з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Garmin HRM-Swim Forerunner 45s Black
Смарт-годинник Garmin HRM-Swim Forerunner 45s Black
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN HRM-SWIM FORERUNNER 45S BLACK 0
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN HRM-SWIM FORERUNNER 45S BLACK 1
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN HRM-SWIM FORERUNNER 45S BLACK 2
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN HRM-SWIM FORERUNNER 45S BLACK 3
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN HRM-SWIM FORERUNNER 45S BLACK 4
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN HRM-SWIM FORERUNNER 45S BLACK 5
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN HRM-SWIM FORERUNNER 45S BLACK 6
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN HRM-SWIM FORERUNNER 45S BLACK 7
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN HRM-SWIM FORERUNNER 45S BLACK 8

Смарт-годинник Garmin HRM-Swim Forerunner 45s Black

Код: 578821
Закінчився
Продано
Опис

GARMIN Forerunner 45s Black Forerunner 45S – це бігові годинник зменшеного розміру з GPS-приймачем, які включають всі функції для бігу в легкому і компактному корпусі, призначеному для постійного носіння. Прилад вимірює вашу частоту пульсу на зап'ясті з допомогою сучасної технології GPS-приймач відстежує темп, відстань, інтервали та інші дані Батарея годин забезпечує до 7 днів роботи без заряджання Адаптивні безкоштовні плани тренувань Garmin Coach Монітор енергії Body Battery Розроблено для бігунів Легкі та зручні години не будуть заважати вашим біговим тренуванням.

Легкі і спортивні матеріали Силіконові ремінці, стійкі до поту, не натирають шкіру зап'ястя. Garmin Coach Ця функція включає рекомендації від експертів і безкоштовні тренувальні плани, які підлаштовуються під вас і ваші цілі. Тренування синхронізуються прямо на пристрій. Вбудовані спортивні програми, Щоб ви могли урізноманітнити спортивні заняття, години пропонують профілі для велоспорту, плавання в басейні, занять на біговій доріжці, бігу по стадіону, занять на еліптичних тренажерах, кардіотренувань, йоги і т. д. Пульсометр на зап'ясті Годинник постійно вимірюють дані частоти пульсу, а також видають попередження при надто високій або низькій частоті пульсу в стані спокою.

Пульсометр дозволяє оцінити інтенсивність ваших зусиль під час занять. Вбудований GPS-приймач Відстежуйте маршрути ваших пробіжок і отримуйте точні дані, включаючи відстань, темп та інтервали. Період роботи батареї Займайтеся бігом в своє задоволення і не турбуйтеся про батарею. Прилад забезпечує до 7 днів роботи в режимі смарт-годин до 13 годин в режимі GPS. Відстеження рівня стресу Дізнайтеся, яким був ваш день: спокійним, збалансованим або повним стресу. Нагадування про відпочинок запропонують вам виконати короткий дихальна вправа.

Монітор енергії Body Battery Відстежуйте рівні енергії вашого організму, щоб визначати кращий час для занять та відпочинку. Відстеження активності де б ви не знаходилися, Forerunner 45S відстежує кількість кроків, хвилини інтенсивних занять та інше. Оповіщення від смартфона Отримуйте електронні листи, текстові повідомлення і попередження прямо на екрані годин при сполученні з сумісним смартфоном.

Функції безпеки та відстеження Якщо ви не відчуваєте себе в безпеці, або якщо годинник зареєстрував інцидент, функції «Допомога» та «Виявлення аварій» передадуть ваше місце розташування контактам для екстреного зв'язку. Підключіть IQ Store Завантажте додаткові набори, поля даних, програми та віджети з магазину Connect IQ. Пристрій забезпечує простий контроль над музикою на телефоні, так що ви можете перейти до наступної пісні, не втрачаючи ритму роботи.

Синхронізація з Garmin Connect Передавайте заняття в додаток Garmin Connect для взаємодії з онлайновим спортивним співтовариством, учасники якого можуть спілкуватися, змагатися і навіть ділитися своїми тріумфами в соціальних мережах.

Характеристики
Основні
Для кого
для дорослих
Серія
Garmin Forerunner 45s
Інтерфейси
Bluetooth, NFC, Wi-Fi, GPS
Сумісність
Android
Комплектація
смарт-годинник, документація, кабель живлення/передачі даних
Екран
Форма дисплею
кругла
Матриця
MIP
Діагональ
1.04 "
Роздільна здатність
208 x 208
Сенсорний дисплей
без сенсора
Живлення
Час роботи
в режиме gps: до 13 часов. в режиме часов: до 7 дней
Додаткові можливості
Датчики та активності
контроль серцевого ритму (ЕКГ), крокомір
Функціональність
вбудований плеєр, повідомлення про вхідні події
Особливості
будильниккерування музикою
Фізичні параметри
Захищеність корпуса
5 ATM (бризки, дощ, душ і плавання на невеликій глибині)
Розмір корпусу
39.5 x 39.5 x 11.4 мм
Матеріал ремінця
силікон
Колір ремінця
чорний
Колір корпусу
чорний
Вага
32 г
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смарт-годинник Garmin HRM-Swim Forerunner 45s Black
Смарт-годинник Garmin HRM-Swim Forerunner 45s Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових