з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Blackview R3 Pro
Смарт-годинник Blackview R3 Pro
СМАРТ-ГОДИННИК BLACKVIEW R3 PRO 0
СМАРТ-ГОДИННИК BLACKVIEW R3 PRO 1

Смарт-годинник Blackview R3 Pro

Код: 550613
Закінчився
Продано
Обраний колір: Picture
Опис

Розумний годинник Blackview R3 - функціональний пристрій для відстеження показників вашого життя. Візьми своє здоров'я під контроль! Смарт-годинник Blackview зі змінним браслетом, підключається до смартфону, має 12 спорт режимів, ідеально підходить для автоматичного відстеження кроків (кроків), рівня кисню в крові, спалених калорій і пройдених кілометрів. 1,3-дюймовий РК-екран даного фітнес-браслету зроблений за технологією TFT і став ще більш чітким на сонці, підтримує циферблати, що настроюються, щоб зробити ваш годинник по-справжньому індивідуальним і унікальним.

Особливості

Наручний смарт-годинник відстежує пульс, кисень у крові та якість сну. Вбудований удосконалений датчик ЧСС дозволяє вимірювати частоту серцевих скорочень у реальному часі, і з більшою точністю відстежувати рівень кисню в крові (немедичний пульсоксиметр). Датчик ЧСС також може забезпечити всебічний аналіз якості сну (глибокий сон, легкий сон і час пробудження). Це може допомогти вам зрозуміти своє здоров'я та внести розумні корективи у свій спосіб життя.

Інтелектуальні нагадування

Отримуйте повідомлення про ваші дзвінки на смарт-браслет, а також текстові повідомлення та повідомлення в режимі реального часу, включаючи Facebook, Twitter, lnstagram, WhatsApp та інші. Це гарантує, що ви ніколи не пропустите жодного важливого повідомлення, навіть коли ви не маєте доступу до свого телефону (Android / IPhone). Він також має інші чудові функції, такі як попередження про тривалий сидячий стан, будильник, секундомір, управління музикою і т. д., щоб задовольнити ваші повсякденні потреби. Відмінна нагода організувати своє життя!

Крутий подарунок

Оптимальний вибір як подарунок на день народження або інше свято для чоловіків, жінок та дітей. Завдяки основному функціоналу і міцності виконання будуть відмінним вибором як дитячий смарт-годин. Широкий функціонал та бюджетна ціна роблять їх чудовою заміною apple watch для людей, які дбають про своє здоров'я, але не женуться за дорогими брендами.

Автономність

Довгий час автономної роботи та водонепроникний фітнес-годинник 5ATМ. Розумний годинник Blackview має відмінний захист від води: водонепроникність 5ATM (краще, ніж IP68). Ви можете носити їх, не турбуючись, коли миєте руки, приймаєте душ або плаваєте (Примітка: будь ласка, не використовуйте годинник в умовах високої температури). Фітнес годинник сумісний зі смартфонами, що використовують iOS 9.0/Android 6.0 або вище та Bluetooth 5.0 або вище. Насолоджуйтесь до 30 днів роботи пристрою в режимі очікування, лише за 2 години заряджання!

Характеристики
Основні
Тип годинника
смарт-годинник
Для кого
для чоловіків
Серія
Blackview R3 Pro
Інтерфейси
Bluetooth
Сумісність
iOS, Android
Екран
Форма дисплею
прямокутна
Матриця
TFT
Діагональ
1.54 "
Живлення
Час роботи
до 7 днів
Додаткові можливості
Датчики та активності
контроль серцевого ритму (ЕКГ), лічильник калорій, пульсометр, акселерометр
Функціональність
події календаря, повідомлення про виклики, повідомлення про SMS, повідомлення соціальних мереж
Спортивні режими
футбол, ходьба, біг, велосипед і т.д., плавання, баскетбол, бадмінтон, стрибки на скакалці
Фізичні параметри
Захищеність корпуса
5 ATM (бризки, дощ, душ і плавання на невеликій глибині)
Колір ремінця
чорний
Вага
38 г
Технічні
Тип процесора
Realtek 8762C
Оперативна пам'ять
64 Мб
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смарт-годинник Blackview R3 Pro
Смарт-годинник Blackview R3 Pro
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових