з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Mibro Lite Black (XPAW004)
Смарт-годинник Mibro Lite Black (XPAW004)
СМАРТ-ГОДИННИК MIBRO LITE BLACK (XPAW004) 0
СМАРТ-ГОДИННИК MIBRO LITE BLACK (XPAW004) 1
СМАРТ-ГОДИННИК MIBRO LITE BLACK (XPAW004) 2
СМАРТ-ГОДИННИК MIBRO LITE BLACK (XPAW004) 3
СМАРТ-ГОДИННИК MIBRO LITE BLACK (XPAW004) 4
Смарт-годинник Mibro Lite Black (XPAW004) 5

Смарт-годинник Mibro Lite Black (XPAW004)

Код: 638694
Закінчився
Продано
Опис

Все, що вам потрібно

Використовуйте весь потенціал техніки, яка готова працювати для вас, на вас та замість вас. Смарт-годинник Mibro Lite – це універсальний помічник на зап'ясті, який об'єднав функції асистента, тренера і доктора. Сенсорний Amoled HD-екран, моніторинг вашої активності вдень і під час сну, ультратонкий корпус – перед вами девайс, що має стильну зовнішню оболонку та функціонал, що має попит. Усього кілька дотиків – і його зовнішність змінюється. Як і набір віджетів на екрані. Погодьтеся, це ефектно та просто.

Пориньте у світ кольору

Ще більше яскравих барв та повний реалізм передачі картинки. Все це на екрані з матрицею AMOLED розміром 1.3”. Підсвічування кожного пікселя дозволить точно передати його колірний код, що допоможе якісно відобразити відтінок. Яскраве зображення гарантоване за будь-якого рівня освітлення. Обтічне скло 2.5D надає корпусу ще більше витонченості.

Ультратонкий формат

Перед вами техніка, що не тільки функціональна, а й гарна. Розумний годинник з дисплеєм товщиною 9.8 мм виглядає дуже витончено. За рахунок округлених граней візуально він ще тонший, ніж аналоги не в склі 2.5D. Важить конструкція всього 48 г. Поверхні дисплею та ремінця дуже приємні на дотик. На зап'ясті девайс не відчувається, за рахунок чого ви не відчуєте дискомфорту при тривалому носінні.

Завжди актуальний дизайн

Однією з корисних властивостей Mibro Lite є можливість кастомізувати дизайн інтерфейсу під себе. У вашому розпорядженні вже цілий набір циферблатів, якими можна підкреслити свій стиль, продемонструвати певний меседж, згрупувати потрібні функції, забезпечивши до них швидкий доступ. Це зручно і весело, чи не так?

15 форм спортивної активності

Щоденні заняття спортом будуть набагато ефективнішими, якщо ви під'єднаєте до них широкі можливості смарт-годинника. За рахунок того, що в арсеналі техніки закріплено 15 спортивних програм, кожен користувач зможе якісно будувати свою власну та відстежувати прогрес. Ходьба, йога, футбол, силові, теніс, трекінг – ви точно знайдете те, що до вподоби.

Тримає заряд до 40 днів

Незважаючи на скромний розмір, техніка має напрочуд потужний акумулятор. Хто б міг подумати, що всередині ховається батарея, яка забезпечує до 10 днів роботи у звичайному режимі та понад 40 – у базовому. Останній формат передбачає економне використання функцій без підключення до програми. Втім, навіть цього достатньо, щоб задовольнити основні запити.

Не бійтеся води, як не боїться годинник

Досить цуратися освіжаючої прохолодної гладі – адже розумний годинник Mibro Lite дозволяє зробити занурення без жодних побоювань. Захист корпусу за стандартом IP68 гарантує, що пристрій витримає перебування під водою (за винятком особливо глибоких занурень та активної підводної діяльності), струмені крану та душу, плавання в басейні. Не варто занурюватися у воду високої температури та піддавати годинник ризику, підставляючи під струмені високого тиску.

Кожен стукіт вашого серця

Максимум турботи – точний контроль. Щоб ви були в курсі особливостей власного серцебиття, девайс бере на себе функції моніторингу цього показника. Крім цього, ви дізнаєтеся рівень кисню в крові, зможете зрозуміти, що впливає на сон, а також вловити момент, коли рівень стресу зашкалює, і настав час відпочити.

Ідеальний тандем

На додаток до смарт-годинника йде застосунок Mibro Fit. Він значно розширює функціонал і дає доступ до всіх опцій, закладених у девайс. Отримайте повний звіт про тренування, вивчіть дані свого здоров'я, налаштуйте техніку так, як вам зручно. Відчуйте свободу та можливість обирати найкраще для себе.

Характеристики
Основні
Для кого
для дорослих
Серія
Xiaomi Mibro Lite
Інтерфейси
Bluetooth
Сумісність
iOS, Android
Екран
Форма дисплею
кругла
Матриця
AMOLED
Діагональ
1.3 "
Роздільна здатність
360 х 320
Живлення
Час роботи
до 10 діб
Додаткові можливості
Датчики та активності
контроль серцевого ритму (ЕКГ), оксиметр, відстеження сну
Функціональність
електронна пошта, повідомлення соціальних мереж, події календаря, повідомлення про вхідні події, повідомлення про SMS, повідомлення про виклики, повідомлення з додатків
Фізичні параметри
Захищеність корпуса
IP68 (повний пилозахист, захист від занурення більше ніж на 1 метр на тривалий час)
Матеріал корпусу
пластик, метал, силікон
Колір ремінця
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смарт-годинник Mibro Lite Black (XPAW004)
Смарт-годинник Mibro Lite Black (XPAW004)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових