з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Garmin Instinct 2S (010-02563-00) Graphite
Смарт-годинник Garmin Instinct 2S (010-02563-00) Graphite
9 999
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN INSTINCT 2S (010-02563-00) GRAPHITE 0
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN INSTINCT 2S (010-02563-00) GRAPHITE 1
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN INSTINCT 2S (010-02563-00) GRAPHITE 2
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN INSTINCT 2S (010-02563-00) GRAPHITE 3
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN INSTINCT 2S (010-02563-00) GRAPHITE 4

Смарт-годинник Garmin Instinct 2S (010-02563-00) Graphite

Код: 691305
В наявності
9 999 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

GPS-годинник для маленького зап’ястя Garmin Instinct 2S настільки міцний та надійний, що може відслідковувати вас де завгодно, і настільки унікальний, що відповідає вашому стилю.

  • Годинник міцний, тому не стримуйте себе.
  • Вбудовані 3-осьовий компас та барометричний альтиметр, підтримка систем глобальної навігації (GPS, GLONASS та Galileo) для забезпечення надійного зв'язку у складних місцях.
  • Залишайтесь на зв'язку завдяки смарт повідомленням та автоматичному завантаженню даних в Garmin Connect.
  • Тренуйтеся розумніше з вбудованими спортивними профілями прямо на вашому зап'ясті.
  • Зрозумійте своє тіло краще за допомогою цілодобового моніторингу здоров'я.
  • До 21 дня роботи в режимі смарт-годинника.

Створений для витривалості

Цей міцний годинник витримує занурення у воду на глибину до 100 метрів, має стійкість до перепадів температур та ударів. Армований волокном полімерний корпус та хімічно зміцнене, стійке до подряпин скло додають надійності цій версії смарт-годинника.

Підкресліть свій стиль

Сміливі кольори, висококонтрастні дисплеї та варіанти розміру годинників серії Instinct 2 дозволять вам підкреслити свою індивідуальність та вишуканий стиль.

Багатосмуговий приймач супутникових систем (GNSS)

Отримайте доступ до кількох глобальних навігаційних супутникових систем (GPS, GLONASS і Galileo). Використання кількох частот, що передаються навігаційними супутниками, дозволяє покращити точність позиціювання в місцях, де сигнали GNSS відбиваються, слабкі або зазвичай не проникають.

Датчики ABC

Годинники пропонують комплект датчиків ABC для навігації, включаючи альтиметр для вимірювання висоти, барометр для спостереження за погодою та тривісний електронний компас.

Функція TracBack

Ця функція допоможе вам повернутися до вихідної точки, слідуючи за тим же маршрутом.

Смарт-нотифікації

Отримуйте електронні листи, SMS, повідомлення від різноманітних додатків і месенджерів прямо на годинник при сполученні з сумісним смартфоном.

Магазин CONNECT IQ

Завантажуйте циферблати, поля даних, додатки та віджети з магазину Connect IQ Store на сумісний смартфон, а потім синхронізуйте з годинником.

Функції безпеки та стеження

Якщо ви не відчуваєте себе у безпеці, або якщо годинник зареєстрував аварію, функції допомоги та визначення аварій передадуть ваші координати контактам для екстрених ситуацій.

Вбудовані спортивні додатки

Використовуйте попередньо завантажені профілі активності для бігу, їзди на велосипеді, плавання, силових тренувань, скелелазіння в закритих приміщеннях, віртуального бігу, гольфу, йоги тощо.

Тренування HIIT

Цей профіль активності відстежує високоінтенсивні інтервальні тренування, включаючи AMRAP, EMOM, Tabata та вправи, введені вручну. Ви можете встановити кількість раундів, інтервали вправ/відпочинку тощо.

Показник продуктивності VO2 max

Ваші тренування можуть стати більш продуманими з показником VO2 max, який допомагає вам оцінити свої фізичні можливості. Значення VO2 max коригується та враховує зміни у вашому стані, спричинені спекою чи умовами високогір'я.

Щоденні рекомендовані тренування

Отримуйте щоденні рекомендації для бігових та велотренувань на основі вашого поточного тренувального навантаження та стану тренованості.

Рекомендації по відновленню

Після кожного тренування час відновлення дає вам знати, коли ви будете готові до наступного важкого тренування. Враховується навіть інтенсивність тренувань і такі фактори, як стрес, щоденна активність і сон.

MTB динаміка

Відстежуйте деталі кожної поїздки за допомогою спеціальних метрик для гірських велосипедів, а також показників Grit™ і Flow™, які оцінюють складність траси та плавність спуску. Таким чином, ви отримуєте кількісні значення, з якими можна порівнювати свої майбутні результати.

Пульсометр на зап'ясті

Годинник постійно вимірює частоту вашого пульсу і видає попередження, якщо у стані спокою частота пульсу стає занадто високою або низькою. Крім того, пульсометр допомагає визначити навантаження під час занять спортом.

Стеження за рівнем стресу

Дізнайтесь, яким був ваш день: спокійним, збалансованим чи стресовим. При підвищеному рівні стресу, викликаному фізичними або емоційними чинниками, годинник нагадає про необхідність розслабитись та запропонує виконати короткі дихальні вправи, таким чином, ви зможете вчасно зняти напругу.

Оцінка сну та розширений моніторинг сну

Отримайте повний аналіз фаз легкого, глибокого та швидкого сну. Для повної інформації використовуйте спеціальний віджет, за допомогою якого можна переглядати бали сну та рекомендації щодо його покращення.

Моніторинг енергії Body Battery

Оптимізуйте енергетичні ресурси у вашому організмі, використовуючи дані варіабельності серцевого ритму, стресу, сну та інші. Дана функція допомагає вам краще розуміти, коли ваш організм готовий до активності, а коли краще відпочити.

Пульсоксиметр Pulse Ox

Датчик Pulse Ox вимірює рівень насичення крові киснем у будь-який момент дня або під час сну, допомагаючи вам зрозуміти, як добре ваш організм його засвоює. Щоб визначити якість засвоєння кисню вашим організмом пульсоксиметр посилає світлові промені на ваше зап'ястя.

Фітнес вік

Ця функція використовує ваш реальний вік, тривалість щотижневих активних занять, частоту пульсу в стані спокою та BMI (індекс маси тіла) або відсоток тілесного жиру, щоб визначити, чи є ваше тіло молодшим або старшим за ваш вік. І ви можете отримати поради, як знизити свій фітнес-вік.

Хвилини інтенсивних занять

Оновлена функція хвилин інтенсивних занять допоможе визначити, в яку частину дня та за допомогою яких занять ви заробили ці хвилини. Можна навіть переглядати цю інформацію як поля даних під час занять, які хронометруються.

Відстеження жіночого здоров'я

Використовуйте програму Garmin Connect™, щоб відстежувати свій менструальний цикл або вагітність. Записуйте симптоми, отримайте інформацію щодо вправ та харчування тощо. Отримайте докладну інформацію за допомогою віджету «Відстеження менструального циклу» та програми «Відстеження вагітності».

Характеристики
Основні
Тип годинника
смарт-годинник
Для кого
для чоловіків
Серія
Garmin Instinct 2S
Інтерфейси
GPS
Сумісність
iOS, Android
Екран
Форма дисплею
кругла
Матриця
MIP
Живлення
Час роботи
до 21 доби
Додаткові можливості
Датчики та активності
контроль серцевого ритму (ЕКГ), підрахунок сходинок, пульсоксиметр (кисень), пульсометр, відстеження сну
Функціональність
повідомлення про вхідні події
Фізичні параметри
Захищеність корпуса
10 ATM (для пірнання на малу глибину)
Колір ремінця
сірий
Вага
42 г
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смарт-годинник Garmin Instinct 2S (010-02563-00) Graphite
Смарт-годинник Garmin Instinct 2S (010-02563-00) Graphite
9 999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових