлення і сповіщення, отримані на смартфон, показуватимуться на екрані Amazfit. Про вхідний дзвінок годинник повідомить вібрацією, він нагадає вам, що час зробити розминку. Дізнавайтеся про прогноз погоди, встановлюйте будильник і нагадування, користуючись розумним годинником на вашому зап'ястку.

Характеристики
Основні
Серія
Amazfit Bip S
Інтерфейси
Bluetooth 5.0, Bluetooth
Екран
Діагональ
1.28"
Живлення
Час роботи
до 90 діб, до 30 днів
Додаткові можливості
Датчики та активності
контроль серцевого ритму (ЕКГ), акселерометр, лічильник калорій, оксиметр, відстеження сну
Функціональність
повідомлення соціальних мереж, повідомлення про SMS, повідомлення про виклики
Фізичні параметри
Колір ремінця
чорний
Вага
30 г
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смарт-годинник Xiaomi Amazfit Bip S Lite Charcoal Black (711174)
Смарт-годинник Xiaomi Amazfit Bip S Lite Charcoal Black (711174)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових